Suojelusenkelit

Jotkut puhuvat että aika moni lapsi näkee pienenä enkelin/enkeleitä, aikuiset harvemmin. Tähän ryhmään kuuluu myös minun äiti, joka viikko sitten puhui kuinka meidän 1v oli siellä ollessa seurannu katseella tyhjää ja hymyillyt. Myös mun isosisko oli pienenä hoidossa sanonut nähneensä enkelin. Ja kun olin vauva niin isä on nähnyt mun sängynpäädyssä enkelin. Itse en varsinaisesti näihin usko, mutta on mielenkiintonen asia josta haluaisin kuulla lisää, omakohtaisia kokemuksia ja myös mielipiteitä :)

15.7.2013
Jnia
Jnia

Tuli nyt mieleen kirjottaa tää tännekkin, tästä nyt on jo jonkin aikaa.. Olin melkein jo nukahtanu ja yhtäkkiä tuntu siltä, että joku olis laittanu käden mun pohkeen päälle. Katoin ettei vaan olis kissa tullu siihen peiton päälle ja peitto olis sitten kiristyny, mutta ei ollu.. Ja tääkin on vanha talo, tiedä mitä on joskus tapahtunu :/ Tytön kummitäti vielä seuraavana päivänä pelotteli pahoista hengistä :(

21.8.2013
Jnia
Jnia

Joo en tiiä mikä oli, mutta veti kananlihalle kun olin näitä justiin lukenu ja vein äsken poikaa nukkumaan....:D

Oli tosi väsynyt, ja normaalisti sammuisi samantein kun  sänkyyn laittaa.. rauhottuikin kivasti ja lähdin huoneesta pois.. yhtäkkiä se alkaa hihkumaan siellä..annoin hihkua hetken ja kun ei loppua tullut niin menin katsomaan että mikä siellä on.. siinä se täyttä häkää kikatti jollekin.. tuijotti seinää ja nauroi ja näytti kieltä, ei huomannu mua ollenkaan vaan seinälle näytti kieltä ja hymyili...

Siis en oo koskaan sen nähny näyttävän kieltä muutenvaan, vaan aina sillon jos on joku ihmiskasvo siinä vierellä...

Huhuilin sille vieressä mut ei mitään kiinnostusta ollut minua kohtaan.. laitoin hälle tutin suuhun ja lähdin pois.. hetki hiljaisuutta ja sama naureskelu jatkui ja kielennäyttäminen.

Viimein tuli ihan hiljaista, yhtäkkiä.. oli pakko mennä katsoon mitä siellä nyt tapahtuu.. otin koirankin mukaan varulta:D koira jäi istumaan huoneen ovelle, ei suostunut tulemaan pidemmälle.. kävin kattoon lasta, hällä oli jotenkin tosi vakava ilme kasvoillaan.. silitin vähän päätä niin sain pienen hymyn aikasiksi, laitoin tutin suuhun ja hän sammu samantien.

Taulussa heilahti joku valo ja koirakin tuli sen jälkeen mun luokse lapsen sängyn viereen....

Että mikälie oli mutta näitten juttujen jälkeen jäi semmonen hrrrrrhh-olo :D

21.8.2013
Tii03
Tii03

Mä muistan, kun olin jonkun 4-5 ja näin enkelin. Muistan leikkineeni sen kanssa, mun huoneessa. Porukoille siitä kerroin ja kuviakin tästä piirsin. Heidi oli sen nimi ainakin piirrustusten mukaan, mutta en tiedä, mistä se nimi oli peräisin.

21.8.2013
carata
carata

Meidän äiti kertoi että olen itse pienenä useinkin yöllä noussut istumaan sängyssä ja alkanut juttelemaan Pete sedälle, kyseinen setä vaan kuoli minun ollessa vuorokauden ikäinen.. Äiti ja siskot ovat myös kertoneet heränneensä yöllä johonkin valoon joka on tullut minun sängyn suunnalta. 

Muita outouksia on vielä minun ollessani 10 vuotias äiti löysi minut istumasta eteisen lattialla kumartuneena jonkin ylle täydessä unessa. Äiti kysyi muodon vuoksi mitä touhuan ja vastasin täysin selkeästi että katson siskon vauvaa. Viikon päästä tästä sisko sitten ilmoitti olevansa raskaana (kukaan ei siitä tiennyt) 

Itse en tälläisiin henkimaailman juttuihin millääntavalla usko mutta toisaalta niin paljon koettu ja tohellettu että kyllä joku ulkoinen taho on vaadittu mutkin hengissä pitämään.

25.7.2013
Nepa92
Nepa92

Meen kyllä aina ihan kanalihalle kun luen näitä, eilen luin ihan enkelitarinoita netistä.. Pakko pelotella itteään ihan tahalleen :D Tulipa taas mieleen yksi kertomus mitä äiti on kertonut niin pitkään kun muistan.

Äiti oli lähteny mua synnyttämään niin sairaalan ovella oli kätilö vastassa ja sanoi että "enkeli ilmestyi aamu luokseni ja sanoi että tänään tulee nainen synnyttämään tyttö lasta *paikkakunnalta* ja tämä on Jumalan lapsi, hän tulee tekemään vielä ihmeitä" Ja kun olin syntynyt niin seuraavana päivänä olin itkenyt koko ajan kurkkusuorana, kunnes sama kätilö tuli luokseni, laittoi käden pääni päälle ja lausui isämeidän-rukouksen. Olin rauhoittunut samantien ja hymyillyt. 

Eipä ole vielä ihmeitä tapahtunut, saa sitten joskus nähdä millaista on olla "Jumalan lapsi" :D

18.7.2013
Jnia
Jnia

kauheeta, just olin lueskellu näitä ja eilen illalla toi meijän poika, 11,5kk alko yhtäkkiä tuijottaa vaan tyhjää seinää, hymyilemään, nauramaan ja vilkuttamaan, ihan niinku se tekee yleensä ku näkee jonku tutun! :o mun mies kävi eilen ottamassa tatuoinnin ja se oli just puhdistamassa sitä tautointia, ku tää tapahtu ja ku mies tuli olkkarin ja meni istuu tietokonetuolille ni se meni yhtäkkiä ihan kananlihalle ja ihmetteli et mitä tapahtuu, sit sanoin et mitä toi poju oli just tehny.. Sit mun mies sano et oiskohan ollu miehen setä joka kävi moikkaamassa, ku mies on monesti miettiny et käy ottaa tatuoinnin siitä sedästään ja nyt mies otti tosta meijän pojasta tatuoinnin :)

18.7.2013
tuvitus
tuvitus

noista askeleista tuli mieleen et mun anopin omakotitalossa oli joskus ennen heitä aunut vanhuspari ja mies oli rakentamassa takkaa ja kaatunut ja lyönyt päänsä takkaan ja kuollut siihen. nyt talossa kuuluu askeleen ääniä välillä, anoppinikin on parikertaa noussut yöllä sängystä ja mennyt yläkertaa tarkistaa ettei lapset kävele unissaan nii ei lapset oli nukkumassa ja rappusissa kuului askeleita. tämä mies siis välillä kävelee yläkerrassa ja välillä alakerrassa rakentelee sitä takkaa, kuuluu niitä naputuksen ääniä välillä. yks kerta olin yksin tässä talossa kun mieheni lähti hakemaan tupakkaa huoltoasemalta autolla ja täytin pesukonetta ja takaa kuului joku ääni en tiiä mistä se johtu mut mun sydän hakkas nii paljon ja säikähdin kovin et juoksin ulos enkä uskaltanu mennä sisään ennen ku mies tuli. sekä yks kerta mieheni kanssa olin kahestaan viikon siinä asunnossa hoitamassa kilppareita kun isäntäperhe oli lapissa niin yhtenä iltana vessasta alkoi kuuluu surinaa ja kysin mieheltäni et mikä toi on? mieheni vaa vastas ettei sielt mitää kuulu nii snaoin et kuuntele nyt kyl siel joku surisee. mies meni kattoo ja siel oli perheen pienimmän vesilelu sellanen vene päällä ja tippu lattialle mieheni sammutti sen ja jätti sen lattialle ja pääs takas olkkariin niin ääni alkoi taas... mieheni meni takas heti ja hajotti koko lelun siihen paikkaan ja säikähti hieman. sen jälkee ei tapahtunu enää mitää.

18.7.2013
immortal
immortal

Mie muistan, kun lapsena en saanut unta ja pelkäsin hieman pimeää, niin kuulin yhtäkkiä jonkun sanovan: "Rukoile".

En silloin ymmärtänyt sitä, mutta nyt ymmärrän. Siitä syystä olen esikoispojallemme opettanut iltarukouksen ja kunhan tyttäremme kasvaa, opetan myös hänelle :) Auttoi minua lapsena selättämään pimeän pelon, uskon että auttaa myös omia lapsiani peloissa.

16.7.2013
SariA
SariA

Äsken katoin ohjelman näistä kummituksista ja muusta yliluonnolisesta "outoa vai mitä?" oli nimeltään, taitaa tulla joskus keskellä yötä muistaakseni jimiltä. Siinä oli noista tavaran paikkojen vaihtamisesta, hahmojen näkemisestä ja läsnäolevan tunteesta, että se saattaa johtua jostain isosta stressistä esim. avioero, hyväksikäyttö, läheisen kuolema.. Tiiä sitä sitten. Oli niin hyvät perustelut tuohon oikeaan yliluonnolliseenkin :)

16.7.2013
Jnia
Jnia

Tuli tuosta nipen jutusta mieleen, et mieki oon kakarana jutellu paljonki sellaisten kanssa jotka ei oikeasti ole olleet läsnä. Muistan muutamia kertoja ku olin yksin aamusta kotona ja puhua pälpätin mielestäni isäni kanssa vaikka hän oli jo töissä. Ainakin ääni kuulosti isältäni. Enkä mä ees tajunnu et isä ei ollu kotona ennen ku kotoa lähtiessä ku tarkastin kaikki paikat ja laitoin ovet lukkoon.

16.7.2013
misukka
misukka

mä kans oon kokenu ja tiiän juttuja...

kuten jenkku92 kertoi isomummusta niin mun äitille oli käynyt samanlailla että kun hänen äitinsä kuoli 26.12. vuotta en tarkkaa muista -09 tai -10 niin hautajaisten jälkeen mummu oli tullu äitin sängylle istumaan ja hymyillyt hänelle ja kadonnut ei ollut sanonut yhtään mitään, samoin myös oli hänen siskolle käynyt.

sit on tällanen kun mun mies oli äiteen luona (minä koulussa) ja hän tunsi yhtäkkii kun joku kosketti hänen olkapäätään ja tää säpsähti et mikä helv... se oli ja äitee ja sen ukko ihmetteli et mikä sille tuli... noh seuraavana päivänä saatiin tietää että sellanen mies jota ukko piti melkein omana isänä tämä siis kasvatti mun ukon oli kuollu auton rattiin sydänkohtaukseen kahvikädessä. luultavasti hän oli käyny puristamassa olkapäästä viimeiset terveiset. mies oli iha murtunu en oo koskaa nähny häntä sellasena.

anoppi oli joskus nähnyt jonku miehen joka oli tullu anopin sängyn viereen ja kysyny sen miestä niin anoppi oli tyynesti sanonu et ei hän ole nyt kotona vaa ulkomailla yk palveluksessa ja sit tämä miel oli kadonnu. hän ei tiiä vieläkää kuka se oli.

meillä edellises asunnossa miehen lippis lensi kesken ruokailun eteisen hattuhyllyltä olkkariin. miehen kengät oli laitettu siististi yhtenä aamuna keskelle eteistä vierekkäin. yhtenä iltana nukkumaan mennessä näin vaan ihan kuin jonku käsi olis menny miehen takapuolelle ja katos ja samantien meijän vauva alkoi itkemään ja kun mieheni laittoi käden hänen päälleen ja hyssytteli niin hän rauhoittui (miehelläni on siis pentagrammi tatuointi kädessään, mikä häätää pahoja henkiä). uudessa asunnossamme ei ole enää tapahtunu mitään. jälkeen päin saatiin tietää että edellinen asukas oli harrastanut jtn saatanan palvonnan tyylistä...

niin ja vielä yksi mun äidin exällä oli itse tehty seinäkello joka ilmoitti aina kaikki kuolemat pari päivää ennen tapahtumaa soittamalla sen kellon ajan verran milloin joku kuoli. samoin myös syntymät, myös pikkusiskoni syntymän ilmoitti. tämä sanoi että mun ukko saa sen kellon kun hänestä aika jättää sanoin miehelleni että en haluu sitä meille... pelkään sitä kelloa.

15.7.2013
immortal
immortal

Tuli muute tosta jnian koirajutusta mieleen vielä tällanen:
Me asuttiin eksän kans rivarissa sillo ja se oli just tätä Paranormal activityn aikaa. Oltiin edellisenä iltana katottu kyseinen leffa, jolle mä olin ihan räkänä nauranu. Mä olin sitten aamulla koululle lähössä ja menin makkarista sammuttamaan yöpöydältä lamppua ku mun takana rupes tuntumaan ja kuulumaan oikein raskas hengitys. Nappasin peiton äkkiä kainaloon ja painuin sohvalle sen alle turvaan. Muuten oisin pitäny tätä täysin mielikuvituksena, mutta meijän kissat rupes vauhkoon kans. Hännät pulloharjoina ne tuojotteli makkariin ja välillä kävivät ovella kuikkimassa ja äkkiä pois. Eksälle ku tästä kerroin niin sehän vaa nauro mulle, mutta yks ilta ku mä en ollu kotona ja tää oli nukkumaan menossa, nii se sano et aivan niinku joku ois tullu siihen sänkyyn viereen ja kauhian raskaasti hengitelly niskaan. Eipä nauranu enää sen jälkeen mun jutuille...

15.7.2013
miima_
miima_

En pysty lukee näitä ilman kylmiäväristyksiä :D:D Tulipa mieleen omakohtainen kokemus koiran kanssa..

Olin yksin kotona ja istuin isän makuuhuoneen nurkassa tietokoneella. Mun koira nukkui sängyllä ja yhtäkkiä heräsi, tuijotti vieressä olevaa nojatuolia, haukahti ja lähti juoksemaan pois huoneesta. Itsekkin säikähdin ja lähdin huoneesta koiran luo. Koira tuijotti ovella nojatuolia ja lähti hiljalleen kävelemään kohti ja taas juoksi pakoon. Oon ihan varma että siinä istui "joku". Koirakaan ei juuri koskaan hakkunut mitään ja katsoi tuoliin niin tarkkaan että ei ole epäilystäkään ettei olisi siinä jotain nähnyt/aistinut.

Ja tuli myös mieleen kun asuttiin vanhassa puutalossa kun olin pieni. Eteisen oven lähellä oli yksi kohta josta tuntui ettei tuo ole hyvä juttu. Ihan katon rajassa valkoisella seinällä. En tiedä mikä siinä oli, mutta ei ollut hyvä. Ja samassa talossa olin menossa yläkertaan, liukastuin ja pyörin n.10 rappusta alaspäin suoraan seinään, eikä se sattunut yhtään vaikka löin pääni. Siinä oli varmaankin suojelusenkeli ottamassa vastaan.. 

 

Tuohon radion päälle menemiseen.. Kerran olin laittamassa telkkaria päälle kaukosäätimellä, telkkarissa ei tapahtunut mitään mutta stereot kylläkin menivät päälle :D

15.7.2013
Jnia
Jnia

Minäkin joskus nähnyt jotakin.. Olin joku n.10v ja heräsin lähes joka yö aina samoihin aikoihin ja sängyn päädystä olevasta vanhasta kirjahyllystä tuli aina kaksi hahmoa minuun päin. Pelkäsin ihan hulluna ja menin peiton alle ja laskin kymmeneen ja kun katsoin, ne olivat poissa. Äitille kerroin aina kun näin niitä. Äiti epäili, että kyse oli äitin siskosta ja sen miehestä, jotka kuolivat ennen syntymääni autokolarissa. Ja sitten äiti sanoi, ettei minun tarvinut pelätä, että niillä saattaisi olla jotain asiaa minulle. Kuulostaa tyhmältä, mutta äitinikin on nähnyt vaikka mitä, joten uskoo myös, että on jotain muutakin kuin me täällä.... No sitten päätin että päästän ne lähelle. Ja ne tulivat minua kohti ja kun olivat sänkyni vieressä, niin pelkäsin aina niin paljon etten pystynyt odottaa vaan vedin peiton eteeni. Sitten vaadin että hylly vietäisiin pois ja sen jälkeen en enää koskaan nähnyt niitä, enkä mitään muutakaan epätavallista.. Nyt vanhempana olen alkanut epäilä, että mitä jos olikin vain kymmenvuotiaan vilkasta mielikuvitusta, mutta silti muistan yhä miten todelta se tuntui.. tiedä sitten sitä...

Veljeni näki samoihin aikoihin yöllä valkoisen vaaleatukkaisen miehen seisovan jääkaapin vieressä.

Äitini heräsi nuorempana siihen, että joku yritti herätellä häntä yöllä.. äiti oli vain sanonut ettei vielä jaksa herätä, kun oli luullut mummuksi. Sen jälkeen oli kovemmin "ravisteltu" hereille ja herätessään näki kirkkaan naisen muotoisen valon sänkynsä päädyssä, jota myös äidin koira haukkui hullunlailla. 

Sitten äiti ja isäni oli ollut tulossa yöllä kotiin ja isäni oli meinannut nukahtaa rattiin, olivat jo toisella kaistalla kun heidän päälleen lennähti "kirkas lakana". Siis joku kirkas valo, joka luultavasti pelasti heidät. Tämäkin tapahtui äidin siskon kuoleman jälkeen. (Kuoli juuri nukahtamalla rattiin ja törmätessään rekkaan miehensä kanssa). 

Ja mummulla menee radiot itsekseen päälle.. mutta en sitten tiedä onko jotain ihan selitettävissä olevaa...

Mummu myös näki tyttärensä ja hänen miehen kuolemaa edeltävänä päivänä heidän pihan oksalla kaksi huuhkajaa, joka oli myös vähän outo yhteensattuma. Siellä päin kun ei aiemmin ole moisia näkynyt..

15.7.2013
Ansku92
Ansku92

Mä oon ite nähny näitä "enkeleitä" pienenä ja muistan vieläkin ihan selvästi. Yöllä heräsin siihen tunteeseen et joku tuijottaa, nii jalkopäässä seisoi vanhanaikainen mieshenkilö knalli päässä. Ensimmäisen kerran näin tämän miehen mummolassa ja siitä ei mennyt kovin kauaa ku näin tämän samaisen henkilön meillä kotona. En muista tarkkaa oliko seuraavana aamuna kotona painava kukkaruukku siirtynyt metrin pois paikaltaan, mut tällanenkin on meillä kotona tapahtunut ja vieläkään kukaan ei tiedä kuka sitä olisi voinut liikuttaa.
Enneunia oon kans nähnyt muutamia, mutta eniten mieleen on jäänyt se ku unessa näin aivan selvästi valkoisen volvo s80 (en siis tienny aikasemmin et tällainen ois), mitään muuta tästä unesta en muistanu ja aamulla kysyin heti ensimmäisenä eksältä et onko tällaisia autoja olemassa. No mehän meinattiin sitten ajaa päivällä kolari tuollaisen auton kanssa. Ja eksän äiti oli leski niin olin nähny unta et joku päivä se löytää miehen joka ajelee mersulla. Ei menny kauaa ku tultiin käymään ex-anopin luona ja mersu siellä oli pihassa.
Sitte on näitä enkelivalokuvia. Äitin työkaverin tyttö oli saanu jokunen aika sitten keskenmenon ku tää työkaveri oli menny käymään niitten uudessa kodissa. Siellä hän oli otellu valokuvia et saa sitten miehellensä näyttää millaseen kotiin tyttö oli muuttanu. Niitä kuvia ku oli käyty sitten läpi oli useammassa ollut kirkasvaloläiskä ja kun sitä zoomas siihen, näki selvästi et se oli pieni vauva. Ymmärtäisin tämän jos ois ollu samassa kohdassa, et joko kamerassa ois ollu likaa tai sit joku heijastus, mut ei...
Mua ittee kans kiinnostaa nää ja uskon jollakin tapaa näihin :)

15.7.2013
miima_
miima_

Ai nii, näin myös pienenä meijän kissan nukkumassa kuolemansa jälkeen uunin eessä, missä se nukku aina ennenkin. Kävin yöllä juomassa vettä ja siinä se köllötti, aattelin vielä eka kokeilla voiko sitä silittää, mut annoin kuitenki nukkuu :) On näitä enemmänki, mut en muista kaikkia.

15.7.2013
huopis
huopis

Mie oon nähny pienenä joskus 4-6 vuotiaana enkelin. Muistan vieläkin sen tilanteen tosi hyvin ja ne tunteet mitä se herätti. Samoin teininä, olin vissiin 15, kun näin kans "jonkun", siitä en oo varma oliko se ns. enkeli vai joku henki. Oon myös monesti aistinu jonkun läsnäolon näkemättä mitään. Nää pelkät aistimukset herättää miussa jonkulaista pelkoo, toisin ku jos näkee, ni tuntuu ettei niillä oo mitään salattavaa. Äiti kerto, et myös miun isoveli näki pienenä "jotain", veli ei oo ite puhunu näistä. Kun meijän poika oli ihan pieni vauva "joku" keinutti sen sitteriä. Miusta myös tuntuu, et poika näkee välillä näitä henkiä. Tyttö varmaan näkee myös jotain, mut noi on vielä niin pieniä, ettei oikein osaa kertoo.

15.7.2013
huopis
huopis

Tää on ollu ihan järkyttävä mulle aina.. 

Äiti oli siskonsa kanssa pieninä mennyt vinttiin nukkumaan mummon vanhaan huoneeseen. Yöllä äiti oli heränny ääneen rappusista, ihan kuin pitkäkyntinen koira olis kävelly rappuja ylös. No, äiti oli menny peiton alle piiloon ja kuuli kun "koira" tuli sängyn viereen ja sisko sanoi "älä viitti kutittaa" ja sen jälkeen äiti tunti kun "koira" rupes tuuppimaan kuonolla peiton alle. Vähän ajan päästä "koira" lähti ja äänet vei seuraavan huoneen perällä olevaan perunalaatikkoon.. Aamulla täti oli kysyny äitiltä että miksi yöllä laitoit hiukset kasvoille että kutitti. Ja äiti kerto tän saman.

Äitin mummo oli pitkähiuksinen, pitkäkynsinen, äreä mummo joka ei tykännyt lapsista ja hänellä oli ollut koira aiemmin. Ilmeisesti siellä oli tullu joko koira/mummo häätämään lapset sen "kodista" :S

15.7.2013
Jnia
Jnia

minä oon nähnyt unta kun meiän isopappa tuli hakemaan isomummua taivaaseen :( tästä ei kovin kauaa mennyt niin isomummu kuoli. Ja koskaan en ole siis elävänä edes nähnyt isopappaa mutta siinä unessa tunnistin ja tiesin mitä tulevan pitää.

15.7.2013
mammae11
mammae11

Hyi kun tuli kylmät väreet tuosta vierestä seuraajasta :D 

Meilläkin ollut äidinäidillä jonkinlaisia ennustajan taitoja ja enneunia, minäkin näin nuorena enneunia. Kerran näin äidin kaverin miehen kuoleman unessa. Myös kuopuksen kummitädin äiti näkee enneunia ja vasta näki jonkun kaukaisemman sukulaisen kuoleman, en ole kuullut vielä onko tullut toteen.. Ja mun täti on käynyt "kuoleman porteilla" pienenä. Kuulemma oli kirkasta ja joku oli sanonut ettei aika ole vielä, elät vielä pitkän elämän" :)

Nää on kyllä niin mielenkiintosia asioita kun kukaan ei ole todistettavasti osannut tutkia näiden todenperää ja oon  nauhottanu lähes kaikki ohjelmat mitkä käsittelee kummittelua, ennustuksia, enkeleitä yms.

15.7.2013
Jnia
Jnia

Meillä molemmat lapset on melko varmasti noita nähneet. Esikko on jopa kertonut että on nähnyt huoneessaan miehen. Niillä oli kai varahoidossa tarhassa ollu puhetta jumalasta ja hän kertoi et näki jumalan.

Kuopus kans välillä tuijottelee tyhjää. Tai seurailee katseellaan jotain olematonta. Mut harvemmin on tätä tehnyt kuin esikko.

Mulla itelläni on "liikulaisia". Sellaisia silmäkulmassa nääkyviä hahmoja jotka kaikkoaa kun kohti yrittää katsoa. Samoin on hyvin vahvoja aavistuksia tapahtumista (sanotaan vaikka vaistoksi), enneunia, tuntemuksia "hengistä". Meillä kotona satunnaisesti mulle tulee sellainen olo et joku tarkkailee meitä. Joskus olen ihan ääneen pyytänyt poistumaan ja se tunne on tovin kuluttua kaikonnut. Ja mun äitini on sellanen noita että se tietää kun joku läheinen kuolee. Aikoinaan sillä soi puhelin (sillon ku oli lankapuhelin vielä) ja nykyään ovikello. Se tiesi meidän keskenmenostakin samoihin aikoihin ku minä itekin. Vasta 2 viikkoa myöhemmin todettiin asia mut me kumpikin tiedettiin se jo ennakkoon. Äiti ei tiedä kenestä on kyse mut se osaa odottaa uutisia...

15.7.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...