Paskasta työnantajasta

Pikkane pommi putos miehelle eilen töissä. Pitemmä aikaa lupailtu et vakinaistetaan koeajan jälkeen (4kk koeaika) mut eile toivari laitto eläkkeelä olevan ex-toivarin kertoo et työsuhdetta ei voi jatkaa enää ja saman päivän loppu työsuhde. Ja kuiteski samaa aikaa heataan uusia työntekijöitä, vähä ihmeellist touhua ainaki mun mielestä.

1.8.2013
marsku88
marsku88
1 year, 7-month-old toddler

Perustelut oli taloudelliset ja ei kuulu liittoon.

1.8.2013
marsku88
marsku88

jos kuuluu liittoon ni sinne yhteyttä tuossa tilanteessa, ehdottomasti.. 

mun vanhalla kaverilla kävi vastaavalla tavalla ja liittoon otti yhteyttä ja liitto ku tuli asiaa hoitamaan ni selvis että koeaika voi olla korkeintaan puolet lyhyestä työsuhteesta (4kk tai alle) ja irtisanominen oli ollu laiton kun sille ei ollu kunnollista syytä.. kaveri (hyvin sosiaalinen persoona) oli siis kehdannut jopa jutella asiakkaille heidän kysyessään jotain ja tervehtiä jne, eli siis palveli iloisella mielellä eikä hipissy nurkassa naama norsun värkillä niinku muut :D se oli ärsyttäny muita työntekijöitä..  

ajatella että ystävällisestä asiakaspalvelusta voi saada kenkää XD varsinkin kun asiakaspalaute oli hyvää, työkavereita vaan ärsytti asiakkaille jutteleva ja hymyilevä myyjä.. 

koeajalla voi hepposemmalla syyllä laittaa pihalle jos ei oo soveltuva töihin mutta jos ei varsinaisesti syytä ole sanottu ja uusia haetaan ni kyllä tuossa on mätää päässä työnantajalla..

1.8.2013
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...