Voi pallomaha soikoon :D

Mulla kyllä vaihtelee nuo raskausviikot hurjaan tahtiin. kävin neuvolassa ja he oli sitä mieltä et mun viikoilla ei kuulu sydänäänet vielä, kun viikkoja niin vähän. Mä menin lääkärin tarkastukseen (viereinen huone) ja lääkäri ilmoitti mun kyllä pidemmällä olevan, hän sano et nyt 15+3 ja sydänäänetkin kuului.. xD Terveydenhoitaja ei voinnut kuunnella kun ne eivät VOI kuulua vielä, ihana yllätys olikin sitten kun kuului :) LA:kin muuttui viikkoa aikaisemmaksi. Onko kellään muuttunut samalla lailla, tai muita kokemuksia?

7.8.2013
3enkeliä
3enkeliä

mulla on laskettu menkoista, varhaisultrassa ja sit vielä np-ultrassa :D ja kaikista eriaika :D päädyttiin sitten laittamaan se np-ultrassa saatu aika joka oli puolitoista viikkoa edellä varhaisultraa ja puoliviikkoa edellä menkoista laskettua :) sen tautta soitin tosikon kohalla kysille että ottakaa huomioon että viikot ei täsmää menkkojen kanssa ja niin.... mitä mie sanoin menin viikon liian myöhään kakkosesta np-ultraan.... vaan enhän mie tiiä mitää ko oon vaan äiti....

10.8.2013
imppuliina
imppuliina

Siis itse olen sitä mieltä, että paremmin ne varmaan ultrassa tietää kun saa kaikki pituudet ja muutkin vauvasta :) Ainakin varmaa on se, että ei tää sisälle jää :D Ja meillä neuvolassa laskevat itsekkin vaikka ultrassa olisi laskettu se laskettuaika :)

10.8.2013
3enkeliä
3enkeliä

Täällä on onneks ihanaa se et jo ensimmäisellä neuvola kerralla saa varmistuksen siitä et pieni on elossa. Jos ei sydänääniä saa kuulolle nii sitte on ultralla katottu, mut neuvolassa ne ei oo mitään kokoa ruvennu kattomaan ja laskettua aikaa tarkistamaan (se on tehty sitte äippäpolilla) vaan ainoastaan sen et sydän lyö. Tästä meidän pienokaisesta saatiin sydänäänet kuulolle vasta raskausviikolla 20 ekan kerran siihen asti pääsi joka kerta näkemään toisen ku se mylläsi menemään :)
Mulla sillo äippäpolilla siirettiin la:ta viikolla eteenpäin, mut oon miettiny et voisko tää pienokainen olla vaan muuten pienempi viikkoihinsa nähden ku itekään en mikään isokokoinen oo, vähä vaa lihava ;) Mut periaattessahan se on sama, viikko sinne tai tänne ku loppupeleissä ei voi tietää tuleeko pieni etuajassa vai myöhemmin. Sehän on vain suuntaa antava se la :)

7.8.2013
miima_
miima_

Ultrassa ne täällä päin sanoo viimesen sanan la:an ja neuvolassa eivät sitä edes muuttele ja sanovat niiden arvion olevan vain laskukaavojen varassa.

Mulla sydänäänet kuunneltiin esikossa rv 10+ ,et sekin vähän vaihtelee neuvolatädistä ja paikasta. Mulla siirty viikot ultrassa 12+2 vaikka neuvolan mukaan olin 11+5 :) ei oo paljon, mut yllätti kuitenkin.

 

Ultrasko lääkäri sut vai sydänäänistäkö päätteli rv:t ja la:n? Kuulostaa kyllä hassulta, että vois niistä päätellä jotain..?

7.8.2013
Hennu86
Hennu86

niija lisään, et neuvolatäti perusteli sydänäänien kuuntelun sillä, että sairaalassa on parempi laite kuin heillä, mut lekuri käytti kyl heidän laitetta (neuvolan) näihin ääniin xD

7.8.2013
3enkeliä
3enkeliä

Mulla ultrassa se hoitaja lisäs 5 päivää noihin viikkoihin, ja sit neuvolatäti ja lekuri kinaa :D

7.8.2013
3enkeliä
3enkeliä

Mulla oli silleen, et luulin ja elin ihan siinä uskossa että oon jossain 6-8 rvkl, kunnes sitten mulla oli omituisia alavatsa kipuja ja päätin mennä käymään päivystyksessä katsomassa tilanteen ettei olis vaan tuulimuna tai menossa kesken. Noh, lääkäri sitten ultras ja kappas vaan olin jo 12+3 rvkl :D Kaikist kivointa tässä olikin, että tuolloin oli aprillipäivä eikä se lääkäri sanonutkaan "aprillia, syö silliä" :D Joten laskettuaika on nyt 12.10 :)

7.8.2013
Outii
Outii

No ei ihan tuolleen neuvolassa ole kyllä raskausviikot vaihdelleet :D

Ultrasta kyllä tultu takaisin pienemmillä viikoilla kuin sinne mennyt. Aina samoista viikoista noin viikon heittoon.

Ja kyllä rv 14 jo sydänäänet kuuluu ellei ole istukka edessä. Hassu neukkutäti sulla.

7.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...