Fiilisten purkua

Minuu vituttaa. Tuntuu ettei mulla ole tulevaisuutta, minkäänlaista. Taidan vaan luovuttaa ja jäädä potkimaan kiviä loppuelämäkseni. Mä en vaan enää jaksa tätä paskaa. Töissä olis kivaa jos tästä sais rahaa. Tietäis että tällä on edes joku tarkoitus. Mutta kun odotettavissa on vaan työttömyyskortisto ja pian tippuu pelkälle peruspäivärahallekin. Ei tällä nykyselläkään ole hurrattu mut kohta ollaan korvia myöten kusessa. Elämä on pelkkää kitumista ja lasten perustarpeiden tyydyttämistä. Elämänilo on totaalisen kateissa :/ Tässä elämässä ei ole enää mitään minkä vuoksi yrittää... En mä itsemurhaa haudo vaikka siltä voi kuulostaa, mut ei myöskään kannata yrittää mitään ku mistään ei tule mitään...

6.8.2013
misukka
misukka

voi hakee myös niitä perusduunarin hommia jotka edes olis jotenkin sitä omaa alaa, koska niissä VOI aina olla se mahdollisuus edetä talon sisällä.oon ollut viisi vuotta töissä samassa yrityksessä ja nyt on menossa kolmas toimenkuva.

meilläkin on dippoja töissä tuotannossa, kun ei ole muuta työtä saanut ja parempi se olla edes jonkinlaisessa työssä joka liippaa omaa alaa, kuin et cv näyttää ihan tyhjää. osaamisen ja taitojen kannalta ja kyllä niitä, joilla tietoa on ja sen osoittavat, myös kuunnellaan.

opiskelujen kannalta ymmärrän kyllä et ottaa aivoon se, että on opiskellut kauan ja hartaasti jotta saavuttaisi hyvän aseman työmarkkinoilla, mut sekin et jos nyt ottaa vastaan duunarityön, ei tarkoita et pitäisi ikuisesti siinä pysyä, voihan sitä samalla hakea sitä koulutusta vastaavaa työtä, mut olis ainakin jotain mitä tekee ja mistä saa rahaa.

mut tsemppiä kovasti ja todella toivon, että jotain mieluisaa töitä löydät 3

6.8.2013
Mummy83
Mummy83

Alan vaihto on jo kun mun osaamiseni on metallissa ja nyt oon harjoittelemassa puusisustusfirmassa.

Tuntuu vaan, et jos mä tästä painun kaupan kassalle töihin josta lähdin 10 vuotta sitten opiskelemaan, ni multa on menny 10 vuotta täysin hukkaan.

Eli olis kiva jos edes jotain korkeakoulutetun tasoista löytyis. Ku ei nuo oikein tahdo perusduunariksikaan ottaa ku ihmettelevät sitten et miksi sä tänne haet et sun paikkas on korkeemmalla.

6.8.2013
misukka
misukka

Mä olen nyt FEC-koulutuksessa eli työkkärin koulutuksessa jossa siis oon 5kk yrityksen palveluksessa opettelemassa, tässä tapauksessa 3D-sunnitteluohjelman käyttöä, ja 20pv lähiopetuspäiviä eli näiden erilaisten ohjelmien peruskoulutuksissa. Saan nyt sen korotetun päivärahan kelasta opintojen perusteella.

2,5kk on vielä edessä tätä mut paluu pelkästään työkkärin kortistoon ahdistaa jo nyt.

Mä niin kaipaisin päästä edes jonkinlaiseen koulutusta vastaavaan PALKKAtyöhön. Saahan tästä kokemusta joo mut atloutta ei paranna yhtään.

Muutenki tuntuu et elämä vaan potkii päähän. Tämä työttömyysjuttu ei ole ainoa joka painaa maihin.

6.8.2013
misukka
misukka

Tällä hetkellä täällä roikutaan löysässä hirttoköydessä. Kokoajan valitellaan et tilanne on kehno ketään palkata mut toisaalta koulutetaan ja opetetaan paljon uutta. Alkaa vaan usko loppumaan.

Oon mä miettiny et lähtis jotain pedagogisia opintoja tekee et ehkä opettajaksi, niistä kun on pulaa. Mut sit se, et siinä menee vuosia ja jatkaminen tällä noin 600e/kk tuloilla ei oikein hotsita.

Ei paljon lohduta tosiaan se tulosidonnaisuus kun ei ole työtuloja joista sitä tulosidonnaisuutta laskea.

6.8.2013
misukka
misukka

Joo. Raha on aina vähän vaikia juttu.

Ku ei se mokoma kasva puussa. Lottovoitto olis kiva. Sit sitä hyvää vois vähän jakaakin.

6.8.2013
misukka
misukka

Eipä ole ystäviä joiden kanssa lähteä mihinkään. Tai ne on yhtä persaukisia ku minäkin et mihinkään ole varaa.

Enkä mä kaipaa lomaa kodista vaan riihikuivaa käteistä.

6.8.2013
misukka
misukka

Voi Misukka! Voimia sulle! kaikella on tarkoitus joten eiköhän sua odota tulevaisuudessa joku ihana jymypaukku! Usko ittees nyt vaan ihan kunnolla! :)

6.8.2013
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...