Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ajankulumisesta

Miten te saatte kuluu ajan kotona ollessa lapsen kanssa, varsinki jos herää jo enne 7 ja nukkuu vaa kolmes puolen tunnin päikkärit. Ja ulos ei pääse jos sataa vettä. Pitäs jotai tekemist keksiä et sais ajaa paremmi neidin kanssa.

30.7.2013
marsku88
marsku88

Ossaa istua ja hyvin istuukin mut nykyää haluu enempi seisoa :D ja on babywalker mut vähä huono tää kämppä sen suhtee ku pääse rinkiä kiertää sillä ja ei osaa kääntää ite sitä :( Kiitti vinkeist Jenkku :) Meil isäntä pääsee vast viidelt töistä.

30.7.2013
marsku88
marsku88

Oisko kellään vinkkejä mitä voisi tehdä 8kk vauvan kanssa yhdessä? Ei osaa vielä kontata ja ei kovi kauaa jaksa ryömiäkään enne ku alkaa tympäsee sillä :(

30.7.2013
marsku88
marsku88

Itselläni päinvastainen ongelma... miten saisi ajan riittämään? Niin paljon tekemistä, että voisin tehdä "pidennettyä vuorokautta". Meillä nuo 7 muksua kyllä pitää huolen, ettei ajanvietto-ongelmia ole.  ;)

Lapsethan leikkivät keskenään paljon. Yritän ehtiä lukea, pelata tai jotain muuta touhuta niiden kanssa aina välillä, mutta enimmäkseen aika menee kotitöihin, ruoan laittoon, pyykinpesuun jne. Joka päivä pyritään ulkoileman hetki yhdessä. Otetaan evästä usein mukaan ja tehdään jokin pieni retki metsään tai leikkipuistoon. Kylpyleikeissä nuorimmainen viihtyy pitkäänkin, näin kesällä nostan ammeen usein ulos ja siihen leluja.. kyllä on kivaa pienestä. Itse voin vaikka selata päivän postin siinä vieressä.. Kuukauden päästähän alkaa taas monet perhekerhot yms. pyörimään. Itse olen usein lähtenyt seurakunnan perhekerhoon pienempien kanssa. Tai kyläilemään mammaystävien luokse. Saa aikuisseuraakin ja vertaistukea ;)

Tsemppiä sullekin tekemisen löytämiseen! :)

30.7.2013
ämppis
ämppis

Hmm...Jos on nii vaa joka toinen viikkoa ja matkaa yli 5km suuntaansa. Ja ei tääl oo ketään. Yksi jolla on n. puol vuotta vanhempi lapsi mut seki on töissä. Tääl tyttö nukkuu parhaite itekseen. Ja yleensä puolen tunnin sisää päiväunille laitoska nukahtaa iteksee vaunukoppaan. Ja välil viihtyy itekseen ja välil pitää olla huomion keskipiste.

30.7.2013
marsku88
marsku88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...