Hyvää huomenta! :)

Aatella, ollaan jo keskiviikossa... Oikeestaan kyllä ihan kiva, mie niin uotan viikonloppua ja piiitkiä unia :D

7.8.2013
riu
riu

Päivää kaikille! Me talleiltiin taas aamu. Piti mennä illaks kattoo yhden kasvatin startti mut ei tuo mummo jaksanukkaan kun on taas mieli niin maassa siitä isistään. :( mua pelottaa nyt jo pojan hoitoon vienti vaikka siihen on vuos aikaa vielä. .. :( mä rupesin taas eilen miettimään mitä sitä haluais oikeesti tehdä työkseen jotta palkka olis edes sen suuruinen että sillä eläis ja lähtiskö sitä vielä kouluun kun haluais noita elukoita vaan työkseen hoitaa mut se palkka on vaan niin älyttömän pieni täällä Suomessa kun ei vaan yrittäjät pysty enempää maksamaan. Se elukoiden pito kun on jo niin kallista täällä peräpohjolassa. emäntä se tietää mistä puhun vaikka eri eläinlajia pitelee.. huoh. . mulla on jo varmaan Etelä Suomen korkein palkka meidän alalta mut kai se pitää keksiä vaan uus unelma

7.8.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Kyllä se lapsonen tottuu siihen hoitoon ja todennäköisesti huutaa just sen aikaa ku olet kuuloetäisyyden päässä.

Meillä kuopus tekee tuota ihan samaa ku joutuu vieraaseen paikkaan hoitoon. Vakkarihoitajalle ei siis huuda mutta kun varahoitoon joutui ja kesällä vielä viikoksi päivystävään päiväkotiin ni joka aamu alkoi huudolla joka kesti siihen asti että menin pois näköetäisyydeltä. Se on sitä mielenosoitusta. esikko oli aikoinaan sopeutuvampi tässä asiassa. Oli ihan se ja sama mihinkä sen tiputti ni se oli heti ku kotonaan.

Ite oot vaan varma siitä että hoitoon mennään ja hyvillä mielin jätät sinne ni ei ole lapsellakaan syytä vastustella. Jos sä ite olet epävarma ni lapsi kyllä vaistoaa sen.

7.8.2013
misukka
misukka

huomenta!

eilispäivä meni ykäillessä.en tierä miksi:O

ensin  aattelin sen olleenmigreenin jälkipyykkiä, sitten aattelin tehneeni mokan vetäessä lääkeöverit. sitten olin jo varma että oon raskaana (no empä ollu..), ja  lopulta vietin koko illan pää pöntössä. KAIKKI se puski  pihalle. nyt sit ei mitään.

pitäs lähtä sitä koiranpentua hakeen, joten piiitkä  ajoreissu tiedossa. yritän nyt sit vetää jotain terveysjugurttia naamaan ja toivoa että mikälie eilen oli, oisi nyt jo ohi. ei ois mukavaa haukkoa happea sillälailla jossain motarinvarressa monen sadan kilsan päässä:D

 

joten  JOS  mie en oo täällä illalla turisemassa,  niin mie oon jääny jonnekkin ojanpenkalle kakomaan sisuskaluja pihalle:D

7.8.2013
Blanco
Blanco

Tää on taas tälläinen monen asian luopumistaistelu ku eihän mullakaan mitään hätää olisi jos se meitin kolmonen olisi saanut syntyä niin kuin piti. Mähän olisin noiden lasten kanssa kotona ja joka aamu saisin saattaa esikoisen bussille.

Näin se elämä heittelee. Ei tule lasta vaikka pitkällä ollaan ja se sitten vaikuttaa ihan kaikkeen. :/

7.8.2013
misukka
misukka

Misukan kysymykseen, oliko hamkalaa, kun esikoinen aloitti koulutien.

Ei ollut. Mulla varmaan vaikutti se, että toinen lapsi oli kevään korvalla syntynyt, ja sain olla kotona.

Nyt toinen menee eskariin, tuohon samaan kouluun, missä esikoinen kävi, ja ite jatkan kotona.

Muutenkin misukka tsemppejä, elämä yllättää joskus myönteisestikin, vaikka sitä joutuisi välillä odottamaan pitkään.

7.8.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenia

Ihan tuttua huttua sralla. Meillä voidaan aina todeta et oli liian kiva päivä ku ilta menee ihan kiukuksi ja raivoksi. Eli purkautuu se jännitys ja hauskuus siinä vaiheessa ku hauska loppuu.

Mulla ahdistus vaan pahenee. Esikolla alkaa huomenna koulu. Voi kiesus sentään. Tää on jotain ihan hirveetä ku pitää jättää se yksinään pärjäilemään koulussa ja menemään omin nokin sinne. Vaikka isäntä sen ekat pari päivää saattaakin bussille ni silti se joutuu ihan yksinään selviämään siellä koulun päässä. Napanuora repeilee taas vähäsen ja äiteetä ahdistaa ihan kunnolla.

Onko tää ollu muillekin yhtä vaikeeta ekalla kerralla?

7.8.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...