Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Miten vauva arki sujuu?

Mitäs kuuluu muille toukomammoille? Tällä menee ihan kivasti.vauva on tosi rauhallinen tapaus. Ainoastaan nälkää hiukan kitisee eipä muuta itkeskele. Syö kyl parin tunnin välein tissii ja jos saa korviketta niin menee kolme tuntii kun on nälkä taas. Yöt menee mun mielestä kokonaan tissillä ja välillä väsyttää mut en valita. On toi tyttö vaan niin ihana. :)

2.7.2013
puffi
puffi

Meidän "toukokuinen" jo kohta 4kk. Käytiin pari päivää sitten neuvolassa 6230g ja 63,5cm. Aloitettiin perunan syönti noin viikko sitten. Hyvältä näyttää pottu maistuvan. Pian maistetaan porkkanaa. Yösyönti vähentynyt yhteen kertaan ja muutenki huudot vähentyneet. Tosin nyt hyvin seurallinen poitsu, että välillä alkaa huuto kun katson "väärään" suuntaan :) Kovin odotan milloin mahtaa lähteä liikkeelle. Välillä vaikeuksia kun on paljon tempperamenttisempi kuin esikko. Jos ei heti tule ruokaa, huutaa kuin jotain kauheempaakin tapahtuis ;)

3.8.2013
milai
milai

Kuulumisia... 2kk neuvolassa neidin mitat 6250g ja 60cm. Ei siis mikään rääpäle. Edelleen menty ilman isompia itkuja. Yöllä herää 3-4 kertaa syömään. Ootan jo et saa alottaa kiinteet. Ens vikko viellä miehellä ja esikoisella lomaa sit alkaa eskari ja työt. Uusi arki taas tiedossa. Tää kesä on kyl menny ihan hujauksessa! Kamalaa! Nyt viellä nautitaan viimesistä lämpimistä päivistä. :)

Kertokaahan muutkin kuulumisia!

3.8.2013
puffi
puffi

Hieman kiirettä pitänyt tuon 1,5v lapsen, 1,5kk vauvan ja kolmen koiran kera ettei tänne ole kerennyt vilkuilemaan. Nopeasti aika kuluu eikä tekemisen puutetta todellakaan ole :D.

Arki lähti paljon sinällään paljon mukavammin tämän toisen kanssa liikkeelle, kun päästiin sairaalasta kotiin puolen vuorokauden päästä syntymästä (ensimmäisen kanssa jouduttiin odottamaan 2,5vrk). Ei kerennyt hankkimaan niin paljon univelkaa nyt kuin viimeksi.

Pikkuinen on jo kastettu, mutta edelleen tulee kutsuttua lempinimellä Hippo. 2vk ikäisenä Hippo lähti ensimmäisen kerran koiranäyttelyyn mukaan ja nyt niitä on takana jo neljä. Vielä jokuset edessä ennen kuin jäädään tauolle. Isosiskon tapaan Hippo toivottavasti saa parin kuukauden päästä tutustua koiranpentuihin (olettaen että yksi koiristamme saa pennut). Kätevästi niputamme koiran kanssa "mammaloman" samaan saumaan :D.

 

Alkuunsa tuntui, että sisko otti Hipon syntymän rankasti ja muuttui hetkessä "kauhukakaraksi". Kyllä se pikkupiru sarvineen päivittäin ilmaantuu näkyville (heti kun selkä kääntyy). Suureksi osaksi pikkusisko on kuitenkin "kulta", jota yritetään hoitaa. Vaikka pikkusisko saakin kilpailla sitteristä ja hoitopöydästä pehmotiikerin kanssa. Äidin syli on myös sen verran täynnä ettei tarvitse unelmoida pitkien s-postien kirjoittamisesta. Nyt nautinnollinen tauko, kun isi on leikkipuistossa ja vauvakin nukkuu 3.

17.7.2013
SuperTessu
SuperTessu

Täälläkin menee mahtavasti :)! Oon niiiiin onnellinen :)! Pikkunen hymyilee tosi paljon ja aina ku on kyljelleen nii mahalleen on pakko kierähtää ;p pikkunen herää edelleen vaan 1kerran yössä eli univajeesta tämä mamma ei kärsi!:) ens vkl on ristiäiset :)! Pikkunen on kohta jo 2kk! Miten tää aika meneekään näin nopeasti??! :D

6.7.2013
hursjes
hursjes

Meidän neiti nukkuu aamun ja päivän aikalailla koko ajan, yöllä kukutaan :D Ollaan siis tissillä ja sylissä, sänkyyn kun laittaa alkaa kitinä ja huuto.. Mutta muuten oikein rauhallinen neitinen :)

Lauantaina on ristiäiset, jes kun saa ne pois alta!

Ensiviikolla th ja lkri neuvola, jälkitarkastus siis mulla ja tytöllä.

4.7.2013
SariA
SariA

meillä menee vauvan kanssa hyvin. on tyytyväinen ja kasvaa ihan hurjaa vauhtia, vaikkei saa muuta kuin tissiä. kuuden viikon ikäisenä oli jo 1,5kg tullut lisää syntymäpainoon, joka kuitenkin sairaalassaoloaikana laski aika paljon. hurjaa kasvua.

3.7.2013
äipsyli
äipsyli

Onpa tosiaan kiva lukea muiden suht saman ikäisten vauvojen kuulumisia =) Meillä poika juuri täyttänyt 3 kk, tänään olis neuvola ja tulee saamaan rokotteita. Toivottavasti menee hyvin, eikä tuu mitään oireita. Meillä poika on kanssa tosi hyväntuulinen, nauravainen ja juttelee kovasti. Ja ihan mahdoton touhuamaan, kova hinku olis päästä jo liikkeelle. Oppinut kääntymään vatsalta selinmakuulle ja toisinpäinkin on jo tosi lähellä onnistua. Päiväunille nukahtaminen on vaan ongelmallista, ei meinais haluta nukua ja sillon saattaa tulla kovakin huuto. Yöunilla nukkuu ekan pätkän 6-7 tuntia, sit vielä n. 3 tunnin unet lisää. Päivällä syö (pullosta äidinmaitoa ja korviketta) n.3 tunnin välein ja ruokailujen päälle ottaa semmosia 20-40 minuutin unia.

3.7.2013
Zonja
Zonja

Ja Myy, onpa onni, että saitte apua koliikkiin. Se on varmaan aivan järjettömän raskasta, jos vauva siitä kärsii. Tai siis koko perhehän siitä loppujen lopuksi kärsii... :(

2.7.2013
nassikka
nassikka

Kiva kuulla muista toukomammoista! Meillä poika on reilun viikon päästä jo 3 kk. Aivan ihana vauva, niin hyväntuulinen ja mahdoton hymyilemään. Ja juttelee ihan mahdottomasti. Just tänää miehelle totesin, että voisin vaikka heti ottaa tähän toisen samanlaisen ja hyvin pärjättäis. ;) Poika nukku jossain vaiheessa 7 tunnin yöunia putkeen, nyt enää sellasta 4 tuntia (kun hyvään tottuu, tuokin tuntuu niin lyhyeltä. Ei me olla ikinä heräilty 2 tunnin välein). Sen vuoks me varmaan tossa parin viikon päästä alotellaa vähitellen noita kiinteitä. Ku kerran mulla ei oo maitoa tullu ja korvikkeella on koko ajan elelty. Ja uskoisin kyllä vatsan jo sietävän noita kiinteempiä ruokia.

2.7.2013
nassikka
nassikka

Meillä oli ristiäiset viikonloppuna ja ikää pojalla on muutama päivä yli 2kk. Koliikkivauva tuli meille :/ Onneksi saatiin vyöhyketerapiasta apua, neljän hoitokerran sarja vei ilta- ja yöhuudot mennessään reilu viikko sitten. Sitä ennen olikin suoraan sanottuna aika helvetillistä tämä arki, poju kun ei päivisinkään saanut nukuttua kunnolla ja rauhoittui vain sylissä hetkutteluun ja vain hetkeksi! Nyt arki näyttää paremmalta, yöt sujuvat 1-2 kertaa syömään heräillen ja päivisin saatta mennä jopa 4 tunnin unia...Rotavirusrokotteesta sai kovat vatsavaivat ja ripulin, jota on kestänyt kohta kaksi viikkoa....kuulemma normaalia, sanoivat neukusta. Mutta toivon, että kun se kohta loppuu, pojun vatsa alkaa olla normaali :) Muuten ihana vauva, syö ja nukkuu (kun pystyy), hymyilee, nauraa ja jokeltelee 3

2.7.2013
Myy76
Myy76

meillä sujunut hyvin:) tyytyväinen tyttö

2.7.2013
CMH90
CMH90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...