erinäiset kivut kropassa

Heips! Olen rv34 ja haluaisin tietää onko muilla ollu minkälaisia tuntemuksia kropassa näin loppu vaiheilla:) ku oon vähä huolissani omasta kunnosta kun tulee päivittäin monta kertaa semmonen että koko kroppaa alkaa särkeä ja varsinkin käsiä, isoja niveliä ja lihaksia, hengitys raskaantuu ja sydän alkaa hakkaan nopeempaa ja raskaammin... oon miettinyt kun vauva on jo viikkoihin nähden iso että mahtaiskohan hän painaa johonkin hermoon mikä aiheuttaa nää oireet?? :/ onko kellää mitää vastaavia kokemuksia jne?:)

31.7.2013
lauraH92
lauraH92

No nyt on vähä rauhallisempi olo!:) oon kans toukokuusta asti ollu sairaslomalla ennen aikasen syntymön takia ja supistuksien!! Kiitos kovasti , eiköhän tää vika kuukausi mee nopeesti :)

2.8.2013
lauraH92
lauraH92

Hengitys on tosiaan raskaampaa noilla viikoilla kun lapsi on niin ylhäällä ja painaa keuhkoja :) Se helpottaa heti kun lapsi laskeutuu ja ei siinä pitäis kauaa enää mennäkkään! Kolotuksiakin ilmenee helposti ja voi ihan hyvin painaa hermoon kun sen verran iso jo on.. Itellä oli esikosta viimenen kuukausi aika raskas kun ei oikein jaksanu enää mitään, selkää särki kokoajan ja muutenkin oli niin kömpelö olo.. Onneks mulla laskeutu jo aika aikasin niin helpotti hengittely, mutta ei kyllä kiinnittyny viime hetkilläkään. La:na liikku vielä pää ja siitä meni kuitenkin 2 päivää kun poika oli maailmassa.  Jaksamisia loppusuoralle!! :)

31.7.2013
Hennu86
Hennu86

Okei :) joo mielelläni!!:)

31.7.2013
lauraH92
lauraH92

Heips! Täällä ollaan rv33 ja reilu kuukaus tullu jo sairaslomalla oltua erilaisten kipujen ja supistelun takia. Eli et oo ainoa :)
Voi hyvinkin olla et pienokainen painaa sulla jotain hermoa ja keuhkoja jos kerta hengitys vaikeutuu. Mulla ei kuitenkaan mitään hermo perästä kipuilua (luultavasti) oo ollu, mut tuo hengittäminen on välillä raskasta.
Sullahan on la syyskuussa nii tuu tuonne meijän kans syyskuisiin turisemaan ja kertoileen kuulumisia ja vointeja :)

31.7.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...