Kellään kokemuksia ballongilla käynnistämisestä???

Yhdessä koossa edelleen..tänään siis rv 41+6.. Eilen oli yliaikaiskontrolli jossa todettiin että torstaina käynnistetään joko ballongilla tai kalvojen puhkaisulla tilanteesta riippuen.. Onko kenelläkään kokemusta tuosta ballongilla käynnistetystä? Lähteekö kuinka hyvin käyntiin?  Kohdunkaulaa oli eilen jäljellä 1,5cm ja oli väljästi sormelle auki et ihan epäkypsä tilanne ei ole..  Lienee kuitenkin paljon miellyttävämpi käynnistystapa kuin tabletit, joista minulla yksi kokemus kun esikoinen käynnistettiin 42+1

2.7.2013
emei
emei

Mulla loppujenlopuks käynnistettiin puhkaismalla kalvot kun oli sen verran ehtinyt tapahtua parissa päivässä, ja nyt on tyttö jo 6vkn ikäinen :)

18.8.2013
emei
emei

Mulla oli kans tuo ballongi, kun mulla meni laskettu aika kaks viikkoa yli. Aamulla yhdeksältä laitettiin ja kahentoista yhden aikaan yöllä lapsivedet tuli pihalle. Sen kanssa oli epämukava liikkua, saatikka vessassa tai suihkussa käyminen. Sain kuitenkin lähteä kotia, kun tuo ballonki laitettiin. Se oli kuitenkin hyvin aukaissu paikkoja ja helpotti mielestäni synnytystä.

18.8.2013
Chikara2
Chikara2

Mulla käynnistettiin ballongilla. Aamulla puoli kymmenen aikaan laitettiin ballongi ja iltapäivällä neljään aikaan tuli pihalle, koko päivän supisteli ja ballongin poistuttua supistukset tiheni ja voimistuivat. Illalla puoli kuuden aikaan siirryin synnytyssaliin, kalvot puhkastiin lähes heti ja ihana prinsessamme syntyi yöllä 02.15. Mulla ei kokemusta muusta kun esikoinen kyseessä, mutta oli mielestäni ihan miellyttävä tapa kun kerran käynnistämään jouduttiin.

2.7.2013
Majo8
Majo8
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...