vauvan vaatteita netistä?

Mää oon siis varmaan tosi huono googlen käyttäjä, kun en löytänyt kun ihan pari hassua nettikauppaa, missä myydään vauvan vaatteita... Olisin halunnut jotain semmosta ihanaa retroa, jotain froteeta, ruskeeta, oranssia, isoja värikkäitä kuvia.. semmosta.. mutta sitten tulee myös hinta vastaan, eli en mielellään bodysta maksaisi 30euroa....:/ Osaatteko vinkata jotain nettisivuja mistä voisi löytää kohtuuhintaan kivoja vaatteita? :) Tykkään Retrokin tyylistä, mut ne on aika hintavia... Tikkunekun löysin, siellä ois edullista, mutta en sitten löytänyt kuin pari kivaa tuotetta..

16.7.2013
Tii03
Tii03

Täytyi oikein tulla kehumaan tuota nextdirectiä! Tilasin tiistaina sieltä kun täällä siitä vinkattiin ja äsken tuotiin paketti ovelle. Eli nopeaa on toiminta ja ilmaset postikulut. Ja halvat vaatteet :)

19.7.2013
marjaana
marjaana

aaaiiivan ihania oli kyllä tuolla nextdirectissä!! oijoij :) Ja nuo Mussukat oli kyllä kanssa just sitä mitä etin:) mut harmi ku niiden alelaarista ei löytyny sopivia kokoja....hmmh.. nuita muita en kerinnykkää katsoa vielä, paitsi Lindexin kävin läpi ja sielläkin oli kyllä sinne suuntaan ja edullisesti! :) Hienoa!

Enköhän minä vaatetta meijän muksulle löydä näillä vinkeillä :D

16.7.2013
Tii03
Tii03

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

16.7.2013
marjaana
marjaana

Mussukat-sivuilla on jotain isokuvioista vaatetta ja alennuksella sielläkin :)

16.7.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...