iltalörppää! :D

onnistusko? :D

30.7.2013
riu
riu

en ala.. nyyh. teidän omakotikeskustelut tuolla toises ketjus sai mut taas tsiikaamaan koteja ja löysin yhden niiiin ihanan! hintaki on korkea (209000), muttei mahdoton. Ja edullinen 5h+k asunnoksi. ainoa iso miinus on se, että se on paritalon puolikas ja pikkuisen eri suunnalla mistä katellaan, tosin mun ja miehen työmatka lyhenis, mut tytön tuleva koulumatka pitenis. mut se on niiin ihana.

30.7.2013
Mummy83
Mummy83

meillä on ollu hyvin aikaansaamaton päivä. tai kyl mie siivosin ja leivoin mokkapaloja, mut muutoin.. laskeskelen vaan päiviä koska saan  pikkuhaukun hakea kotiin:))

niin, ja joka ilta on nyt tullut tissuteltua siideriä.siis yhden.  tuleekohan sitä ihan rapajuopoksi nyt loman aikana:D en ees muista koska viimeksi oisin voinu ees viitenä iltana viikossa ottaa sidukan. no ulkomaanlomilla juuh,  mutta kotisuomessa!  mie oon tainnu olla alle parikymppinen, villi ja melkei-vapaa:D

30.7.2013
Blanco
Blanco

Olin päivän töissä, kevyesti aamulla väsytti kun töihin heräilin kun yötä myötä luuhattiin kaupungilla X) Vaan oli siellä kivaa ja hieno ilotulituskin! Lapsetkii jakso koko kööri sen kahtoo, vaan nukahtivat kyllä heti autossa. Tännää oli isi lasten kaa sitten kotona ja ihan kivaa noilla tuntuu olleen :) Nyt sitten mie teen ruokaa tässä ja sauna lämpiää, kohta päästään kylpemään :)

Mitäs muille kuuluu?

30.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...