Hiusten lähtö ??

Lapseni on nyt 3,5kk ja minulta on alkanut lähtemään hiuksia päästä, ei nyt ihan älyttömiä määriä mut kuitenkin. Aina kun käyn suihkussa ja levitän shampoota ja hoitoainetta, käsiini jää hiuksia jonkunverran. Esikoiden kohdalla sama. Onko muille käynyt näin? Ja miten olette hoitaneet tätä hiustenlähtöä?

14.7.2013
Mippe90
Mippe90
3 years, 9-month-old toddler

Mitkään kotikonstit ei tuollaiseen luonnolliseen hormonaaliseen hiustenlähtöön auta. Jos hiuskato on huomattavaa ni sittenhän voi mennä lääkärin juttusille joka voinee määrätä jotain hormoneita tasapainottavaa jolloin se hiuskatokin pienenee.

Itellä kans lähti molempien lasten vauva-aikana tukoittain hiuksia. Tuntuihan se hurjalta mutta ei sentään kaljuja laikkuja koskaan syntynyt. Tosin mulla on tuota karvaa ihan ylimäärin muutenkin että kestää niitä irrotakin.

En yhtään muista kauanko hiuksia lähti, mutta mielestäni hiustenlähtö tasoittui nopeasti kun pahin kato oli käynyt.

15.7.2013
misukka
misukka

Mulla tuossa jakauksen vieressä otsalla huomaa, että on ns. kaljuuntuneempi läntti :D Saan onneks päällimmäiset hiukset kammattua siihen päälle! Et tavallaan alta lähtenyt. Esikoisen kohdalla samasta kohtaa lähti hiuksia, tai huomasi, että siitä oli harventunut! :)

15.7.2013
Mippe90
Mippe90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...