Alamahan polttelua ja selkäkipua

Onko kellään kokemusta alamahan polttelusta tai selkäkivusta raskaana? Jotenkin voisi kuvitella, että sitä polttelua olisi vain ollut ihan alussa, mutta viimeksi tänää poltteli oikein ikävästi.. Nyt viikkoja 10. Onkohan normaalia? Lähes jokainen aamu herään selkä kipeänä ja se kipu säikäyttää ehkä pahiten, koska kun sain keskenmenon, niin se alkoi selkäkivulla.. Muutenkin selkä kipeytyy herkästi. Muistaisin, että esikoisen kanssa selkäkipua oli enemmänkin raskauden loppupuolella, mutta nyt sitä on ollut alusta asti..

3.7.2013
Anni92
Anni92

No se on kyllä totta, että huono vaihtoehto on just se ominpäin tiedon haku kun silloin löytää vain ne huonot vaihtoehdot. Toivotaan, että kaikki olisi hyvin ja esim. polttelut johtuis vaikka pissatulehduksesta. Onko sitä testattu? Tosin sit pitäis kiireesti saada antibiootit jos sitä on koska silloin se on munuaisissa jo. Kerran sen kokeneena ei ole kiva juttu.

Mä ehkä soittelisin lääkäriin jotta tutkittais mistä moinen johtuu. Toi vatsan polttelu voi olla normaaliakin mutta mistäs sitä koskaan tietää. Toivottavasti ultrassa viimeistään näkisit että kaikki on hyvin. Kurjaa nyt joutua odottelemaan ensi viikkoa.

3.7.2013
misukka
misukka

Hmm.. Ei tämä selkäkipu minusta supistelua ole. Kun selkää särkee, se on usein enemmänkin sellaista jomottavaa, on vaikea esim. kyyristyä. Ihan raskauden alussa muutaman kerran oli vaikea jopa hengittää sen hetken, kun kipu tuli tosi voimakkaana. Esimerkiksi pojan peseminen oli tuskallista, nyt tosin alkanut vähän helpottamaan. Mutta mm. nuo aamut herätessä on selkä usein kipeä ja kestää jonkin aikaa. Toivottavasti tämä on normaalia.. 

Tuon alamahan polttelu.. Se ehkä muistuttaa sitä, mitä minulla ennen menkkoja on. Ilkeää polttelua, joka kestää hetken. Tänään aamulla selkää jomottaessa/särkiessä alkoi myös alamahaa polttelemaan hetken aikaa. Tosiaan se mahan polttelu meni ohi nopeasti, mutta ehti aiheuttaa minulle pientä paniikkia..

Kun sain sen varhaisen keskenmenon, niin hyvin pian kipujen ilmettyä, noin viikon sisällä, alkoi verinen vuoto. Nyt ei ole tullut veristä vuotoa, paitsi ihan alussa oli kerran aamulla vähän rusehtavaa vuotoa alushousuissa. Tosin eihän se välttämättä lähde itsekseen tulemaan ulos.. Olen mielessäni käynyt varmaan jokaisen pahan mahdollisen vaihtoehdon läpi, mutta vain vähän hyviä.. Huono idea on ollut myös netin keskustelupalstoilla kokemusten etsiminen.. 

Seuraavalla viikolla on ultra, josta toivottavasti lähden vähän helpottuneempana ja onnellisempana.. Mielessä pyörii pelon kanssa se tyhjä ruutu, jota sain tuijottaa keskenmenon saadessa.. Mutta voi kun nyt saisinkin nähdä pienokaiseni!

3.7.2013
Anni92
Anni92

Mulla iskias ja liitoskivut oli kuopusta oottaessa jo heti alusta riesana. Riippuu vähän selkäkivun luonteesta että olisinko huolissani vai en. Jos se on lihasperästä tai hermokipua ni se on vaan ikävä vaiva mut jos muistuttaa supistuskipua ni sit voisin vähän huolestuakin.

3.7.2013
misukka
misukka

Ehkä panikoin turhaan, ehkä en..

3.7.2013
Anni92
Anni92
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...