"ennakoivia oireita" rv 35+5

Onko muilla ollut tai onko nyt joitain ns synnytystä ennakoivia oireita? Ja kuinka pitkään? Mullon itellä säännöllisiä, kipeitä supistuksia jo 3viikkoa. Sitä ennen jäin sairaslomalla jo rv 26, harjoitussupistusten takia. Runsasta vesimäistä valkovuotoa, oksetusta (paino tippunut), hermot todella kireellä, itkettää. Kramppeja nivusissa, reisissä. Polttaa, kirvelee, tunto lähtee jaloista. Vatsa ollut löysällä jo 2viikkoa. Vaikea kävellä. Kaikenlaista, ei varmaan edes muista kirjoittaa kaikkea. Kohdunkaula yli kk sitten pituudeltaan 1cm, pehmeä ja kaksi viikkoa sitten 1cm kohdun ulompisuu auki. Eilen nlassa kokeili hoitaja ja vauva rteessä ja ihan alhaalla. Liikkeet tuntuu ikävästi alapäällä kun liikuttaa päätä. Kertokaa kokemuksia ja kuulumisia.

5.7.2013
baby pumpkin
baby pumpkin
17-month-old baby

Pallokala: supisteluja on usein päivässä. Joita liikunta lisää. Vatsa tipahtanut alaspäin, ällöttävä olo vähän helpottanut. Liikkeet tuntuu todella kipeänä alapäällä (emättimensuulla), alaselässä sekä lantioluissa. Valkovuoto ennestään lisääntynyt. Tänään tuntui kipeitä vihlaisuja alamahalla jolloin oli vaikea liikkua. Sellasia nyt. Rv 36 alkoi tänään.

7.7.2013
baby pumpkin
baby pumpkin
17-month-old baby

No kovinhan tuo kuulostaisi siltä että syntyisi. Mut paha sanoa.

Mulla kuopus laskeutui aikaisin. keilapallo oli jalkovälissä pian rv 30 jälkeen. Kuitenkin vasta 39+4 syntyi. Ja lievästi kipeitä suppareita oli joku pari viikkoa mutta ne ei mulla mitään alapäähän tehneet. Häpyluu hyppi ja pomppi kun kuopus päätään pyöritteli, oli kohtalaisen inhan tuntuista kyllä. Ja nyt reilu 2 vuotta synnytyksestä ni jos oikein painaa häpyluuta ni tekee kipeetä kyllä. Että vähän taisi löysää jäädä.

Jos sulla on jo ulkosuu auki ni tuskin sun tarvii loppuun asti odotella pienen syntymää.

5.7.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...