Öinen tuttirumba

Kaikki aiheeseen liittyvä vt ois nyt tervetullutta. historiikkia: kohta 6kk ikäisellä pimatsulla on ollut tutti melko vähäisessä käytössä , päivisin ei oikeastaan ollenkaan. On nukahtanut aina tosi helposti, sänkyyn, maitohömpsy ja tutti suuhu...thäts it!! nykytilanne: tilanne on siis ollut aina, mutta viimeisten 2 vkon aikana pahentunut. eli tuo tuttirumba. pahimmillaan saa käydä laittamassa tutin yössä suuhun n 9-10krt (nukkuu 12 tuntia yössä). ennen tätä pahempaa tilannetta tutin laitto yöllä saattoi rajoittua pariin kertaan + 1 yösyönti lisäksi. joskus menty muutamia kertoja myös niin että on riittänyt vain se yksi syönti...mutta tätä on siis tapahtunut vain sen kerran tai pari...mutta se kertois että yhdellä syötöllä siis pärjää. tassuttelua oon koittanut mutta siitä vain virkustuu. luin että tutin vois heivata kokonaan pois että se helpottas. eli ei nukkumaan mentäessäkään anna sitä. ajattelin että voi härreguud, kun noi unille menot on ollut niin iisejä.... muttamutta, tässä ku tätä olen kirjoitellut niin huomasin että sinneppä se nukahtikin ilman tuttia :D maitoahan tarjoon aina nukkumaan mennessä suoraan sänkyyn, syystä, tyty on aina ollut huono juomaan ja juur nukkumaan mennessä se tuntuu parhaiten uppoavan. nytkin tarjosin sen normi satsin ja pohjalle jäi tilkka, oli hetken vaiti ja sitten alkoi kitinä ja annoin lopun tilkan ja nyt siis nukkuu...tai ainakaan ei tuolta kuulu mitään :) että ihan näiltä pohjilta halauisin vt teiltä jotka ootte kokenut saman ja jos teillä on antaa jotain kikkakolmosta jos yö menee hulinaksi.

23.7.2013
Boco
Boco

No jos nukahtaminen päikyille meni noin hienosti ilman tuttia ni kokeilepa yölläkin sama juttu. Jospa teillä rumbailut helpottaisi kun ei olekaan sitä tutia.

Meillä yöt on hetkittäin juuri tuossa iässä olleet rumbaamista kun sitä tuttia kaivataan mutta ei itse osaa sitä vielä etsiä.

Ite oon helpottanut sitä tutin etsintä operaatiota sillä, että pinniksen tietyssä kulmassa on ollut läjä tutteja joista vaan kaivaa yhden esiin ja lykkää suuhun. Siinä ei ehdi itsekään kunnolla edes herätä kun lapsi jo hiljenee.

23.7.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...