iltalörppää! :D

jookoskookos?

16.7.2013
riu
riu

argh kaikkea sitä pieni ihminen saa päähänsä. Otin siis "töitä kotiin" ku meinasin tehdä semmoisen hienon käsikirjan. Siis kaikki tieto mulla on sähköisenä jo, mut nyt on vaan kyse siitä ,että tarttis saada se yhteen Word-tiedostoon, jossa olis pääpiirtein kuvattu prosessi ja sitten linkitykset lisädokumentteihin. ärsyttävän addiktoivaa puuhaa :D ja Wordin asetukset on aina yhtä ihania..

Pitäis varmaan järkätä paikat vielä silleen tiptop, että voin miehelle kehua miten siistinä tää kämppä pysyy ku minä YKSIN olen kotona, et se ja tyttö on niitä jotka sotkee ;p

Kylpäs kuullostaa kivalta riun päivä. Kaikuvat julkiset paikat on kaikki inhottavia saatikka just ravintolat ku se kilinä ja maiskutus kuuluu :D ja voin kuvitella että lasten kanssa ei paras mahdollinen paikka.. Toivottavasti teidän pikkuinen paranee pian tai silleen että paranis pian, mutta kait sä nyt pe kans lepoa pidät vielä kotona? ;)

Tiina, oon käyny joskus skidinä Zoolandiassa vaikka se tossa aika nurkilla onkin (no, mitä Turusta Lietoon tulee). Sastamala taitaa teidän suunnalta olla vielä kauempana ku Turku? Siellä on semmoinen pieni kiva paikka ku Kiviniitty. Kotieläinpuisto sekin. Jos Tampereelle joskus suunnistaa, niin kandee tsekata, se ei muistaakseni ollut kallis, olisko ollu alle kympin luokkaa, ja siellä oli eläinten lisäksi trampoliineja ja pomppulinna ja muuta semmoista pientä kivaa. :)

16.7.2013
Mummy83
Mummy83

no voi, nyt se pieni nukahti sohvalle... sillä on siis oikeesti kuumetta kun se tuolleen hyyty. Jännä miten lapset on erilaisia tässä asiassa, meillä esikoinen nukkuu niin pitkään kunnes kuume lakkaa nousemasta ja sitten se herää, kun taas nuo pojat on semmosia kun kuume on tosi korkeella niin sitten ne vasta ylipäätään hyytyy. Pittää ottaa viereen nukkumaan niin voi yöllä vähän kuulostella.

Ja oon ehkä kamala ihminen, mutta oikeestaan on ihan kiva kun sain yhen ylimääräsen vapaan... X)

16.7.2013
riu
riu

Myö käytiin tännään Kiteen eläinpuistossa, ihan älyttömän kiva paikka ja suosittelen! Eläimetkii oli semmosia kivoja että näyttäytyivät jokaikinen eikä pääsymaksukaan ollut maailman kallein :) Aika nopsaan se mentiin meijän lasten kaa läpi, mutta ne on semmosia malttamattomia :D Tullessa käytiin syömässä jossakii syrjäsessä paikassa, siis olipahan eksoottinen kokemus :D Hirmusen isot hampurilaiset oli hintaansa nähen, eikä pitsassakaan valittamista ollut, mutta en oo ikinä ollu ravintolassa missä kaikuis niin paljoo :O Huhhuh oopas siinä kolmen lapsen kaa syömässä niin korvat hajoaa jopa miulta X)

Nyt illemmalla pienimmälle nousi kuume, joten huomisesta tulikii sitte vapaapäivä...

Mitäa mammoille on tähän päivään mahtunu?

16.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...