Mitä kaikkea lasten suusta kuuleekaan?

Tuossa tuli yks päivä lueskeltua näitä lasten suusta tulleita lausahduksia, nii aattelin et tännekin vois kerätä näitä mahtavia juttuja. Eli kertokaapa mitä kaikkea ootte lasten suusta kuulleet. Ihan sama onko oman, sisaruksen, sukulaisen, tuttavan, vieraan tai jopa omasta suusta lapsena tullut juttu.

9.7.2013
miima_
miima_

esikko joskus 3v ollessaan tutustui omaan anatomiaansa vahingossa kun yökkäreihinsä kurkisti ja sitten hädissään huusi "äiti, mun pimppi on rikki! siinä on reikä!!"

mie sitten vähän hämmentyneenä yritin pitää pokkaa ja rauhotella että  ei se kulta rikki ole, sellanen sen kuuluukin olla.   likka sit kulmat kurtussa kurkkas uudestaan ja totes vaan että "no huhhuh!"  

xD

19.12.2014
Blanco
Blanco

Meillä ei ole vielä tuo 2v muuta Laukonut kuin kerran Helsingistä ruuhka-aikaan lähdettäessä hiljaisuuden rikkoi takapenkiltä kuuluva lausahdus huolestuneella äänellä " oi voi, miten täältä pääse pois? ... Äiti tietää. .."

19.12.2014
teeko
teeko

meidän neiti 2,5v iässä joutui tapaturmaisesti silminnäkijäksi kun  perheen koiranpentu kuoli yllättäen. elvytysyritysten jälkeen miejäin itkemään silmiä päästäni ja mies meni hautaa kaivamaan. tyttö kertoi seuraavana päivänä hoidossa jokaiselle joka vain suostui kuuntelemaan että kun VAUVA KUOLI,  ÄITI ITKI JA ISI LÄHTI..

oli kuulema toisten lasten vanhemmilla ollut syvät järkytykset kunnes hoitotäti ennätti selittään että juujuu, mutta ei nyt IHAN kuitenkaan niinkään:D

9.7.2013
Blanco
Blanco

Lapset on kyllä niin mahtavia suustansa :D
Pakko jakaa myös tää täällä ku tästä on saanu kuulla pitkän ajan
Sillo ku mä olin ite 3v äiti ootti mun siskoa ja mulle oli sitten kerrottu et äitin maha kasvaa ku siellä on vauva. No me oltiin sitten isän ja sen kaverin kans läheisellä leirintäalueella hakemassa jäätelöä ja siellä oli isomahainen mies ottamassa aurinkoa. Kun isältä oli hetkeksi silmä välttäny, olin minä tepastellu tän miehen luo tökkimään sen masua ja kysymään: "onko sedän massussa vauva?" Isää tämä oli hävettäny aivan älyttömästi ja oli yrittäny olla niinkuin ei tuntiskaan :)

9.7.2013
miima_
miima_

meillä hoitomuksu tuumi (vessareissulta tultuaan kun huiteli ilman housuja) kun tuli puhetta missä meidän omien poikien isä on ja vastasin että töissä niin poika nohevana alkoi kertoa " meidän äiti se on alasti töissä kotona" xD naurettiin äidin kanssa (joka on mun kaveri) että mitähän ois oikeessa hoitopaikassa mahtaneet tästä miettiä :D

9.7.2013
imppuliina
imppuliina

Mun veli 5v, sillo ku sille kerrottiin et mun masussa on vauva ja äiti oli ultrakuvan näyttäny ja viivottimesta näyttäny minkä kokosesta pienokaisesta on kyse, tokassu: "eihän nyt noin pientä vauvaa voi tänne tuua, ku koirathan voi sen vahingoissa syödä". Muutenkin veljellä vähän paniikkia ollu, ku sanottu et kaikki vanhat lelut ja vaatteet annetaan sitten vauvalle, nii leluja ei voi antaa ku ei voi tietää millä kaikilla vielä hän haluaa leikkiä ja vaatteet pitää laittaa nauloilla seinälle koristeeksi.

9.7.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...