Unesta, jos joku osaisi kertoa tarkoituksen

Näin tosiaan unen, jolla luulen, että on merkitystä, mutta mikä merkitys? Eli uni meni näin; Olin nuoremman isosiskoni kanssa kävelyllä, siskoni meni varmaankin pyörällä, koska oli ylempänä kuin minä, mä tulin jollain matalalla pyörillä liikkuvalla kärryllä. Sisko meni hieman mua edelle. Vastaan tuli tiikeri, joka huomasi mut ensin, yritin eka karkuun, ja sitten päätin jäädä ihan paikoilleni, siskoni pysähtyi kans vähän matkan päähän. Tiikeri kierteli siinä meidän lähellä. Paikalle tuli sitten karhu, joka alkasi raatelemaan siskoani, myös tiikeri meni. Niin kauan katsoin vieressä, kun näin että siskostani ei ollut enää mitään jäljellä. Mä juoksin kotiin sisälle, tiikeri seurasi perässä, nousin keittiön tiskipöydälle 'turvaan', tiikeri vaani koko ajan, välillä nousi tasoa vasten. Mutta sitten uni katkesi, ja vaikka kuinka yritin unta jatkaa, niin en enää pystyny, joten en tiiä miten mun kävi :p Jotenki siis tuntuu, että tuolla unella on joki merkitys.. Sen verran viel sanon, että siskon elämään on tullut paljon uusia asioita, joista yhdestä mä olen sille yrittänyt puhua, että yksi teko on väärää.. Kertokaa ny te jokka osaasitte vähä tulkita :) Niin ja moikka moi vain kaikille, jos joku sattuu lukemaan :) 3

2.7.2013
surkelo
surkelo

Tuo on musta hölmöä, että puolustellaan tupakointia sillä ettei esikoisellekaan siitä mitään tullut. Ei se esikoinen ole vielä aikuinen jotta kaikki mahdolliset vaikutukset näkisi. Ne suurimmaksi osaksi tulee kuitenkin viiveellä. Vaikutukset on lisääntynyttä alttiutta ties mihin. Kaikki ei tosiaankaan näy heti.

Joten olen kanssasi ihan samaa mieltä.

3.7.2013
misukka
misukka

Ei, kun toinen.. Ja poltti ensimmäisen raskauden aikana koko ajan.. :(
..ja vähän puolustelee tuota tupakointiaan nyt sillä, että eihän hänen esikoisellekkaan mitään tullut.. Mutta ku se ei tarkotakkaan sitä, että jos ei ennemmin ole mitään tullut, että ei tulisi toisellakin kertaa..

Mut en tiiä.. Voi olla, että mä vaan otan siitä liian suuren jutun.. Ite oon poltellut kans, mutta 2007 kun sain tikkuun plussan, jäi myös tupakointi, enkä uudelleen ole aloittanut.. Eikä lopetus todellakaan ollut vaikeaa! Silloin kun odotetaan vauvaa, ei voi olla enää oma napa tärkein.. Ehkä mä vaan pidän sitä liian itsestään selvänä asiana, että kun vauvaa odotetaan, niin sillon jää myös tupakki (ja tietty kaikki muut aineet) pois!! 9-10kk elämästä ilman tupakkaa ei luulisi olevan paha nakki!!
Mutta omapa on asiansa ja muut saa mun puolesta tehä niinkuin tahtoo, mutta sitä tapaa on ihan turha mitenkään puolustella tms..

2.7.2013
surkelo
surkelo

Niinpä Taikatyttö!! Kyllä kans on mielessä käynyt muutakin.. Mutta ei kai sitä tiedä, kuin ajan kanssa.. Pitää pitää tämä uni mielessä ja katsoa, että onko sillä todellakin ollut jokin tarkoitus.

Kerroin siskolleni tästä, tosin vain juteltiin fb:s, eikä hän kummemmin mun unta kommentoinut.. Oli pakko sanoa viel, että luulen sen liittyvän raskauteen ja tupakointiin, mutta lupasin, että en enää häille siitä mitään sano, että tehköön niinkuin tahtoo.

Mutta toivon todella, että vauva pysyisi matkas ja olisi terve!!!!!!!

2.7.2013
surkelo
surkelo

Eiköhän ne neuvolassa hoida sen valistuspuolen tupakasta. Usein se ulkopuolisen sana on valitettavasti tehokkaampi kuin läheisten. Läheisten puheista kärsii vaan perhesuhteet jos jatkuvasti sanotaan.

2.7.2013
misukka
misukka

Joo, tiedän kyllä, ettei mun sanomiset mitään auta.. Ehkä hän tajuaa itse lopettaa pian.. Viimeistään kun maha kasvaa yms... :)

Kai mä en sano sille enää mitää, enkä ota asiasta mitään 'ressiä'.. Mutta unesta voisin mainita, kun uskon vahvasti, että se liittyy tähän asiaan!

2.7.2013
surkelo
surkelo

Paljon mahdollista.

Jos se on siskosi tupakoinnista johtuvaa moinen unii, niin ehkä sun tarttee hiukka rentoutua ja yrittää olla stressaamatta. Mulle tuli jotain paljon pahempaa jo mieleen.

Sä taidat vaan välittää siskostasi niin kovasti, että pelkäät pahaa hänelle ja lapselle tuosta tupakoinnista tulevan.

Mut marmattaminen tupakoinnista ei saa siskoasi lopettamaan, valitettavasti. Se täytyy lähteä hänestä itsestään.

Voithan sä tietty kokeilla kepillä jäätä ja kertoa siskollesi tuosta unesta. Mitä mahtaisi tuumia...

2.7.2013
misukka
misukka

Näin mäkin misukka ajattelin, kuten tuossa viimesessä kohdassa kirjoitit..

Siskonihan teki juuri plussa testin, on poltellut reilun 10vuotta ja polttelee siis nytkin, tosin vähentänyt on.. Mä oon sille yrittänyt puhua, että lopettais yms..
Ehkä otan siitä 'liikaa ressiä', mutta en voi sille mitään, kun ajattelen että sikiö on siellä häkän keskellä... :(
Ja siks tulee uniin noin?!!

2.7.2013
surkelo
surkelo

Tiikeri kuvaa unennäkijän voimaa, elinvoimaa ja energiaa. Jos se käyttäytyy uhkaavasti, uni voi viitata vaarallisiin intohimoihin tai vaarallisiin ihmisiin. Tiikeriuni voi tuottaa näkijälleen suurta mielihyvää, sillä tiikeri on mahtavan energian symboli


Karhun näkeminen unessa tarkoittaa, että sinun lähipiirissäsi on vihamies, joka on erityisen katala. Karhu viittaa siis nimenomaan vaikutusvaltaiseen vastustajaan. Jos karhu seuraa sinua unessasi, voit luottaa kumppanisi lojaaliuteen.

Jos karhu ajaa sinua takaa, mieti tarkkaan ystäviäsi, sillä uni voi merkitä muun muassa sitä, että joku ystävistäsi yrittää vahingoittaa sinua. Jos kuitenkin silität tai pidät karhua hyvänä, voit olla varma siitä, että rakastettusi on sinulle uskollinen ja tuo sinulle paljon onnea.

Naiselle karhu merkitsee usein mieheen liittyviä tunteita.

Karhun pois pelottaminen unessa viittaa suureen itseluottamukseen.

Jos unessa näkemäsi karhu onkin emo, viittaa unesi tällöin omaan lapsuuteesi, samaan aikaan siis kuin sinua hoivattiin samalla tavalla kuin karhuemo voivaa pentujaan.

Karhu on siitä mielenkiintoinen unisymboli, että siinä yhdistyvät voimakkaat tunteenilmaisut (viha/rakkaus).

Kuoleman näkeminen unessa on aina pelottavaa ja ahdistavaa. Mutta turhaan. Kuoleman näkeminen unessa merkitsee ennen kaikkea onnea ja pitkää ikää. Kuolema viittaa elämänvaiheesta toiseen siirtymiseen. Kuolema on siis yleensä positiivinen signaali ja tarkoittaa, että elämänsuunta muuttuu kohti parempaa.

Tuossa joitakin tulkintoja joita löytyi haksanoilla tiikeri, karhu ja kuolema.

Kyllä mä uskoisin, että tämä uni on sulle varoitus. Koeta pitää huolta siskostasi ja saada hänet ymmärtämään jos jokin hänen tekonsa on väärin jotta hän toimisi asiassa oikein ennen kuin on myöhäistä.

2.7.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...