meille tulee morkie-pentu:))

vuosi sitten käänsin koko  suomen läpeensä ympäri morkie-pentua etsiskellessä,ja kun sellaista ei löytynyt, niin päätin sitten tehrä itse. sopiva morsmaikku löytyi jo viime vuonna, mutta vasta keväällä pääsivät haukut tositoimiin, ja näin ollen yksi näistä morkieista  kotiutuu meille kolmen viikon kuluttua:) voih! sydän alkaa vasta kuroutumaan jälleen  hajottua  meidän pikkuisen hauvavauvan kuoltua joulun alla, joten nyt myö saadaan taas pikkuinen pirpana meidän elämää rikastuttamaan:) tuskin maltan odottaa!

25.7.2013
Blanco
Blanco

Ihania :)

26.7.2013
misukka
misukka

mie lehden sivuilta näin kuvan steven tylerista morkie sylissään ja siinä mie taivastelin ettäompas sulonen! vähän niinkuin meidän haukut, muttei ihan kumminkaan:)

sit selvittelin et mikä sesellainen morkie oikein on, ja  aattelin et kahdesta pienestä tarmonpesärodusta ei muuta voikkaan  tulla kuin suloisia, iso-egoisia karvapallo-kainaloisia:)

nää on hyviä tällaset pienet pirpanat, kun  ne mahtuu vaikka taskuun kokonsa  puolesta, vaikka kuvittelevatkin olevansa jotain kovinkin isoja ja pelottavia:D meillä koirat nukkuu peiton  alla tai kyljessaä kiinni, ja illan leffat  seurataan kainalosta. on ne niin sulosia...

26.7.2013
Blanco
Blanco

Oi että :) Aivan mielettömän sulosen näkösiä. Kyllä tännekin kelpais :) Koirakuume ollu jo joulusta lähtien, mut en oo vielä löytäny sellasta "oikean" laista koiruutta ja vähä tää vauvahomma on hidastanut etsintää. Meillä kyllä noita karvakuonoja jo on (2 koiraa ja 2 kissaa), mut haluaisin just jonku pienemmän sylikoiran kans tähän kaveriksi.

26.7.2013
miima_
miima_

Ihanan näköisiä söpöläisiä löyty kuukkelista :)

Miten sie ees keksit moisen morkien? Siis rotusekoituksena.

26.7.2013
misukka
misukka

tipihii, mie siis umuroinkin keskimäärin 5 x viikossa. ja näissä hyvä puoli on se, että varsinaisesti karvaa ei näistä lähe samalla tavalla kuin muista koirista. nämä tiputtaa vaan sellaisia "pitkiä hiuksia":D yksi  koirista on russeli,  ja siitä lähtee karvaa varmaan viiden yorkin edestä, vaikka onkin lyhytkarvanen ja nuo muut tollasia moppeja.

25.7.2013
Blanco
Blanco

meidän neiti on tummempaa sorttia. isällä selvästi vahvat geenit kun vitivalkonen äippä synnytteli läjän mustia makkaroita:D

nähtäväksi sit jää kumman karvanlaadun ja lopullisen värin perii. kyllähän yorkitkin harmaantuu sit hopeiksi vaikka mustina syntyvätkin.

niin, ja virallisestihhan se ei ole rotu lainkaan, vaan ainoastaan maailmalla oleva suosittu yhdistelmä kahdesta eri rodusta. suomessa kun ei mielellään eri puhdasrotusia yhdistellä, niin moisen pennun löytäminen oli oikiasti vaikiaa.

25.7.2013
Blanco
Blanco

Onnea! Piti ihan googlata että millaisesta on kyse, aikas söpöjä näyttää olevan.

25.7.2013
Jopster
Jopster

meille  tämä oisi sitten neljäs koira. tosin kaikki tällaisia pieniä kainaloisia, joten sekaan mahtuu sydämiä valloittamaan:) isoa meille ei tule enää. siihen ei trahkeet eikä neliöt riitä.

25.7.2013
Blanco
Blanco

up!

25.7.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...