Torstai toivoa täynnä! :D

Että huomenta sitten :D

4.7.2013
riu
riu

haa, täällä rupes satamaan, onneks en ehtiny pesee niitä ikkunoita. siivosin viime viikolla kellarikomeron ja nyt roudasin sisältä lisää tavaraa sinne :D ihan älytöntä, tarttis viedä kirpparille mut en jaksa eikä viittis suoraan kierrätykseenkään heittää esim. tytön pyöränistuinta. täytyy kokeilla vaikka sitä FB kirppistä ku kaveri suositteli.

fillaroitiin keskustaan taas ku tyttö unohti ne aurinkolasit, häntä jännitti ihan sikana mennä hakemaan niitä, mut tsemppas itsensä jakävi itse kysymässä infosta :)

käytiin sen verran alennusmyynneilläkin et koitin etsiä miehelle shortseja, ei ollu ku jotain ihan kauheita, ja tytölle ohutta neuletakkia eikä löytyny ku muutama kauppa käytiin läpi. Name Itiltä vois löytyy, mut keskustas ei taida olla, ei jaksettu Stoccan yläkerroksiin mennä.

Aleksilta sen sijaan mä löysin Espritin ballerinat. Päätin et satsaan vähän enempi myös kesäkenkiin enkä osta mitään H&Mn kympin ballerinoja vaikka ne yhden kesän meneeki :)
noi oli -40% ja aivan ihanat jalassa.

nyt täytyis aloittaa se pakkaaminen tai muuten käy niin et se on taas huomenaamulla paniikissa tavaroiden viskailua kassiin ja puolet unohtuu. :)

4.7.2013
Mummy83
Mummy83

Ahkera typy :)

4.7.2013
misukka
misukka

:D Juu, epäilemättä.

4.7.2013
misukka
misukka

Yhdessä tiedostossa on nyt 70 eri variaatiota, noin metri kanttiinsa on keskiarvo levyn koosta. Täytyy jakaa pienemmäksi kunhan saisi yhteen tiettyyn vaiheeseen tän homman ettei tartte moneen kertaan tehdä samoja juttuja. Mahottoman tylsää päivästä toiseen vaan naputtaa samoja juttuja :P

4.7.2013
misukka
misukka

tai siis mallinnan, pojat sit tekee tuolla tuotannon puolella :)

4.7.2013
misukka
misukka

Tällä hetkellä rakentelen akustiikkalevyjä

5millin reikiä 16 millin välein. Vähän on koneen laskutehot kovilla...

4.7.2013
misukka
misukka

Vähän kestää kaikki pienetki muutokset :/

4.7.2013
misukka
misukka

Mulla hajoo pää tähän ohjelmaan.

Tai no eihän se ohjelman vika ole että mun pitää tunkea metri x metri palikkaan 5000 reikää...

4.7.2013
misukka
misukka

Kattelin tossa, että Linnanmäen Hupiranneke on 37 euroa, iltahupiranneke (voimassa päivän 3 viimeistä aukiolotuntia) 28 euroa.

4.7.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Teeko! Säkö oot Vihdistä? Mistäpäin?

4.7.2013
misukka
misukka

Joo, täytyy kyttäillä noita rahotustarjouksia kyllä. Isäntä heitti vaan jo lusikan nurkkaan siinä mielessä et ku se rahotuspäätös pitää kuitenki saada et mistäs sitä saa millään ku ei pankkikaan anna. Mut ehkä noitten autorahotusten kanssa ovat hövelimpiä vaikka olis samasta puljusta...

4.7.2013
misukka
misukka

No sillä me sitä aateltiin et jos pankista sais ni ne korot olis kuitenki maltilliset ja saisi sen yhden lainan pois ni olis isompi summa maksettavaksi kuussa sitä koko lainaa. Kokonaistaloudellisesti halvempi vaihtoehto.

10-12 keuroa ne on joo maksaneet noi bilikat mitä on katottu. Että eipä tainnu isäntä turhaan sanoa, että hän ajelee ens kesään tolla romulla. Kunhan sen nyt sais laitettua kuntoon. Vähän on isännys ollu nyt kireenä. Eilen just sano sitäki et tulee pirun kiire hitsata se pohjaki autosta ku naapuri joka lupautu auttaa (ja lupas hommata pellinki ku tarttee omiin autoihinsa kans) on lähös maanantaina reissuun ja meillä koko viikonloppu käytännössä kiinni ukon veljen häiden takia. Et tänään pitäis alkaa hitsaa et ehtii edes auttavasti.

4.7.2013
misukka
misukka

huomenta päivää :)

toi on misukka ärsyttävää jos niillä on asenne valmiiks jo eikä ole valmiita joustamaan yhtään. sama se oli sillon ku pankin täti tosiaan selitti että alle 30v armeijankäymätön mies on riskiryhmä. Kysyttiin että eikö se merkkaa mitään että ei ole asevelvollinen, on perheellinen ihminen, vakituinen työpaikka, ei maksuhäiriömerkintöjä.. niin ei. alle 30 ja armeija käymättä niin se on tiukka ei. nii, sit jos ASUNTOlainaa olis ollu, niin olis saanut myös autolainaa? :D ei sit kysytty et millaisen asuntolainan sais, ku ei edes muutamaa tonnia irtoo.

140e on kyl aika pieni sikseen ku tuommoiset autot taitaa olla tyyriitä. mun kaveri just osti Touranin ja ne makso siitä 10t mut en muista vuosimallia enkä kilometrejä.

riu, joo 29e on aika kova ku ajattelee et Särkkikseen tais olla samaa hintaluokkaa. Toisaalta täällä vapputivolissa oli kertalippu 4e et törkeen hintainen sekin oli. ennemmin tuo 29e ja lapset saa mennä sydämen kyllyydestä ku 7irtolippua :)

heh, nea jättää perheen keskenään, mä meinadin vaan jättää miehen ja silti mietin mikä odottaa su ku tulee kotiin :) lähinnä siks ku se astianpesukone ei toimi ja vaikka mies on joskus muinoin kun ostautunu tiskarina työkseen ja töissä tekee sitä vieläkin joskus, ni kotona se inhoo käsin tiskausta. :)

taivaltaja, mul oli kesälomasuunnitelmissa pestä ikkunat, mutsi pesi parvekelasit ja mä pesin keittiön ikkunan mut siitä tuli niin kauhee et meni into siihen puuhaan. ylivoimaisesti kamalin ja rasittavin kotityö. tarttis tytön huonee ja makkarin ikkunat vielä pestä, ku vierashuoneen pesin jo joskus toukokuun alussa ni olis kaikki käyty edes kertaalleen tänä vuonna :) oikeastaan tänään tarttis tehdä, jos meinaa lomalla ku maanantaina on paluu töihin ja huomenna lähdetään viikonloppureissuun, teidän hoodeille itseasiassa ;)

tänään tarttis polasta taas kaupungille ku vakuutussetä laittoi sähköpostia et tyttö jätti aurinkolasinsa sinne. huoh. olisko kolmannet lasit tänä kesänä. no, onneks ne oli huomannu, tytölle jo sanoin että saa itse käydä pyytämässä ne takaisin ku jättää tavaroita miten sattuu, täytyy opetella pitään huoli. sit kirjastoon palauttaan kirjoja. nii ja pakata reissua varten ja ku tyttö jatkaa siitä lomailua mammalaan.

4.7.2013
Mummy83
Mummy83

Mä aion lorvia tänään koko päivän tallilla pojan kans ku on niin nättiä ja koti siisti :) taitaa poika päästä uimaan ja fiilis nousee ku radiossa soi Anssi kelan levoton tyttö :) täytyis varmaan keksiä useammin asiaa tonne isolle kylälle ku oli eilen niin hauskaa :) mä oikeesti luulin ettei noin avoimia ihmisiä enää ole ku tuntuu et porukka on surullisen sulkeutunutta :(

4.7.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

En viiti eiliseen ketjuun kirjottaa ni vastaan mummylle tähän.

Aikas hurja, ettei toisen tuloja ota ollenkaan huomioon. Outoa. Mut ukon kanssa olivat käyneet lainaneuvottelua puhelimitse ni ei kuulemma vakuudet riitä vaikka uuden lainankin kanssa velka olis ollu alle 75% meidän kämpän arvosta. Ja pankissa on ohjeistus et korkeintaan sen 75% kämpän arvosta voi käyttää vakuutena. Mies sanoki et se nainen joka hälle soitti ni oli ilmeisesti päättäny jo etukäteen et sitä lainaa ei meille anneta vaikka polvillaan rukoiltas. Ja vaikka vakuudset olis oikeasti kunnossa.

Täytyy ny kattella et saako jostain autoliikkeestä riittävän edukasta rahotustarjousta. Ku laskettiine t 200e voidaan maksaa kuuss atakaisin jos pankista olis laina saatu ja sillä maksettu meidän korkokaton loppuosa samalla pois ni sekin lyhennys olis siirtyny tähän uuteen lainaan. Nyt meidän maksukyky tippuu 140 euroon ni eipä sillä ihan hirveitä rahoituksia saa.

Ollaan kateltu Volkkareista Tourania (3 takapenkkiä, ihan tulevaisuutta jo ajatellen), Passatia ja Seat Altea XL:ää. Myös S-max on listalla. Isäntä haluais alle 200 000 ajetun vm 2007 tai nuorempi. Hällä ku kilsoja tulee 40000 vuodessa ni kestäis sit muutaman vuoden ajella.

4.7.2013
misukka
misukka

Huomenta

On hiukka nyt toivo taas kateissa mut kattellaan taas jos se löytyis joskus.

Töitä pitäis tehdä ja mua ei nyt yhtään nappaa hakata päätäni seinään tän ohjelman kanssa. On edessä sellasta tylsääkin tylsempää naputusta vaan. Mut pakko se on tehdä pois. Ei kehtaa enää enempää venytelllä ja vanutella.

4.7.2013
misukka
misukka

Yritän tässä keskittyy positiiviseen, enkä aatella että miten hurjasti minnuu väsyttää X) Onneks on viikonloppu vapaata niin voin nukkuu ihanan pitkään :D Tivoli on tosin meijän kaupungissa niin lapset pittää vissiin viiä sinne lauantaina. Aatella, ranneke maksaa 29 € :O No toisaalta, bensassa säästää kyllä kun ei tarvii liikahtaa sen kauemmas vaikkei laitteita niin hurjasti olekaan :D Mutta on se tuokii ihan riittävän tyyristä viisihenkiselle perheelle... Vaikkakii se näyttää lupaavan vesisadetta lauantaille... Pitäskö yrittää ylipuhua isimies viemään ne muksut jo tännään? :D

Tähän päivään ei miulle sen kummempaa kuulukaan, töihin lähtöö pittää suunnitella. Lasten serkuilla on tännäänn synttärijuhlat semmosessa hoploppia vastaavassa paikassa mutta onneks miun ei tarvii mennä sinne :D Tännääois tämän viikon kivoin keli ennusteen mukaan, että se ois nyt pyrittävä hyödyntämään :D

Entäpä mitäs muut? :D

4.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...