Apua!!

Meijän poju ei oo tänään koko päivänä suostunu rinnalle. Hirveä huuto koko aika ja ku puristan tissistä maitotilkan esiin niin hamuaa ja selvästi on nälkä mut ei suostu siltikään syömään. Yleensä harvemmin pullosta annan pumpattua maitoa ja korviketta en oo antanu ollenkaan. Nyt huomasin et kakka oli vihreää eikä keltaista niinku yleensä. Ja nälkäänsäkkää ei oo kerenny ikinä huutamaan ettei pitäis olla se syy siihen. Oon pulassa. Onko tälläinen normaalia vai ei?

5.7.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

En oo syöny mitään tollasta. Eilinen päivä vähän meni viel vähän kiukutellessa. Kokeilin antaa pullosta ensin ja sit tissiä niin onnistui. Mmut illasts joutu taas huijaamaan tissille. Yö meni hyvin. Söi tissitä ja jopa aamullaki suostu ottaa tissiä.

7.7.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

Viime yö meni hyvin. Nukahti yöunille 7 aikaa ja söi 11 aikaa tissistä pienen huikopalan ja jatko unia 3 asti. Sen jälkeenki suostu syömään tissistä mut aamulla meinas olla taas hirvee huuto. Keplottelin itseni niin ihme asentoon et suostui pienen huudon jälkee syömään. En sit ymmärrä et mistä johtuu. Katotaan mitä tää päivä tuo tullessaan.

6.7.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

On sil aikasemminki ollu tuollaista mut loppupäivästä on aina imetys onnistunu. Kuumettakaan ei ollu. Kiitos!!! Esikoisella ei oo ikinä ollu mitään tollasia niin menin ihan lukkoon asian kans.

5.7.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

Kyl se niitä korvia haroo itseasiassa. Empäs tajunnu. Ollaan istualteenki kokeiltu ja makuuasennossa syöttää. Kyl se pullosta syö hyvin. Pitää kokeilla antaa alkuun pullosta ja sit taas tissille. Ja jos ei helpotu niin huomenna lekurii. Isin sylissä ei oikein viihdy muutenkaan niin veikkaisin et huuto vaan pahenis.

5.7.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö

No kyllähän tuo vihreä kakka viittais siihen et jotain hässäkkää suolistossa on. Olisko joku ruoka-aine ollut sulla joka aiheuttais mahavaivaa? Tai sit toi korvatulehdus. Etenki jos makuulla huutaa ja pystyssä ei ni ois aika selvä merkki.

ja joskus on vaan vaiheita/päiviä et vaavi ei vaan suostu yhteistyöhön. Saattaa kaivata harhautusta tuon tissilakon kanssa. Ja jos kovasti on kiukkuinen ni saisko mies pientä rauhottumaan ja laskis sit sulle rinnalle syömään?

5.7.2013
misukka
misukka

Ja ikää pojalla 2,5kk :)

5.7.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...