Torrrrrjantaita :D

uu jeah, se on jo torstai! Ei sillä että ois jotakii merkitystä, kun seuraava vapaa on vasta tiistaina :D

11.7.2013
riu
riu

Kiva kuulla teidän kuulumisia tyttö vaikka uutiset ei nyt parhaita mahdollisia olleetkaan.

Toivottavasti teitin esikon koulun alku sujuisi kuitenkin edes kohtuullisesti. Ja kiva kuulla että vauvan kanssa kaikki menee hienosti.

Sulla on kyllä outoja oireita. Toivottavasti sieltä nyt löytyisi joku selitys, mielellään helposti korjattava vaiva.

11.7.2013
misukka
misukka

Heippa!
Meillä päivät menee kyllä sellasta vauhtia ettei tosikaan! Pikkumies on ihan just 2,5kk (eikä ole etes korvakierre vielä alkanut!) ja reilu kk päästä esikoinen lähtee kouluun..ihan levällään esikoisen asiat vielä, joten alottaa koulun ihan normiluokalla, ilman tukitoimia. Kyllä osaan odottaa isosti ongelmia.
Urholle alotettiin koko loppuvuodeksi uudestaan estolääkitys, oli tuon 2 kk pätkän ilman estoa niin huonossa kunnossa, jotta keuhkolääkäri päätti alottaa eston uudestaan. Astmalääkkeitäkin hiukan vaihdettiin. Nyt on taas hiukan parempana, ei niin hurjaa limarohinaa ole.

Itse menen ensiviikolla neurologille, sain pienimmän ollessa 2,5vk ikäinen vasemman puoleisen puutumis ja päänsärkykohtauksen ja lähdettiin pillien kanssa meikkuun tulppana, mutta kuvista ei löytynyt yhtään mitään. Tähänpäivään asti on ollut vasen puoli naamasta puuduksissa ja puutuu aaltoillen vasen käsi ja jalka. Semmosen reilu kk pätkän oli ihan kokonaan myös jalka ja käsi puutuneina, mutta sitten alkoi hellittämään niiden osalta, tulee tosin useamman kerran päivässä puutuneiksi. Ei silleen haittaa elämää, tavarat pysyy kädessä jne. Siksi vasta omassa jtarkastuksessa asiasta jutustin, pisti sitten heti lähetettä neurologille. Imetysniskat voi naamaa kuulemma puuduttaa, mettei jalkaa ja kättä symmetrisesti yhdelle puolelle.
No, katsellaan mitä veikkailevat :)

Ollaan vähän kotimaan lomailua harrastettu, ulkoiltu paljon. Vauva on samanmoinen tissinlutkuttaja kuin muutkin. 8 vk ikäisenä painoi jo 6,3 kg ( 2 vk ikäisenä oli saanut syntymäpainonsa takaisin, joten kasvu on ollut hurjaa)
Syö 3-4 kertaa yössä (24-07), joten perheemme helpoin siinä suhteessa :)

Mies sai tietää, että työt loppuu ( firma menee konkkaan) kk päästä, mietittiin että jäis sitten mun äippäloman ja lomien jälkeen koti-isäksi ja tekis keikkaa mun vapaapäivinä satunnaisesti,mulla on niin paljon parempi palkka, että taloudellisesti järkevintä..jos vain maltan antaa jäädä :D

Ihanaisia aurinkopäiviä kaikille!

11.7.2013
tyttö
tyttö

Pitäiskö sun taikatyttö kokeilla selaimen päivittämistä...

Mulla ainaki toimii ihan normaalisti. Just tossa viime vai toissa viikolla pukkas jotain selainpäivitystä.

11.7.2013
misukka
misukka

Olishan se mukavampi et päättäjät siirtyis sanoista tekoihin ja muutettais noi vanhempain vapaat tosiaan siihen et ainaki vuosikkaaksi voisi lasta hoitaa kotona. et olis vaikka se 4+4+4 malli tai jotain. Aika karua kyllä, et 9 kuisen joutuu viedä hoitoon useampi kuin edes haluaisi. Iteki vein esikon hoitoon ku oli vuoden täyttäny ja kuopuksen ku oli 1v4kk. Mut on noi pienet sit kaikkien silmäteriä aina hoidossa.

11.7.2013
misukka
misukka

tänään on hoitovapaan ensimmäinen pvä! ! Kauhealta tuntuu ajatus tuon ikäisen hoitoon viemisestä ymmärrän sen et kaikki ei voi kotiin jäädä muy jotain mätää täs Maassa on jos pieni ihminen, joka ei osaa puhua, kävellä eikä potalle hakeutua ja joka itkee heti äidin perään ku häviää näkö piiristä

11.7.2013
teeko
teeko

Torjantaitapa hyvinkii.

Meillä kuule pikkuherra teki tänään pitkästä aikaa kakan pottaan! Voi ristus että sitä osaa äitee olla niin onnellinen tälläsestäkin asiasta. Uhma alkaa siis taittua ja vessailut ehkä taas sujua sen myötä. :)

Me mennään käymään miehen kummisedän ja -tädin luona tänään työpäivän päätteeksi. Eihän siitä liekään ku tuommonen 6 vuotta edellisestä kerrasta...

Sellaattista tänne.

11.7.2013
misukka
misukka

Elikkä ois taas töihin mentävä, kiva päivä tiiossa ku pääsen semmoseen pömpeliin olemaan eikä tarvii olla toimistolla :D Kun vaan ois nätti ilma eikä satais vettä... Tännää pittää käyvä kaupassa ja voi olla että käyvään lasten kaa pitsalla että saahaan ees jotakii ruokaa helposti. Mie oon niin kyllästynyt grillaamiseen että hyi yök.

Mitäs mammojen päivään? :)

11.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...