Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

syyskuisten pikku prinsessat ja prinssit :)

tänne voipi sitten kirjoitella kun niitä pieniä nyyttejä alkaa meillekkin syntymään ja jos tosiaan intoa riittää niin synnytys kertomuksetkin olisi kiva lukea :)

5.8.2013
lenkkari
lenkkari

Mulla meni kans vedet sunnuntai iltana, mut vasta tiistaina käynnisteltiin kunnolla... Mutta sillo oli pieni jo kerenny kääriytyä napanuoraan kunnolla, ettei synnyttämään pystyny, vaa juoksutettiin leikkaussaliin.

19.10.2013
miima_
miima_

joo 2nappia sain heti, mutta oisko ollu osa syynä se että lapsvedet meni, niin vältyn tulehdukselta mikä sinne kohtuun tulee jos ei itestään synny. Oisin siinä illasta saanu vielä 2nappia jos ensimmäiset ei ois auttaneet, onneksi riittivät ekat napit :D

Mä en ees tiedä miltä "normaalisti" alkava synnytys tuntuu XD kaikki mulla käynnistetty :)

Mutta jos minä noista käynnistetyistä puhun niin kyllähän ne kipeitä on supistukset ja selkäpoltteet, mutta kun en voi verrata luonnollisesti alkavaan niin en tiedä..

Kiitos onnitteluista vielä :)) Neiti ois maanantaina 3viikkoa, tosi nopeesti aika taas menny :)

18.10.2013
emäntä82
emäntä82

Vitsi sulle ne anto saman tien kunnon satsin tuota cytotekkia. Mulla oli sama juttu, mut mulle annettiin vaan puolikas kerrallaan. Eikä se auttanu ku sen et aukesin joka puolikkaan jälkeen sentin, sitte pysähty aina siihen... Oon katkera vieläki tästä, ku mun mielestä sektio ois voitu välttää jos oltais heti ruvettu kunnolla käynnistelemään, eikä vaa leikkimään niitten puolikkaitten nappejen kans...
Mut onnea emäntä sulle iha mahottomasti :)

17.10.2013
miima_
miima_

Paljon onnea emännälle vielä :) Onko sulla aikasemmat tullu normaalisti? Tuntuko siis käynnistetty synnytys rankemmalta?

17.10.2013
HannnaK
HannnaK

synnytykseni:

Sunnuntai 22.00 meni lapsivedet, siinäo oteltiin kotona miehen kanssa mitä tehdään kun ei tullu  supistuksia lainkaan, noh lähdettii sitte synnärillä käymään, jonne jäin osastolle odottelemaan suppareita joita ei tullu ollenkaan. Maanantai aamupäivällä oli sitte lääkäri siinä osastolla ja vieläkään ei supistuksia, olin kumminkin auki 2cm ja muttei supistuksia tullu jämähti homma siihen, lääkäri päätti että alotetaan käynnistys, sain iltapäivästä 14-15 aikaan 2tablettia suun kautta (cytotec) ja varottelivat ettei yleensä ensimmäisellä kerralla lähe tapahtumaan ja käskivät kävelemään sairaalan käytävillä, tein työtä käskettyä ja lähdin siitä tapamaan äitiä syöpäklinikalle ja isosiskon kanssa kahville ja tätini kanssa kävelin pitkin sairaalan käytäviä ja miehelle soitin päivän kuulumisia, menin takasin osastolle kun rupesi selkää pakottamaan siinä 16.30-17.00 välissä supistukset vihdoinkin alkoi :D kärvistelin siinä usean tunnin, kävin kuumassa suihkussa, sain lämpöpusseja selkääni, ruoka ei maistunut "oksetti" supistelee perhanasti, soitin hätäkelloa että nyt tekee helkkarin kipeetä, hoitaja vie minut pesuhuoneeseen jossa tekee sisätutkimuksen olin siinä vaiheessa 6cm auki, sain peräruiskeen kun maha ei ole toiminut koko sairaala olo aikani, sillo tutkimuksen aikana vuodan ruskeaa veren tapasta limaa, kävin pesulla siinä vielä ja soitin miehelle että alkaa tulla ja hoitajan kanssa sovittiin että pääsen saliin. 20.15 supistelee ihan pirusti 5min välein, imen ilokaasua minkä pystyn ja oli puhetta spinaalipuudutuksesta, kutsuivat lääkärin sitä laittamaan, 21.10 ponnistuttaa tuntuu kun vauvan pää tulee, enkä pysty pidättelemään, lääkärin tulo ovelta perutaan, ilokaasua vedän kuin hullu ja kiroilen..

21.20 syntyy topakka tyttömme :))

siinä sitte saan suoneen lääkkeitä jotta istukka syntyy ja kun kaikki pihalla, pääsen suihkuun ja saamme onnittelukahvit ja pääsen vauvan kanssa osastolle nukkumaan.

17.10.2013
emäntä82
emäntä82

Paljon onnea emäntä pienestä tytöstä! :)

6.10.2013
Nannah90
Nannah90

Kiitos :)) Onneksi ei ollut niin iso kuin paino arvio oli koosta ;D työtä oli tuotakin tehdessä :D eilen aamulla pääsimme kotiin sairaalasta, joten on ollut "opettelua" mennä vauvan mukaan "unenpuute" taitaa nytte enempi olla, jospa se tästä ajan kanssa muuttuu.

Kova tyttö tissittelemään, viihtyy enempi rinnassa kuin muuten vaan sylissä :) Parempi niin on tuo maito noussu hirmusen nopeesti niin joutuu ihan pumppailemaan suurempia pois.

4.10.2013
emäntä82
emäntä82

Noniin, paljon onnea emännällekki! Ei hän sit ollukkaa nii iso ku pelkäsit ;))

4.10.2013
HannnaK
HannnaK

Onnea prinsessasta emännälle ja koko perheelle!

4.10.2013
Outska80
Outska80
3 years, 10-month-old toddler

Jee tätä tääl taustalla odotellut ja kerkisit viel syyskuulle :) onnea kaikille!! :)

4.10.2013
kisu8
kisu8

Valtavan paljon onnea emännälle ja koko teidän perheelle pienestä prinsessasta :D tulihan se pieni vihdoinkin ja ehti hyvinnii vielä syyskuullekkin ;D

4.10.2013
lenkkari
lenkkari

Meille syntyi neiti 30.9. ma iltana klo: 21.20 :)

Paino 3200g ja 48cm

Synnytys käynnistettii maanantai aamuna kun sunnuntaina yönä meni lapsivedet ja synnytys kesti 3h45min ja puudutuksia en kerenny taaskaan saada, ilokaasulla mentiin koko homma :) kunhan aikaa kirjottelen tarkemmin synnytyksestä.

Vauva tuntuu niin pieneltä mutta on rauhallinen ja toistaiseksi helppo lapsi.

4.10.2013
emäntä82
emäntä82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...