Hei huomenta! :D

Ihan liian aikasta olla hereillä viikonloppuna... X)

27.7.2013
riu
riu

Me herättiin seiskalta ja torkuin kasiin ku otin pojan Peuhaamaan meidän sänkyyn. laittelin sitten puurot ja pyykit ulos eilisestä. Uus koneellinen pyörimään ja ukko saa laittaa kuivumaan ku jaksaa ja sama homma tiskeille. Veikkaan vaan et puhtaat tiskit on viel koneessa ip ku tullaan kotiin. lähettin meinaa pojan kanssa tallille ku se mun kulta tuli eilen kotiin. olikin Hellyyden kipeä tamma vastassa

27.7.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

puppetz, tykkäättek kaalista? kaalilaatikko ainakin olis halpa ja meillä tykkää minä ja tyttö siitä, mieskin syö jos ei itse jaksa kokata ;)

sit miksikä sitä kutsutaan, ku viipaloidaan perunoita vuokaan ja sit siihen tulee jauhelihaa ja lihalientä, merimiespata?

sit tytön suosikkia on ku laittaa keitettyä riisiä ja kanasuikaleita sekaisin uunivuokaan, joukkoon kermaa (oon laittanu kolmen sipulin ja juustokermaa tai sit sekoittanu parmesaania/tavisjuustoa normikerman joukkoon) vähän samaan tapaan täyttäen ku munamaito makaroonilaatikossa :) sen voi vielä kuorruttaaki juustolla ;) sit uuniin.

27.7.2013
Mummy83
Mummy83

huomenta, jotenkin arvasin et sulla on työpäivä tänään ku tämmöiseen aikaan oot hereillä :D

nukahdin eilen 21 ja heräsin ekan kerran 07 mut koomailin vielä tunnin. järjetön väsymys.

miehen sisko tuli viikonlopuksi kylään ennenku tytön arki taas alkaa, menee maanantaina päiväkotiin. Kun kerran jo nyt näyttää lupaavalta, niin ehkä me tänään vihddoin päästään Jukuparkkiin :) siellä se päivä sit meneekin.

27.7.2013
Mummy83
Mummy83

mie pyysin isäntää herättämään miut ennen ku se lähtee töihin, vähänpä tiesin että se herrää ennen kukon pieremää ja päättää lähtee abc:lle istumaan ennen töitä X) Joten kerkeen nyt ainakii kammata naaman ja sen sellasta ennen ku tästä lähen :D Se ois nimittäin miullakii työpäivä... Tosi kiva ilma pönöttää toimistossa X) Pojat vien miun äitille ja tyttö ei oo ees kotona. Ai juu ja pittää kahtoo pojille uikkarit mukkaan jos miun sisko käyttää niitä uimassa. Hirveen näppärää assuu tässä meijän kaupungissa kun uimaranta on oikeestaan aina lähellä :D

Mikäs meininki mammoilla on tännään? :D

27.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...