Peräpukamat!

Onks teillä ollu raskaana ollessa peräpukamat ?? Oletteko miten niitä hoitanut ?

17.7.2013
ninnura28
ninnura28

ninnura se riippuu että onko se pukama missä, mutta puikko autto tosi nopeesti, eikä se voidekaan kauaa aikaa vieny. Ne myös vaikuttaa paikallisesti ettei siitä vauvalle mitään haittaa ole. Inha vaiva, miulle on tullu aina siinä synnytyksen myötä ja alkuun on ollut tositositosi kippeet ennen ku paraneminen alkaa ja pukama kaikkoaa :)

18.7.2013
riu
riu

sori, reseptivapaat aineet.

18.7.2013
misukka
misukka

reseptiaineet on ihan turvallisia ja pukaman sijainnin mukaan että puikko vai voide. Jos ne on ihan näkösällä ni voide riittää. Reseptiaineet on sen verta paljo tujumpia et niihin tarttee sen lääkärin arvioinnin.

18.7.2013
misukka
misukka

Mulla ei kyl tuota ummetusta ole ollu mutta silti vaan nuo kurjat pikamat tuli välil tuntuu ettei pysty istumaankaan  no kysäsen huomen neuvolasta et voiko apteekin voiteita käyttää ei kai ne vauvelille mitään tee pahaa ? ja onko teillä kun on ollut niin voide vai puikko kumpi on parempi?

18.7.2013
ninnura28
ninnura28

Mulle lääkäri kuopusta oottaessa suositteli laksatiivisia tuotteita ja muita apteekista saatavia ummetusta ehkäiseviä tuotteita sekä tietysti kuitua ruokavalioon. Hän oli vahvasti sitä mieltä et mieluummin hoitaa syytä eikä seurausta eli vatsa kuntoon ja jos sekään ei auta ni sitten vasta noita käsikauppalääkkeitä.

18.7.2013
misukka
misukka

Eipä nuo lääkärissäkään rupea niille raskaana ollessa mitään tekemään, käskevät vaa apteekista hakea reseptivapaita voiteita ja puikkoja.
Mä lääkärissä mainittin asiasta ny viimeks, ku tuli jo niin kipiäksi, ettei ilman itkua vessareissulta tultu (iha pissalla käynti tuotti tuskaa), mut ei se kattonu ees sitä (mikä ei kyl itteä haitannu ollenkaa), vaa käski apteeksista käydä jotakin kyselemässä. Vittumainen vaiva, ei voi kyllä muuta sanoa...

17.7.2013
miima_
miima_

Joo, oli odottaessa. Apteekista voidetta, en minä lääkärissä käynyt ja hoitui homma sitten sillä. Jos kuitenkin toistuva vaiva niin sitten suosittelisin lääkäriin menoa. Plus kuitu tietty ruokaan.

17.7.2013
Magiga
Magiga

mulla tuli jo ennen ku tein testin:D ikinä eläissäni ei aiemmin ollut, sillon meni ihan voiteella ohi. sit tuli raskauden puolessa välissä, hoidin niitä voiteella kun olivat kipeitä, kipu katosi mutta pukama jäi... ei oo vieläkää kadonnut... ei ne haittaa elämää mitenkään, niin sittte kun ne tulee kipeäksi niin menen lääkäriin..

17.7.2013
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...