Reiden puutuminen :P

Moikka mamat ! Nyt kun issiaksen kanssa oon oppinut tässä jollain tapaa elää, ja sekin on alkanut jollain tapaa helpottaa, nii mitäs sitten kun alkaa vasemman reiden ihan tajuton puutuminen? Ensin se meni silleen hassusti että ihan pieni alue reidestä puutui, jota nyt vähän ihmettelin että mitäs kummaa tämä on. Sit aattelin ittekseni että tää on varmaan näit raskauden mukavia puolia. No nyt parin pvän aikana ihan yhtäkkiä on alkanut hela vasen reisi puutumaan, ja ei millään meinaa lähtee pois. Aattelin et oisko teillä kellään mitään tämmösii kokemuksii, ja kantsisko tämmösest ottaa yhteyttä neuvolaan? Ku seuraava neuvola mulla on siis vasta 19.8. nii ei pääse sielt sen aikasemmin kysyy, ainakaan omalta neuvola-tädiltä :)

25.7.2013
Outii
Outii

Oijoi, pakko mun on khyl sit tonne neuvolaan soittaa ja kysellä, ettei tuu mitään pysyvii hermovaurioita :/ Mielelläni mä alottaisin vauvan kanssa ihan terveillä raajoilla kuin koko aika hyppisin fyssarin luona. Ja jos on jotain millä sitä voipi ehkäistä niin kaikki apukeinot otan vastaan :)

26.7.2013
Outii
Outii

Mä sain synnytyksessä vaivaksi puutuneen jalan polvesta alaspäin. Sullakin on varmaan joku hermopinne. Eka supistus tuntui suonenvedolta pakarassa ja takareidessä ja siitä tunnin-kahden kuluttua jalka ei enää kantanut. Dignoosi synnytyksen jälkeen oli pohjehermon halvaus jonka toipuminen kesti 2,5kk. Ihan saatanallinen vaiva kyllä, toivottavasti et saa ainakaan sitä. Edelleen jalkaterässä on jotain kummia tuntoja vaikka tästä on jo pari vuotta.

25.7.2013
Jopster
Jopster

Mä mietin tossa ihan samaa :) Mut mulla on toi issias vaivannut oikeella puolella ja tää puutuminen taas vasemalla :D Nooh, niin kauan ku ei pahaks mee nii kai mä selviin sinne 19 päivään asti :D

25.7.2013
Outii
Outii

Voi olla et sulla on joku hermo puristuksissa, et siitä johtuu tuo puutuminen. Voithan sä neuvolasta kysästä et mistä johtuu :)

25.7.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...