pyyhkäisyvuoto rv22

tossa viikolla meinas vähän säikäyttää, kun kävin vessassa ja pyyhkiessä paperiin jäi vakovuotoa (tai mitä lie limaa) jossa oli verta seassa. otin sit ihan iisisti loppuillan ja seuraavana päivänä jäi paperiin viel sellasta vanhaa verta. mut sen jälkee ei oo tullu.. onko muilla ollu vastaavaa ja onko syy selvinny? vai ootteko ees tutkituttanu? olin lasten kanssa mökillä kun tää sattu, ni en sit soittanu ees neuvolaan. mulla ei oo neljässä aiemmassa raskaudessa oo koskaan ollu täälästä, muuta ku viime synnytyksen alussa kun kohdunsuu alko aueta. tässä raskaudessa on supistukset ollu kohtuukivuliaita, ihan omaa luokkaansa aiempiin verrattuna, niin aloin aattelee, että ei kai nyt sentään harjotussupistukset oo voinu kohdunsuuta avata?

21.7.2013
zili
zili

Täytyi tulla kommentoimaan kun mulla rv18 tuli yhden illan aikanq muutamalla pyyhkäisykerralla verta ja päivystyksessä kävin. Kaikki muuten hyvin mutta osoittautui virtsatulehdukseksi. Täysin oireeton oli muuten.

21.7.2013
mato11
mato11

mul olis seuraava neuvola vajaan kolmen viikon päästä,ni ajattelin ootella sinne. kun netistä kun lueskelin, ni ei oo kai mitää tarvetta näyttäytyä, ellei vuotoon oo liittyny kipua.mulla ei siihen mitää sellasta erityistä kipua liittyny, mitä nyt noi supistukset on sattunu.

mut voiko hiiva sit olla ilman mitään muita oireita? mulla ei oo koskaan ollu, mut eiks siihen liity jotain kutinaa tai kirvelyä tai jotain...liiallista valkovuotoa, pahaa hajua??

21.7.2013
zili
zili

miulla oli esikoisen aikaan elämäni ensimmäinen ja ainoa hiivatulehdus, just noita main raskautta ja ilmeni just tuommosena verenä ku siullakii. Siihen lääkekuuri ja sen jälkeen oli taas homma normaali :)

21.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...