lörpällään

just sain luettua loppuun  Monica Lewinskyn elämänkerran,  ja ihan tuli säälinkaiho rinnuksille.  muistan kyllä lapsuudestani kyseisen naisen ja sinisen mekon, ja sitten Clintonin  kuuluisan "I  did NOT have sexual relationship with that woman, ms Lewinsky."-lauseen:D mutta  empätiennyt koko jupakan olleen niinkin ruma kuin mitä se oli. hoh.. tälleen se lukeminen avartaa:D mitäs mammat on puuhanneet?

10.7.2013
Blanco
Blanco

hahha xD! ai se olit  sie?! en mää muistanu xDD

nojoo, en oo vikel ehtiny siitä ees vittuuntua kun eilen alotin bridget jonesin päiväkirjan "elämä jatkuu". kaikki hehkutti sitä niin joskus  10v sitten et pakko sekin oli  kirpparilta ostaa ja lukea näin jälkikäteen;) seuraavaksi luen vitutukset!

11.7.2013
Blanco
Blanco

emäntä, hei! mie oon lukenu varmaan kans saman vitutuskirjan:D! se oli joku "kaikista eniten vituttaa..  vol 2" vaihoin  sen täällä libbessä jonkun libbemamman kanssa "kaikista eniten vituttaa parisuhteessa"-kirjaan, mut  en muista kuka hää oli:)

 

mie  oon päästäny taiteilijasielun vapauteen! oon humaltuneena yhestä siideristä ja rustailen pitkästä aikaarunoja. mahtavaa:)!!

11.7.2013
Blanco
Blanco

no beibibrojekti etenee vähän niin ja näin. nyt alkoi taas supistuskivut, menkat loppui viikko sitten:/ kivut  vähän rajottaa pupuilua, vaikka todennäkösesti loppuisi nekin tiineydyttyä. oon ihan varma että endometrioosi vain käynyt jälleen käsiksi, kerta tohtorikaan ei kivuille mitään varmaa löytänyt. enkä oikein jaksa uskoa että kahta  kertaa peräkkäin posauttelen mitään ruperkokoisia munarakkuloita vääriin paikkoihin:D spooky!

ehkä mun tarttee tainnuttaa itteni jollain tropilla ja makaa lahnana sängyllä taju veks, sanoo vaan miehelle että DO YOUR JOB! xDD

 

ja mummy, mie luin vuosi sitten kanssa madonnan omaelämäkerran. kirjoitustyyli oli tylsä, ja koko kirja sai miut ärsyyntymään madonnasta itestään:D eli ei varmaan ihan mennyt nappiin sen  kirjan tarkotus. samoin ku kerran luin wallu walpiosta jonku kirjan.. voi taivas! onko sellaisia ihmisiä ihan oikiasti olemassa?? mie ku aattelin että siitäkin  ois paljastunu joku herkkä tai filosofinen tai erikoinen tyyppi. mutta kirjan kuvauksen mukaan en  toivo koskaan tapaavani :D

11.7.2013
Blanco
Blanco

mulla on kans menossa elämänkertakausi, vähän aika sit luin Kitchen Confidentialin Anthony Bourdainilta, nyt Pitkä matka paratiisiin, joka on yhden naisen selviytymistarina Ruandan kansanmurhasta. sit löysin Slashin elämänkerran joka tulee seuraavaks työn alle, sen kirjoittaja on Anthony Bozza, tykkäsin hänen kirjoitustyylistä Eminemin elämänkerrassa. Elämänkerroissa on se huono puoli että kirjoittajan tyyli vaikuttaa paljon. En jaksanu lukea Madonnan yhtä elämänkertaa ku pari lukua ku se kirjoittaja suitsutti niin paljon että lukeminen oikein ärsytti :) sit taas Grace Kellyn kirjoittaja taas jotenki nosti jalustalle, ihmisiä ne kaikki on loppuviimeks kuitenki :)

mun viikon perhevapaa alkoi tänään, tyttö on mammalassa ja mies Etelä-Euroopassa viikon. aloitin ruhtinaallisen yksinoloni (ekaa kertaa täysin yksin seitsemään vuoteen!) siivoamalla kämpän :) sit skräppäsin vähän kuvia kansioon, mut ihana puoli yksinolossa ku voi jättää ne levälleen pöydälle :) katoin yhden leffan ja söin purkillisen jätskiä samalla :)

nyt vähän kirjan lukemista ja yöunille :)

10.7.2013
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...