Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

4kk neuvola

Hei,   ajattelin taas alkaa vauhdittamaan tätä meidän ryhmää... mites teillä on mennyt? Meillä oli eilen (ti 16.7.) 4kk neuvola, tyttö (Nea Vilhelmina) tosin vasta la 20.3 4kk =) vaikka eihän niillä neljällä päivällä niin merkitystä...   Nea kasvaa hyvällä vauhdilla ja on tällä hetkellä 7,185kg ja 64,6cm pitkä. Korvikkeella mennään neiti ei suostunut tissiä syömään ensimmäisen korvikkeen maistelun jälkeen (pullosta sai imettyä helpommalla). Pumppailin omaa maitoa ja Nea söi pullosta omaa maitoa 3kk ikäiseksi asti. Sitten omat voimat loppui. Kesti aina niin pitkään yöllä ennen kun itse pääsin nukkumaan että uupumus hiipi hiljaa luokseni (ensin syötät vauvan ja laitat takaisin nukkumaan ja sitten pumpaat omat rinnat tyhjiksi). Tällä hetkellä menee noin litra korviketta päivässä, päivästä riippuen. Eilen aloitimme kiinteiden maistelun. Perunaa äidimaitokorvikkeeseen soseutettuna. Mietteliäästi uppoaa. Uni Nealle tulee yleensä noin klo 20-21 ja nukkuu sitten kolmen tunnin pätkissä klo 8 asti. joka kerta kun yöllä herää niin haluaa syödä. Onneksi syö jo pullosta niin ei minun tarvitse joka kerta nousta syöttämään. Päivisin nukutaan ainoastaan 3x 0,5h. harvemmin suostuu rattaissa nukkumaan. Ja silloinkin kun nukkuu rattaissa niin silloinkin max sen ½h.   3kk neuvolassa sai kaikki rokotteet suunnitelman mukaan ja johan pistokset harmitti tyttöä kovasti. n. 2 vk rokotusten jälkeen tyttö oli itkuinen ja nukkui todella huonosti myös öisin.   Tytsy osaa tällä hetkellä kääntyä molemmille kyljilleen sekä mahalleen oikean kyljen kautta, suuttuu herkästi jos on liian aikaisessa kääntämässä hänet selälleen takaisin =) . Leikkii kovasti monella eri lelulla ja rakastaa laululeikkejä. Varpaatkin on huomannut muttei vielä oikein tavoita niitä. =) Ja tietysti kaikki mitä saa käsiinsä menee suuhun. Ollaan jo siis hyvin omalla tutkimusmatkallamme kohti uusia seikkailuja =) Mites teillä maalisvauvat?

17.7.2013
Mikkis08
Mikkis08

Ihanaa kuulla että kaikki hyvin! Nea on nyt syönyt kiinteitä yksi ateria päivässä (peruna, porkkana, kukkakaali on ollut syötävänä) ja hedelmäsosetta (päärynä) ollaan aloitettu välipalaksi. Hyvin uppoaa ruokaa tällä hetkellä. =)

1.8.2013
Mikkis08
Mikkis08

Mitäs meillä, kaikki hyvin. Pulkiruokinnalla mennään ja jonkun verran jo kiintetäkin menee. Yöt on nukuttu kokonaan 2kk asti, ihanaa.

4kk neuvolamitat oli 8145g ja 64,1cm.

1.8.2013
hamsteri2
hamsteri2

Kiitos! Nea on kaunis nimi.:-)

18.7.2013
Mikkis08
Mikkis08

Pakko oli sen verran käyä kirjoittaa mahtava nimi tytölläsi täällä kaima Nea siis mie :)

17.7.2013
Maininki
Maininki
2 years, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...