Toisista pahan puhuminen

Kertokaa mulle ihmiset miksi joillaki ihmisillä on tarve mollata muita että itte näyttäis paremmalta mulla on yks tämmönen kaveri joka aina haukkuu muita mulle ja kuulemma mua muille.. mie oon monesti miettiny että pitäiskö laittaa välit poikki mutta ku ne sen lapset tykkää ku siellä kayään niitten kans olemassa ja ne käy meillä joskus yökyläileen ku en kuiten niitä lapsia haluais hylätä niin oon sitten jääny väleihin kyseisen ihmisen kanssa onko kellään kokemusta saako sille vihjaamalla tyhyjän paskan jauhamisen loppuun kuiten ku mun tyttö kasvaa niin en haluais että se ottaa semmosta mallia että toisita saa puhua pahaa..

9.7.2013
HamsterMama
HamsterMama

Mutta auttaako se pintapuolinen juttelukaan? Jos toinen arvostelee selän takana esim. tarjoamisia.

9.7.2013
odottaja
odottaja

HamsterMama: päädyitkö johonkin ratkaisuun tuttavasi suhteen? Vai katsotko tapaamisen kerrallaan?

9.7.2013
odottaja
odottaja

höh mites se tuolleen pätkäs kesken lauseen... siis vastasin vaikka tyyliin että kyllä se ihminen on miun mielestä ihan mukava, ja vaihoin puheenaihetta niin se loppu aika lyhyeen.

9.7.2013
riu
riu

Minäkin varmaan katkaisisin välit. Useimmille lapsille löytyy muita kavereita. Tarkoitan siis, että nämä tutun lapset eivät välttämättä surisi pitkään sitä, jos te ette enää käy siellä. Toinen vaihtoehto on, että olet hyvin varovainen puheissasi. Mummollani oli yksi kuvaamasi kaltainen tuttava, ja hän sanoi tekevänsä niin. Mietti siis aina tarkasti, mitä kertoi. Varautui siihen, että kaikesta voidaan puhua pahaa hänen selkänsä takana.

9.7.2013
odottaja
odottaja

miulla on yks semmonen tuttu, mutta ei se pitkään jaksanu paskaa jauhaa, kun mie vastasin jotakii positiivista, tyyliin että mKun en mukaan lähteny ja vaihoin puheenaihetta niin ei se enää nykyään juurikaan jaksa läyhätä. Minnuu haukkukoon minkä jaksaa, ihan sama :D

9.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...