Muanantaiuamuva mammat :D

suatte lukkee savvoo het uamusta :D

15.7.2013
riu
riu

Huomenta Päivää! ! libero ei aamulla toiminu :( mulla oli niin ihana aamu! !! havahduin ku poika Heräs ja isimies nappaski pojan ja lähti sen kanssa alakertaan! Oli vähän hianoo ku sil ei ollu aamulla kipuja ni heti halus antaa mun nukkua :D sit me käytiin kylpemässä pojan kans ennen ku lähettin tallille. Nyt on jo hepat jo hoidettu ja talli siivottu ylläriks näille porukoille ku vielä nukkuvat :) poju kävi kans jo ratsastaa. Se niin nauttii siitä. Vielä tänään tulee ell käymään kohta on kaikki tammat siemennetty ja kahdella on sit vaan tiineystarkastus tekemättä. seuraavat sit parin kuukauden päästä :) vähän jo odottelen sitä omaa tammaa kotiin on ikävä jo iskenyt murua :( ens viikolla pitäis hakee se sieltä toiselta puolelta Suomea

15.7.2013
teeko
teeko

huomentapäivää! se olis palkkapäivä, niin meinasin töiden jälkeen vähän shoppailla :D tai sit uimaan ku on lämmin päivä vielä. Paha vaan et varusteet on kotona, niin voipi olla et ku eka fillaroi kotiin, niin lähteminen uusiks on vaikeeta.

tyttö on vielä tän viikon ilmeisesti (ainakin) mammansa luona. Eka viikko meni niin hyvin, ettei hää soitellutkaan mulle edes ku lauantaina. Sovittiin että soitellaan silleenpäin että ku hänelle tulee ikävä ni soittaa. Tietty mamman kans vaihdoin tekstareita miten menee. Saas nähdä jaksaako koko toista viikkoa olla, ku totes mulle eilen puhelimessa että "tänään tuli vähän ikävä sua ja isiä". :) Ja kyllä itselläkin etenkin viikonloppuna oli kova ikävä, ku viikolla ku on töissä, niin sitä ihan mielellään vaan hengaa iltoja, kävin uimassa tai lenkillä jne. et se menee nopeesti, mut viikonloppu tuntus niin pitkältä ja yksinäiseltä :( etenki ku mieskin on pois, se tulee keskiviikkona kotio.

Riulle mukavaa perhepäivää huomiselle :) ja selvitä se tääkin päivä kunnialla :)

Nealle mukavaa maanantaita :D toivotaan että hellekelit pysyis vielä tän kuun, kun miehen sisko on tulossa vikana viikonloppuna kylään ja toivoi niin kovasti että päästäis testaamaan Jukupark :D piti jo viime vuonna, mut oli aina huono viikonloppu ku se oli käymässä.

 Misukka, on se kumma miten ei illalla muka jaksa tehdä eväitä ja sit aamulla ottaa aina aivoon ettei jaksanut :D mulla tuo on joka aamuinen fiilis ja silti iltaisin en viitsi millään tehdä niitä eväitä valmiiksi. Tänään palkkapäivän kunniaksi hain kyllä kaupasta salaatin ruokkiksella ;)

15.7.2013
Mummy83
Mummy83

Huomenia. Vai savvoo rupesit haastamaan. :)

Onhan se pikkupakko sitten perhepäivä pittää jos kerta kerran kesässä moinen suodaan!

Mun oli tarkotus tänään pyöräillä töihin mutta en jaksanu illasta tehä eväitä valmiiksi ja muutenki aamu tökki ni autolla tulin. Mut aattelin sit käyttää auton hyödyksi ja haen tosta kingkongista ison kasan multaa ja turvetta jotta päästään rakentamaan keinosuota kottiin. Viime viikolla ostin ne karpalot ni pitä niille oma suo tehdä. Lakkoja ku vielä saisi jostain. Eilen jo harkihtin, että menen tuonne lähisuolle ja käyn sieltä hakemassa pari lakkapensasta ja ehkä vähän suopursuaki ni tuloo autenttinen tunnelma :D Että ku te muut viette lakat jo raakana ni mie vien koko kasvin :P

15.7.2013
misukka
misukka

Mie lähen tästä kohta töihin. Pojat viskasin jo hoitoon, ja isimies vie ne sitte illemmalla miun äitin luo niin että mie haen ne sitten sieltä. Ihme rumppaamista kun miun työaika nyt sitten muuttu tämmöseks. No ei oo ennää montaa viikkoo niin pääsen jo viieltä eikä tarvii miettii sen koommin. En malta uottaa X) Ja huomenna on vapaapäivä! Ihana nami :D Aateltiin että oltas menty Kiteelle eläimiä kahtomaan, mutta kuhan nyt näkkee kelin. Jos on huono ilma niin mennään sitte Lustoon... onhan tuota tekemistä :D Meillä on nimittäin huomenna isimieshen kaa vissiin kesän ainoo yhteinen vapaapäivä niin pittäähän se viettää perheen kaa :)

Mitäs muitten agendaan kuuluu tännään? :D

15.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...