Kondylooma miehellä?

Mies eilen kertoili,että hänen kondyloomansa on ehkä puhjennut uudelleen. Kuulemma tullut joku jälki tuohon terskan päälle. Mies on sen kauan,sitten saanut ja hoidot silloin olivat kamalat ja ei millään jaksaisi uudelleen hoitoja.. Puhjennut varmaan tressistä tai jostain muusta syystä. Seksin harrastaminen jää hetkeksi,jos lääkärissä selviää,että se on uusiutunut ja samantien minunkin täytyy mennä tekemässä papa kokeet,että onko minuun tarttunut myös. Selviää varmaan vasta parin viikon kuluttua,kun mies tulee ensi viikonloppuna takaisin suomeen työmatkalta.. Mietiskelen vain voiko miehen kondylooma estää raskautumisen? ei sekään mukavaa ole,kun siitä kondyloomasta ei pääse koskaan eroon tai jos se tarttuu vielä minuunkin. :/

4.8.2013
Lora91
Lora91
2-month-old baby

Mulla on uudelleen kondylooma ja sairastin sen sillo 5v. sitte ja nyt se on uudestaan. Ukolla ei oo mitään näppyjä eikä mullakaan papassa vain näkyi solumuunnokset.

Pelkäsin itsekkin voinko saada lapsia ja miten ukko reagoi kun kerron, mutte eipä se ollu oikein moksiskaan. Eniten pelkään jos masukki sen viruksen multa saa kun on asunut tuolla mahassa 11 viikkoa.

20.8.2013
NipeZ
NipeZ

Selvä. Hyvä kuulla! :)

4.8.2013
Lora91
Lora91
2-month-old baby

Huoli pois, kondylooma ei estä raskautumista! Nimim. poika 1v7kk ja nyt rv17+6 :)

Meillä miehellä todettiin myös kondylooma muistaakseni 4v. sitten. Meni ajoissa lääkäriin joten rasvoilla sai ne ns. näpyt pois. Mulla ei ole eikä ole ollut oireita ja me ollaan kohta oltu 6v. yhdessä. :) Papat on myös aina ollu puhtaita.

Monihan kantaa papylloomavirusta tietämättään.
Väestöliiton sivuilla vielä vahvistus tolle raskautumiseen vaikuttamattomuuteen :) http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/seksitaudit/mita_seksitaudit_ovat/papilloomavirus/

4.8.2013
AlliU
AlliU
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...