Röyhtäilyt kaupan kassalla

Kyllä meidän pikku herra osaa käytöstavat! Oltiin sitte kaupan jonossa ja herra oli rintarepussa, jono oli aika pitkä joka teki tilanteesta vielä nolomman, kun herra sitten päätti päästää ilmoille ERITTÄIN kovan röyhtäyksen. Siinä sitten päät hieman kääntyivät ja jos jollekkin jäi hieman epäselväksi kuka oli röyhtäyksen takana niin herra toisti röyhtäyksen. Siinä oli kyllä ihmisillä naurussa pidättelemistä ja minulla naama aika lähellä kirkkaan punaista. :) ... Voi näitä pikku riiviöitä!

18.7.2013
tanja8700
tanja8700

Joo kyllä meidän pikku herran hyvistä tavoista saa aina hyvät naurut ja muistot. :)

Alexandra voin vaan kuvitella tilanteen. :) Itellekki kävi niin että herra oli sylissä ja kyselin myyjältä apua ja kun myyjä sitten neuvoi minua niin herra päätti osallistua keskusteluun ilmaisemalla mielipiteensä ERITTÄIN kovilla pieruilla. Siinä sitten naurettiin että kyllähän se pojankin mielipide pitää otta huomioon kun sillehän me niitä vaatteita etsitään. :)

25.7.2013
tanja8700
tanja8700

mä olin kirjastossa 4kk kanssa. vaunut oli hyllyn päässä niin että vieressäni oleva nainen ei nähnyt niitä. ensin kuulu tosi äänekäs paukku ja vedin vaunut viereeni samassa kuulu oikein kunnolliset kakka ääneet. naisen ilme oli hyvä kun huomasi vaunut oli ilmeestä päätelleen luullut mun olleen paukun takana.

19.7.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...