etä-äitejä?

onko täällä sellaisia etä äitejä jotka ovat arkipäivät esim töissä tai opiskelemassa toisella paikkakunnalla ja joutuu viettämään yönsä myös siellä. ja viikonlopuiksi tulee kotiin miehen ja lasten luo? miten homma toimii ja miten pystyitte tekemään päätöksen lähteä muualle? miten pitkään olette/olitte tälläisella järjestelyllä? missä asuitte? tässä kun ei näitä töitä tunnu saavan mistään niin kaikkea tulee harkittua, meillä siis 3v ja 1v8kk lapset. viitsiikö edes harkita työtä muualta (n.200-250km säteeltä)? tosin jos saisi semmosia lyhyitä pestejä millä kasvattaisi työkokemusta niin olisi varmaan helpompi saada sitten töitä kotikonnuiltakin.. se vähän kun nuo lapset on niin pieniä askarruttaa, ja kun mahdollisesti lisää haluttaisiin lähivuosina. toisaalta mies saisi varmaan töitä myös eripaikkakunnalta muttakun rakkaus kotiseutuun on niin suuri..

25.7.2013
mustikka88
mustikka88

Joo olenkin lukenut että teille on tulossa toinen. onnea siitä!

se vähän on se ongelma kun pelkästään opiskelemaan en voi lähteä koska pelkkä opintotuki ei tulisi kuuloonkaan. mutta jotakin olisi keksittävä, vaikka on sanssikortit ja kaikki kun töitä ei ole keski-suomessa tarpeeksi niin ei ole. (muuta kuin siivousta ja hoitoalaa)

olen laittanut oppisopimushakemuksia ja nyt olen vuoden lähetellyt työpaikkoihin hakemuksia ja kaikkiin mollin työpaikkoihin hakemuksen mutta kun työttömiä on niin paljon niin vähän mahdoton saada arpaonni kohdalleen. sillä tuota mietinkin että jos kuopiosta tai seinäjoelta päin hakisi kun ainakin mollissa olisi työpaikkoja tarjolla. en tiiä vähän epätoivosta hommaa.

25.7.2013
mustikka88
mustikka88

Minä oisin saanu töitä Imatralta tuossa pari vuotta sitten. Mut ei haluttu muuttaa ja 300 kilsaa on liian pitkä työmatka. Puolikkaan sekunnin mietin tuollasta etätyöläisyyttä mut totesin et mie en vaan siihen pysty. Mä haluan olla perheen kanssa kun sellainen kerran on olemassa. Totesin sitten, että kiitos mahdollisuudesta mutta ei kiitos. Välillä mietityttää et perheen taloustilanne olis aika eri jos oltais vaan pakattu kimpsut ja kampsut ja lähetty kaakkois-Suomeen. Mut KOTI olis sit jääny.

25.7.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...