Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vinkki herpeksen hoitoon

Etukäteen huolestutti miten herpes vaivaa raskauden aikana. Silloin ei kuitenkaan tullut ongelmaa, mutta synnytyksen jälkeen kylläkin ja useasti. Netistä sitten satuin jostain lukemaan, että kannattaa kokeilla Bebanthenia, sitä paksumpaa. Nyt olen saanut vaivan hoidettua sillä. Jos rakkula ehtii tulla niin olen laittanut voidetta huulilaastarin alle, vaikka sen ohjeissa sanotaankin, että alle ei saisi laittaa mitään. Mulla tämä on ainakin auttanut.

1.7.2013
hphu
hphu

Sinkkivoide ja hunaja auttaa. Sinkkivoide vielä paremmin kuin hunaja.

23.2.2014
ouida
ouida

Mulla alkukesästä meinasi koko ajan tulla herpes ja sain sen lähes samantien pois zovirax(?) -rasvalla. Mutta sitte ku tajusin alkaa käyttää tuota blistexin huulirasvaa jossa aurinkosuoja nii ei edes yrittäny tulla enää..

17.10.2013
Kallikali
Kallikali

Mä olen kuullut joidenkin käyttävän jotain aloevera geeliä. Toimii kuulemma. Mulla ei ole itsellä ollut tuota ongelmaa, mut kaverilla on melko usein ja se käyttää tuota.

17.10.2013
carata
carata

Mulle tulee aina etelässä ku aurinko paistaa kunnolla, ainoa minkä todennut parhaaksi on laittaa blistexin huulivoiteen ja pitää huulet kosteana, ekaa kertaa heroes ei tullut mulle vaikka alussa kutitti samaa paikkaa. Kallis vicsy:n huilivoude ei auttanut ja siihen ilmestyi herpes. Luin sit netistä, et toi blistex on auttanut monia välttää sitä

17.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

Minä olen tuolla Bebanthenilla saanut ihan estettyäkin koko rakkulan tulon. Laastarikin on kyllä mainio ja suojaa hieman vauvaa tartunnalta jos ehtii puhjeta.

2.7.2013
hphu
hphu

Minä oon käyttäny huuliherpekseen Compeed huuliherpeslaastari ja onpa ollu hyvä. Pitää pistää laastari paikolleen aina heti ku pikkusenkaa tuntee herpeksen tulevan, niin eipä kerkiä ees mennä pahaksi. :-)

2.7.2013
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...