Lörpötelläänkö? :)

No se ois työpäivä taputeltu. Oikein kiva päivä, aamupäivällä yks asiakas toi meille vaapukoita ja iltapäivällä päästiin uuteen ravintolaan syömään. Miulla ei oo vieläkään yhtään nälkä :D Tännää en aio tehä mittää ja huomenna nukun siitä hyvästä pitkään :D Mitäs mammat? :)

15.7.2013
riu
riu

Sralla meillä on paaaaaljon mahtavia asiakkaita ja sinne tupsahtelee aina sillon tällön herkkuja, joka kerta ihan yhtä kivaa vaikka niitä yllättävän usein tulleekii :) Tänä kesänä ollaan saatu suklaata pariin kertaan, kukkia, mansikoita, vadelmia jne. Ihanata, ainoo vaan että toimistossa on pelkkiä naisia niin siellä saa pitää puolensa ettei ilman jää :DDDD

Mummy rakas, ei siulle vaisut värit sovikaan! :D Hienoja löytöjä oot kyllä tehny, kunnon ostoskierros! Ja varmaan oli aika helppookii ilman tyttöö, vaikka varmaan on jo ikävä. Toisella on kyllä varmaan tosi kivaa siellä mammalassa :)

Ninnup se on kerenny tännää yhtä sun toista :D Miulla on petivaatteet vieläkii pihalla, otan ne seuraavaks sisälle ja pettaan lasten sängyt. Oman peiton otan vasta just ennen ku käyn nukkumaan ♥

Mrsmetalli, harmi sen asunnon kaa. Toivottavasti kohta löytyy vielä joku paljon kivempi!

15.7.2013
riu
riu

no höh metalli :( toivotaan että kohta tulee joku parempi asunto, mikä teidän on määrä saada :)

15.7.2013
Mummy83
Mummy83

huh, kotiuduin just vasta, kävin palkkapäivän kunniaksi shoppailemassa. :) ja jälleen kerran yritys ostaa neutraaleja värejä, jotka sopisi toistensa kanssa ja vaatekaapin muun sisällön kans yhteen, epäonnistu surkeesti. Mut voih mitä ihanuuksia mä löysin alennuksesta!

punaiset Dockers tennarit. oon etsiny sopivia nahkaisia tennareita ku kankaiset on heti likaisena. oli niin kova taistelu et ostanko vihreet vai punaiset et myyjääkin hymyilytti, mut päätysin punaisiin, ne oli nätimmät jalassa :)

sit löysin kirkkaan vadelmanpunaisen neuleen ja paidan, jonka väriä kuvaisin limen keltaiseksi. kirkas väri, mut se ei ole vihreä eikä keltainen. sit lohenpunaiset housut! :) ostin mä sit perusbeigen topin, ku siinä oli nätit pitsiolkaimet :) ja yhden valkoisen kauluspaidan.

miehelle yhden treenipaidan ja oih, jos olis joku pikkuruinen poika lähipiirissä, niin olis saanu ihanan Rolling Stones paidan. no, mun siskolla on, mut se olis katsonu mua kieroon :D

mitäs hyvää sä riu söit raflassa? :) iuh, pitikö muistuttaa noista petivaatteista, eilen just mietin et tarttis vaihtaa mutten vielä jaksanu..

15.7.2013
Mummy83
Mummy83

Ai kökkö, miulla on petivaatteet tuulettumassa, siis se ois petien pettaus vielä eessä... jaksaa jaksaa.. Pakko siis lämmittää sauna että saa sitte mennä saunanpuhtaana puhtaisiin lakanoihin :)

15.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...