Ollakko raskaana vaiko ei? :/

Onko kenelläkään raskauden alussa ollut alavatsassa vihlomista tai jotain pistelyä??Mulla tässä kohta 2vkoa menkat myöhässä ja nyt viime sunnuntaista asti ollut pientä vihlomista alavatsassa mikä sit helpottaa hetken päästä.Pelottaa jo et on joku keskenmeno tulossa tai mietin jo että onko joku kohtutulehdus päällä!Kaikkee mahdollista pyörii päässä!

10.7.2013
marika81
marika81

Ja omasta kokemuksesta, että mitä useampi raskaus, sitä herkemmin kipuilee.. itselläni 7 takana.. :)

11.7.2013
ämppis
ämppis

Joka raskaudessa mulla on ollut alussa jo nipistelyä, vihlomista, polttelua.. Kohdussa tapahtuvat muutokset, turvotus, kasvu tms. aiheuttaa joillekin herkästi kipuja.. Uskon, että kaikki sinulla kunnossa. Onnea odotukseen! :)

11.7.2013
ämppis
ämppis

Mulla oli tammikuussa melkee viikon menkat myöhässä kunnes sitte ku tyhjästä alko kauheet menkkakivut ja tuli jopa sellasta rusehtavaa tuhrua. Nappasin sitten siinä naamariin särkylääkettä ja oottelin menkkojen alkavan kunnolla, mut eipä oo vieläkään alkanu :) Tk:ssa kävin sitten tekemässä pissatulehdustestin ja samalla raskaustestikin siitä otettiin ku kerroin niukoista "menkoista", maha oli sillo vieläki kipeä ja kauhee paineen tunne koko ajan. No positiivinen oli ainoastaan tuo jälkimmäinen.
Et kyl mä voin ainakin sanoa et on ihan normaalia tuollanen mahan pistely ja kipu. Johtuu kohdun venymisestä. Mulla oli kans sitten tuossa n. 20 viikoilla kans aivan järkyttävät alavatsakivut, kippurassa makasin vain sängyllä ja itkin, niin säikähin et nyt on jotakin vialla ja kun ei liikkeitäkään tuntunu. Päivystyksessä sitten kuitenkin kaikki oli kunnossa ja pienellä oli kaikki hyvin. Johtu kuulemma kohdunkannattimien venymisestä. Et niitä kipuja on vielä edessä :)

11.7.2013
miima_
miima_

No olen kyl lukenut että tämmöinen voisi olla normaalia.Mulla 2 raskautta taustalla ja ne meni niin helposti ettei mitään vaivoja tullut ja toi viimeisin raskaus todettiinkin vasta vkolla 18.Ja keskenmenojakin ollut niin pelottaa tämmöinen!Mutta täytyy toivoa parasta että kaikki menisi hyvin!

10.7.2013
marika81
marika81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...