No onko tiällä kettää?? :D

Töttöröö!

19.7.2013
riu
riu

Voi JUMA. . soittivat oriasemalta et mun tammani ei oo tiine byhyy :( no hypyttävät tänään jos antaa jne ens viikolla tamma kotiin ja 16pv jännitystä et ultrataan taas :( ja tuo pojan nukutus... plaah muuten tulee raivarit jos ei nukuta niin nukutin taas niin et 45 min Huus mulle kurkkusuorana.. heitteli nallet rötit tutit peitot... sit Sammu alle viiden minuutin ku isi tuli. .. ARGH! !!!

19.7.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

meillä on muksujen kans retkipäivä ku isi lähti reissuun.. laitettiin olkkarin lattialle patjat, katottiin leffaa ja syötiin kaikkee herkkua ja nyt ne jo nukahti pikkuset..=) oltiin jopa niin paheellisia ettei pesty hamppeja..XD ja huomenna mennään syssen luo kyläilemään ja jos kävis testaa uutta taikku paikkaa samalla...namskis!!

Mulle iski tänään hirvee lomaressi..puolet lomasta lusittu ja tuntuu ettei mitään oo saanu aikaseksi! ja ilmatki on mitä on..=/

Ihanaa, riu ku oot saanu uuet tasot..ja mummy verhot..mä niin haluaisin meille uuet kaapistot oikeestaan joka paikkaan mutta jos sitä lyhentäis eka vaikka vähä tuota talolainaa ennenku menee uutta kinuamaan..

19.7.2013
memmu
memmu

:D varmasti ihana ihailla tasoja, mä ihailen jo pelkkien verhojen vaihtoa, tuli postissa uudet tänään. :)

joo mul on jotenki tunne et ens viikko vielä ja sit se kesä oli siinä. ehkä senki takia, ku sit palaa porukka töissäkin lomilta. ja tänään oli niin kylmä ja sateinen päivä. nyt taas paistaa arska.

täällä pyykinpesu jatkus, tavoite saada miehen reissukuteet pestyä ennenku sunnuntaina haetaan tyttö kotiin. hän toteski jo puhelimessa että "äiti, mul on ihan sairaasti kamaa" :Det saas nähdä mitä kaikkea ne on mamman kans kahdessa viikossa osteskellu. meikkejä kuulemma ainaki ja olin jo ihan että eiiihh. mut kuulemma kynsilakkaa, huulikiiltoo ja hajuvettä. no joo,vierastan kyl sitä hajuveden käyttöä noin pienillä.

ihanaa et huomenna saa nukkua piiitkään. sit täytyyki taas totutella perheellisen ihmisen arkeen. :) mut on kyl kieltämättä tehny hyvää, ei sitä tajunnu itsekkään kuin kireänä oli ennen lomaa, lomalla rauhottus jo ja nyt ku on saanu ihan vapaata aikaa niin jaksaa taas syksyn :)

19.7.2013
Mummy83
Mummy83

Työpäivä takana ja koko päivän olin ihan maanantaissa. Huominen vielä ja sitten ois kokonainen vapaa, jihuu! :D Tännää iski se kauhistuttava hetki kun älysin että heinäkuu on jo yli puolen välin... Ou nou. Pakko ottaa kaikki ilo irti tästä kun vielä kerkee!!! :D Tännää oli joka tapauksessa ihana päivä kun meijän ketiiössä on nyt uuvet pöytätasot ja ne on niiiiin nätit :) ...ainakii entisiin verrattuna :D Isimies läks töihin ja tää äitimies taittaa mennä saunaan :D

Mitäs mammoille? :)

19.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...