perjantaita mammat!!

Huomenta! Täällä just heräilee yksi yliväsynyt Mamma. Poika Heräs aamu yöstä useasti ja tuo ukko on ollu sen kans ylhäällä jo tunnin. Nyt tulivat mut yhdessä herättää argh... No se on perjantai :)

19.7.2013
teeko
teeko

Käyttötarkoitus selittääkin tuon teidän ohjeistuksen :)

19.7.2013
misukka
misukka

Mä en kuopukselle sitä pakkausta ottanu vaikka ikäeroa lapsilla 5 vuotta. Ihan tarkotuksella säästin kaikki esikon vaatteet ku ei ollu suunnitelmissa yhteen jättää. Ja ne samat sekä kaikki kuopukselle saadut vaatteet vartoo seuraavaakin tulokasta jahka joskus ehkä suvaitsee saapua meitä ilostuttamaan olemassaolollaan.

19.7.2013
misukka
misukka

ninnup, onko teillä se ventoline astman hoitoon?

Ku ventolinen vaikutusaika on nopea mutta lyhyt eli astmaoireissa nimenomaan akuuttiin tarpeeseen. Se on keuhkoputkia avaava lääke. Vaikutus tuntuu vajaassa vartissa mut ei kyl vaikuta pitkään, maks tunnin tai jotain. Ku sit toi flixotide on hoitava (kortisoni) ja pitkävaikutteinen.

mut jos tarkotus on saada keuhkoista limaa pois ni sinne tulee just lisätilaa et se lima pääsee liikkeelle. Sillonhan sen ei tarviikaan olla mikään pitkävaikutteinen. Riittää et tulee se hetkellinen lisätila keuhkoputkiin.

19.7.2013
misukka
misukka

Ihunata, pikku kisunpentusia :)

19.7.2013
misukka
misukka

janecco. Flixotide on pitkävaikutteinen joten ainakin viikko pitää käyttää säännöllisesti että näkee onko siitä mitään apua. Mieluummin 2 viikkoa. Toivottaavsti helppais yskään. Onhan teillä ventolineä myös? Sitä voi antaa aina tuollaisen yskänkohtauksen aikana. Tai tietty lääkärin ohjeen mukaan , miten teitä on ohjeistettu. Ventoline on akuutti apu.

Ei tullu pumppua mukana mut meillä on kyllä pumppuja ja kompurakin olemassa joten eiköhän sen altaan kanssa selvitä. Uintikelit on vähän kehnot täälläkin. joku 16 astettako tuolla pihalla vaan on. Palais ny lämpöset kelit ni pääsee kokeilemaan.

19.7.2013
misukka
misukka

Meillä on kans ihan sairaan kylmä. . vähän mä säikähdin ku menin talliin. Luulin että siellä on joku rottien vallankumous kun karsinsn puolella oli kauhea vilinä. Mut siellä oliki kolme kissanpentua!!

19.7.2013
teeko
teeko

pelargoni. Ne voi Olla vähä ihmeissään siel Kelassa jos sä lähetit sen todistuksen sinne ja et oo hakenu ees äitiyspakkausta :D riu se tuntuu olevan yhtä sekasin päivistä ku mä tiistaina oltiin tallilla ihan varmoja ensin et on ma ja sitte et olis ke :) saa siirtää keittiötä Hehkuttaa mulla vaan remppakuume nousee ku lukee näitä juttuja kyllä on varmaan ninnup ihanaa ku lapsi oppii kuivaksi. Musta tää meidän pottailu jo saa niin hienon fiiliksen kun saa kakat metsästettyä on jotenkin kauheen hienoo :)

19.7.2013
teeko
teeko

Se raskaustodistus on liite sun aitiyspäivärahaan ja äitiyspakkauksen hakuun. Joten joo. Laitapa vaikka netissä hakemukset perään ja sinne maininta et todistus tulee postissa.

19.7.2013
misukka
misukka

Huomenta

Riulle mukavaa työpäivää. Ihan hyvä logiikka sulla et jos on oltu monta päivää kotona nimaanantaina mennään taas tuuniin. :) Kiva et pöytätasot miellyttää.

Ninnup, mun luuri kans tyhjenee ihan yltiönopsaan, etenki jos erehtyy nettiin eksymään ni se on vartti ku kännykkä huutaa latausta vaikka olis ollu ihan täys akku. Mä luulen, et antennissa on vikaa ja täytyyki heittää toi luuri nyt kolmatta kertaa huoltoon. Josko ne vihdoin vaihtais sen antennin siitä. 3G-verkossa toi akku kestää nippanappa vuorokauden. Pakko aina vaihtaa siihen asetus et vain 2G-verkot käytössä. Ja edellisen huollon jälkeen toi akun kulutus on vaan levinny käsiin.

Teekolle piristystä päivään.

Mä oottelen huomista ku esikko palaa huomenna kotio. ♥ On tässä ikävä ollukin. Ja tänään haen cittarista meille uima-altaan. Tossa alkuviikosta pistin niihin nettikauppaan tilauksen, eilen tuli osa tilauksesta ja tänään sit se itse allas. Semmottisen ilmatäytteisen 3metrisen tilasin et mahutaan koko perhe puljaamaan ja naperokoodilla sai vielä alennetusta hinnasta 20% pois ni hintaa jäi altaalle alle 30e :D

19.7.2013
misukka
misukka

mie olin ensin että mitä hittoa, tänäänhän on maanatai! ... eiku joo... :D Kaho kun on ollu kolme päivää kotona ja tännään taas töihin niin sillonhan sen on oltava maanantai :D Elikkä siis päivän ohjelmassa töitä (toivottavasti ei liikaa) ja illalla tullee remonttireiska jatkamaan pöytätasojen laittamista. Vitsi että uudet pöytätasot on niiiiiin paljon paremman näköset kuin ne vanhat! Mies oli alkuun skeptinen, vaan ei ole enää kun näki miltä se näyttää tuossa. Mie oon niin onnellinen kun pääsin niistä rumista eroon! :D Tätä asiaa ei voi hehkuttaa kylliksi, että sori vaan nyt jouvutte tätä sietämään :D

19.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...