Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

jee, lapsoset täyttää jo vuoden! :)

mitenkäs muilla menee pienten kanssa? :)

3.8.2013
tuvitus
tuvitus

mitäs 1vuotiaille kuuluu? :) Meillä on tossa puoltoistaviikkoa sittte lopetettu konttaus kokonaan ja kauheeta kyytiä pääsee kävellen :) Meijän poju rakastaa pallojen potkimista ja sellasella helmijutulla missä menee niitä koukeroisia rautalankoja ja niissä on helmiä, ni sillä leikkimistä, osaa tosi hienosti liikuttaa niitä helmiä niissä koukeroissa : Tosi villi tapaushan toi on, ei pysy puolta sekuntia paikallaan, vaipan vaihto on onneks nyt alkanu sujumaan, siis housuvaipan, poju aina nostaa mulle sen jalan minkä pyydän :) Sit jos sanon et lähetään johonki ni toi menee täysii eteiseen, ottaa kenkänsä ja koittaa laittaa niitä jalkaan ♥

2.9.2013
tuvitus
tuvitus

me tänään käytiin neuvolassa, saatiin taas kauheesti kehuja, ku toi lapsi on niin ilonen ja reipas! :) painoa oli tällä kertaa 12,7kg, ei oo viimeseen kuukauteen tullu yhtään lisää, ku ollaan kotona punnailtu! ja pituuttaki löyty 80,8cm, eli pitkä on toi lapsi! :)

5.8.2013
tuvitus
tuvitus

Ohhoh! Onpa teillä hampaita :) Meillä vasta viides tulossa, tyttö täyttää siis viikon päästä vuoden. Meillä opittiin tällä viikolla kävelemään ilman tukea, hataraahan se on ja välillä mennään sivuaskelia. Meillä syödään, paljon; kuus kertaa päivässä ja aina runsaat annokset (~2-2½dl/kerta), silti ei painoa tule, siis kotipuntarilla mitattuna. Saman verran painaa kuin 4kk sitten. Meillä rakastetaan kaivaa keittiön laatikoista vispilöitä ja vastaavia, sitten ne on ympäri kämppää... Muutamia sanoja on vihdoin alannu tulemaan; äittä, issa (=kissa).. Ja ihanuus nyt kun tyttö on alkanu nauramaan muiden naurua kuunnellessaan, kaupungilla käkättää koko ajan kun ihmiset iloisina naureskelevat ja hän matkii :)

3.8.2013
marjaana
marjaana

Meillä täytettiin 1.8 vuoden ja tänään sitte juhlittiin syntymäpäiviä! :) Oli hirmu kivat juhlat ja poju sai ihania lahjoja :) Meillä on maanantaina neuvola, tuun sit kertoo mitat :) Meillä on nyt vajaa kaks viikkoa kävelty ilman tukea, vielä on sen verran arka, että jotain pitää olla kädessä turvana ja kävellään vaan jos on joku kohde, esim äitin syli :) meiltä löytyy 11 hammasta suusta, ja luultavasti on taas viis tulossa lisää, tai ainaki on ikenet hirveet pallot niitten kohdalta! :o Kauheesti tolla lapsella on energiaa, vaikka juuri mitään ei syökkään, se ei oo SEKUNTIAKAAN paikallaan, ihan hirvee touhottaja :D Lelut kiinnostaa just sen verran, että ne saa levitettyy ympäri kämppään! :)

3.8.2013
tuvitus
tuvitus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...