paypalista kokemuksia?

ostin joulukuussa paypalin kautta joululahjoja, ja koska koko soppa oli niin vaikeaa (lahjat tulivat 2kk joulun jälkeen, ja  tuotteetkin olivat vääriä...) niin vannoin etten koskaan enää tilaa  ulkomailta  mitään enkä  paypalia käytä. nyt sähköpostiin on tullut viesti, että paypal-tililläni on havaittu epätavallista liikehdintää ja joku mahdollisesti käyttää sitä miun tietämättäni. pyytävät sitten loggautumaan sisälle ja vahvistamaan tiedot jotta voin vaihtaa salasanan.. en  mie uskolla!  oon ihan varma ttä sillä sisäänloggautumisella sitten  joku varastaa mun salasanan ja tyhjentää koko tilin tms.! mitä mun pitäisi  tehä:O? ja miten paypal-tilin saa lopetettua?

21.7.2013
Blanco
Blanco

tili suljettu onnistuneesti:) kiitoksia kovasti avusta!

ei siellä mitään erikoista kyllä näkyny, eli ihan huijausta taisi maili olla. vaan ei, ei kiitos enää!

21.7.2013
Blanco
Blanco

Älä ainakaan käytä mitään linkkejä mitä sähköpostissa on! Muuten neuvoisin juurikin menemään ihan paypal sivujen kautta ja lähettämään viestiä, että haluat sulkea tilisi. Itellä oli tili ja jätin sen vain "olemaan" eikä sieltä ole varmaan pariin vuoteen mitään viestejä tullu. Tosin jouduin aikoinaan yhdessä epäselvässä kaupassa asioimaan viestitse "ylläpidon" kanssa :(

Kuukkeloinnin tuloksena sain tälläisen ohjeistuksen..

PayPal-tilin sulkeminen


Kirjaudu sisään PayPal-tilillesi.
Napsauta kohtaa Profile (Profiili) sivun yläosassa.
Napsauta My settings (Omat asetukset).
Napsauta Close Account (Sulje tili) -kohtaa Account type (Tililaji) -osiossa ja seuraa ilmoitettuja ohjeita.
Kun tili on suljettu, sitä ei voi avata uudelleen.
Kaikki suunnitellut tai puutteelliset maksutapahtumat perutaan. Tiliä ei voi sulkea, jos tilillä on rahaa tai rajoituksia tai siihen liittyy ratkaisemattomia tapauksia.

21.7.2013
Hennu86
Hennu86

eipä maha olla siellä suomenkielistä asiakaspalvelua?  englanniksi en ala kyllä mitään selvittelemään:D

21.7.2013
Blanco
Blanco

tehdessäni ne ainoat epäonnistuneet ostot viime vuonna, olin joutunut rekisteröimään mastercardini sinne. onneksi olin  kyseisen kortin tapahtumatiedot ottanut lisäksi verkkopankkiini, ja ne kävin juuri kahtomassa, niin ei sieltä kyllä mitään velotuksia ole lähtenyt luottokorkoja ja laskutuslisiä lukuunottamatta.

ihan kusetusta siis! liekö tuo nyt oikeesti joku huijausviesti jolla mut yritetään ryöstää:O? miten hemmetissä  mie saan nyt paypalin pois menemättä sinne?

21.7.2013
Blanco
Blanco

up!

21.7.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...