Mistä apua peliriippuvaiselle?

Siinäpä se kysymys jo tulikin. Ja voisin veikata että mikään nettitouhu ei piisaa kun 3 vk tuo minun kultamussukkani on pelannut 2500e eli meidän kaikki rahat.

26.7.2013
RJ89
RJ89

toi Peluurin neuvontapuhelin luulis osaavan sanoa myös paikkoja eri paikkakunnilla, missä peliriippuvuutta hoidetaan, kun kerran on siihen erikoistunut neuvontapalvelu. ? kannattaa ainakin soittaa ja kysyä.

27.7.2013
Mummy83
Mummy83

kisu, ihanko tosi? Mä oon meidän raha-asiat hoitanu viimeset 4 vuotta, sattuu nyt vain olemaan yhteinen tili kun mun mielestä isännällä on oikeus nähdä omat rahansa. Ja ei, en oo kokeillut seurakunnalta, sinne en tuota saa. :D Ja mä en todellakaan ala soittelemaan isännän palkanmaksajalle.

Ja kyllä, parantuminen lähtee miehestä itsestään, miksi te edes luulette että mä oon tässä vauhkona kiikuttamassa ympäri kyliä? Kyseessä on sairaus, joten ei parantumista voi tapahtua jos ei ite hiffaa tilannettaan ja ymmärrä pyytää apua. Meillä mentiin näin paljon metsään ennen kun homman pointti kävi kaikille osapuolille selväksi, mä oon tiennyt että kohta mennään ja lujaa jo jonkun aikaa, mut "halusin" että näin käy, että tuo isäntäkin sen tajuais. Ei se paljon auta että toinen marisee vieressä "sä pelaat aina", "ai taasko meidän tililtä" jne jne.

Mutta mutta, mä meinaan jatkossa siirtää kaikki yhteiselle tilille tulevat rahat omalle henk. koht. tililleni sit kun isäntä on nähnyt että ne on sinne tulleet. Että jos haluaa rahaa niin sen saa käteisenä, sen omalle henk. koht. tilille enkä meidän tilille sit siirtele.

Pointti tässä ei nyt ollut tämä rahan liikkuvuus, vaan siitä että MISTÄ SAA APUA !!!!?

26.7.2013
RJ89
RJ89

peluuri.fi.

Siellä maksuton neuvontapuhelin ma-pe 12-18.

26.7.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Noita mäkin oon pyörittänyt, mut jossain tuli vastaan ettei Seinäjoella olis peliriippuvuuten erikoistunutta yksikköä tms.. :o

26.7.2013
RJ89
RJ89

-

26.7.2013
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...