Apua! Vauva haluaa nukkua harso naamalla.

Elikäs mun toinen lapsi on nyt 3kk ja sillä on jo paha harso riippuvuus. Pidän harsoa vieressä kun imetän jotta voi kuivata maidot ja puklut. Nyt neiti haluaisi nukkua harson kanssa. Muutenhan ei mitään mutta koska se yleensä päätyy suun ja/tai nenän eteen pelkään että tukehtuu tai saa hiilidioksiidi myrkytyksen tai jotain. Onko kellään kokemuksia tälläisestä. Huonosti nukkuvan vauvan äitinä apukeino olisi paikallaan. Esikoinen näpräsi harsoa tai paitaa syödessään tissiä mutta ei muuten osoittanut liiallista kiinnostusta harsoihin.

6.7.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

meijän poika vetää ihan kaiken naamalleen :D se ei voi nukahtaa, jos ei kisko peittoaan naamalle.. aluks olin vähän että hetkoonen, saako se happea siellä:D muttakun kitinä tuli jos sen otti pois siitä niin annoin olla, työntää sen itse sitten pois aina jossain välissä :) Kai se auttaa nukahtamaan kun tulee pimeää kun vetää peiton silmille:D

Joskus se on niin sulonen kun kiskoo peiton ensin naamalleen ja pitää reunoista kiinni ja kurkkii välillä sieltä, että onko joku vieressä :D

23.7.2013
Tii03
Tii03

minunkin tyttäreni nukkuu mielunmin harso kasvoillaan, en ole nähnyt siittä mitään ongelmaa

9.7.2013
karju_
karju_

Ihanaa saada näin paljon kommentteja. Viime yön neiti sai rauhassa nukkua harson kanssa ja tehtiin yöuni ennätys yksi 3h pätkä yhtenäistä unta.

Esikoisella on kaksin kappalein unileluja joista toinen on tuollainen "rättimallinen" joita molempia kyllä pestään säännöllisin väliajoin. Meidän lapset on niin aktiivisia pulauttelijoita ja oksentelijoita joten ei tulisi kuuloonkaan antaa neidinkään nukkua saman harson kanssa monia unia pesuun vaan välillä. Esikko on nyt 3v eikä vielä kertaakaan ole protestoinut unipupujensa pesuun joutumista. Kunhan vaan pesee niin että ovat kuivat kun pitää mennä nukkumaan.

Vielä ainakaan harso ei ole löytänyt tietä suuhun koska siellä on tutti mutta näiden vastausten avulla tämä mamma antaa harsoriippuvaisen vauvansa rauhassa harrastaa riippuvuuttaan.

Lämpimät kiitokset kaikille :)

7.7.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

jenkku mitä oon nähny niin se unikaveri likaantuu ihan yhtälailla, eikä taho kestää yhtä kuumaa pesua ku harsot, joita on vastaavasti kaapissa aina antaa puhdas tilalle... :D

7.7.2013
riu
riu

Meillä poika on pienestä asti nukkunut harsojen kanssa kun tutti ei kelvannut ja nukkuu edelleen. Ekana kesänään oli 3kk ja aina rattaissa veti harson naamalleen vielä lisävarjoksi. Oli se usein mytyssäkin mutta se on kyllä niin huokoista kangasta että kyllä se henki sen läpi kulkee.

6.7.2013
Jopster
Jopster

sitä harson imua kans jopa suositellaan tutin sijasta jos lapselle vaan passaa ku se on hampaille viel vähemmän paha. . Tuli vaan mieleen ku jostain senki tiedon oon saanu

6.7.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

meijän pienin ei syö tuttia, vaan harsoa. Hyvin tuntuu henki silti pihisevän :D

6.7.2013
riu
riu

Meillä kans esikoinen tykkäsi nukkua noin, että harso naamalla :D ..mä joskus sit siirsin harsoa sen verran, että edes nenä näkyi nassusta :))
Ei kai se sinne pääse tukehtumaan, jos ei ole paksua läjää naamalla. Anna nukkua vain :)

6.7.2013
surkelo
surkelo

Kiitos kommentista. Ehkä mä vaan olen ylihysteerinen. Todellakin pidän huolen että harso on yksin kerroin. Tuota siirtämistä olen kokeillut neiti vaan herää siihen vaikka olisi kuinka varovainen.

Ehkäpä mä uskallan antaa nukkua sen kanssa. Päivällä on nukkunutkin kun itse olen hereillä. Lähinnä mietin uskallanko antaa nukkua harson kanssa kun itsekin nukun. Vauva kun nukkuu huonosti ja nukahtaminen on vaikeaa niin kaikki apukeinot olisi tarpeen. Mutta ei missään nimessä halua vaihingoittaa pientä.

6.7.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

jos vaikka etusivulle

6.7.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...