grillailua

Joo minnuu niin tympii grillaaminen ja tuntuu että ollaan kaikki tehty (vaikka tiiän että ei varmasti olla) ja hellaa ei saa ihan vielä paikalleen. Oisko uusia ideoita? Elkää siis turhaan luetelko perus-pihvejä, makkaroita, kananpaloja, maisseja yms. Kasvisnyytitkii on kokeiltu parilla eri tavalla. Itseasiassa miun suosikkeja oli ne missä oli sipulii, kesäkurpitsaa, paprikaa, herkkusieniä, tomaattia, pekonia ja tuorejuustoo. Namskis. Mutta en mie silti niitäkään halluu joka päivä tehä :D Antakaa jokunen vinkki että pärjään taas vähän matkaa eteenpäin, pliiiis?!

16.7.2013
riu
riu

Lintuu joo meillä oli uuni rikki viime syksynä ja isäntä sai aiksaiks korjata sen vasta kun joulu alko lähestymään ja se hoksas että muuten jää kinkku paistamatta :D ...miehet... :D Mutta sillon toimi sentään hella että pysty ruokaa tekemään.

Hahaa halloumitikut varmasti uppois muuhun perheeseen :D Mie en niin välitä pekonista, mutta sen vois korvata kyllä jollakii muulla. Ja ei käyny ees quesadillat mielessä, joten kiitos ja niitä varmaan tehhään :)

17.7.2013
riu
riu

Joo kaiverran. Hattu pois ja lusikalla saa tosi nätisti sen keskustan pois. Sitte täytteet sisälle, hattu päälle ja folioo ympärille nii pysyy kasassa.

16.7.2013
miima_
miima_

No onks teillä joskus aikasemminkin sit ollu uuni rikki, kun muistelisin et on ollu jossain ketjussa jo aikasemminkin jotain puhetta siitä, tyyliin joku puol vuotta sitten ainakin??

16.7.2013
Lintu4
Lintu4

lintu hella on tilattu ja valmiina autokatoksessa, mutta uotellaan ensin että remonttireiska tullee asentamaan uuvet pöytätasot ennen kuin hella laitetaan paikalleen. EIkä se varsinaisesti rikki ole, se vaan paloi... X) joku reilu kuukausi sitten? No kuitenkii :) Remonttireiskan pitäs tulla torstaina, toivon mukaan. Miulla on ikävä jauhelihakastiketta.

Miima siis leikkaatko sie tomaatin auki ja sitten kaivat sisuksen, vai kuinka? Voiskokeilla nimittäin, meillä väki tykkää ihan siltään grillatuista tomaateista :)

16.7.2013
riu
riu

Peruna-nyyttejä ja täytettyjä tomaatteja. Nyytteihin oon laittanu jo valmiiksi keitettyjä perunoita, mausteita (grillimaustetta ja aromisuolaa), pirkan salaattijuustokuutioita öljymarinaadissa ja sitä öljyä kans reippaasti, tomaattia, säilyke herkkusieniä ja punasipulia.
Tomaatteihin sitte meetwurstia, juustoraastetta ja pikkusiskojuustoa kans. Ja ai että on hyviä. Meillä mies tykkää kummastaki vaikka on aivan älyttömän nirso ruuan suhteen :)

16.7.2013
miima_
miima_

Ihan valurautapannu, ja jos on hiiligrilli, niin vetää ne hiillokset niinku pannun ympärille, ja pistää kantta tai vastaavaa siihen päälle ikäänkuin hohkamaan sitä lämpöä siihen pizzan päälle :) tuli muute rapsakka pohja!!

16.7.2013
Tii03
Tii03

No ei nyt tuu oikein muuta mieleen kun sellanen grillileipä, jossain pirkassa muistaakseni oli ohje, siis et ihan taikinasta tehään ja paistetaan ne grillissä ja sopii hyvin tsatsikin kanssa esim...mut syy miks tulin tähän kommentoimaan oli et piti kysyä et kuin kauan toi teiän uuni on ollu jo rikki ja miks ihmeessä sitä ei oo hankittu uutta jo aikasemmin??

16.7.2013
Lintu4
Lintu4

salmiakkipossu ei oo miun juttu X) Mutta vois tehä tuota lohta sitten, ja nyt hoksasin itekkii että miksei olla tehty hiillostettua kalaa koko kesänä? Savumuikkujakaan ei olla koska viimeks oli niin kauheen pienet muikut vielä :D Jees.. Pannupitsaa?? Siinä oli varmaan joku alunen?

16.7.2013
riu
riu

myö grillattii pannupizzaa! :)

16.7.2013
Tii03
Tii03

tsekkaas Hellapoliisin sivuilta grilliruokia, jos sieltä inspais joku. Hampparitkin on varmaan koettu? :) tuolla sivuilla ainakin toi salmiakkipossu fenkolin kera kuullosti hyvältä!

tai sit voiskohan grillissä tehdä semmoista lohta, mihin tulee juustotaskut. Voi pistää mitä tahansa, auraa, bonjouria jne sinne taskuihin. Tein joskus uunissa ja oli hyvää. Broiskun kans toimii sama kyllä.

en mä kyllä yhtäkkiseltään mitään muuta keksi, sorry. Mulle kaikki grillaus menee kun sitä saa niin harvoin harrastaa.

16.7.2013
Mummy83
Mummy83

Lohta? Tosi hyvää!:)

16.7.2013
 Lotsku
Lotsku
2 years, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...