Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä työ olette mieltä arvon mammakollegat..?

Kun osa on joutunu mun vatvomisia täällä jo nelisen vuotta lukemaan. Niin että kun poika on nyt pikkasta vajaa kaksi vuotta tavannut iskäänsä sillai kerran kuussa suunnilleen. Ja poika on nyt 3,5vuotta. Niin olisko se isäsuhde jo syntyny jos se olisi syntyäkseen? Kun minen taas jaksaisi tätä olleskaan, kun jokasen viikonlopun täytyy erikseen sopia. Eli odottaa suunnilleen torstaihin ennenkuin isän perhe päättäny aikatauluista, tai ylipäänsä käykö se viikonloppu. Ja kun poika ei koskaan oikeen halua mennä. Vaikka sillä välillä siellä ihan kivaa onki. En mie niitä nyttekään kieltämässä olis. Sanosin vaan isälle et käy tekemässä tapaamisehdotuksen lastenvalvojal, niin mie allekirjotan sen sitte. Kohan siinä on tarkallee minkä ajan välein poika on, ja montako päivää, ja kellon ajat monelta kuljetetaan. Niin että mie saisin aina työvuoroni sen mukaan ETUKÄTEEN sovittua. Mut veikkaan et isä ei sitä kävis tekeen. Mulla oli nyt tää yks ainokainen viikonloppu koko kesässä, kun ei ole lapsenvahtia pojalle jos mulla sattuu oleen iltavuoro. Isä ja sen vaimo lupas et se viikonloppu voi olla niillä. Niin nyt ei sit käynykkä, jos ei vaihto ole just mun työpäivän aikana. Yritin selittää et kyl mun täytyy tietää ajoissa, ja eten mie voi ilmottaa yhtäkkiä töihin etten voikka tulla ku lapsen isä ei hoidakkaan lasta. Sain luurin korvaan. No nyt täytyy vaan sopia sitte trhan ja työpaikan kanssa. Kun mulla ei tohon kohtaan tosiaan muuta hoitoa ole. Lastenvalvoja ei oikeen ole vaihtoehto tällä hetkellä neuvomaan kun kaupunki on lomauttanut sen ihmisen koko kesäksi, jolta niitä aikoja varataan.

1.7.2013
Sralla
Sralla

Noin mieki sen aattelisin kisu! Niijuu, ja nyt täl hetkel ei oo ollu tarve hoitaa mitään tapamisiin liittyvää, ku ei ne koskaan soittanu takasi, sen jälkee ku löi luurin korvaan. :D Eli ehkei näit tartte välttämättä alkaa selvimäänkään. Kun aattelin et siinä kohtaa jos ja kun he soittaa, ni sanon et miettiivät tarkkaan millä rytmillä haluaa poikaa sinne, ja miettii sellaset kellonajat mitkä käy, niin aletaan sillä rytmillä sitten uudelleen.

9.7.2013
Sralla
Sralla

Poika on vaan sanonu että siellä on tylsää. Luulen että isoin ongelma on se kun joutuu musta olee erossa. Mummilassa tuo tykkää olla ilman minuuki, mutta kun siellä sit taas ollaan monesti yhdessäki. Nii ja nyt kertoi uuden jutun iskän luota josta en yhtään tykkää. Poika sanoi et iskä pelaa sellasta peliä joka näkyy telkkarissa, mut poika ei saa katsoa vaan sen pitää olla toises huoneessa pelaamassa sen kahta palapeliä. Mut kyllä ne kaikkee touhuaaki siellä. Ulkoilee, puistoilee, kyläilee jne. Kävi toissa kerral lintsillä. Ja aikasemmin iskä vei poikansa kaivinkoneen kyytiin.

Olihan se ero sillon aikanaan rankka. Mut siitä nyt on jo 3,5vuotta aikaa, niin johan tässä on ehtiny tapahtua vaikka mitä, ja ylitsekki pääsemään siitä. :) Uusi eroki tapahtu, mutta se oli kyllä helppo sinänsä verrattuna aikasempaan.

Vapaaehtoistalkoisiin osallistuminen nyt tulee vissiin veressä tai jotain. :D Aina pitää olla mukana kun jotain tapathuu. :)

Mut en minäkä aina jaksa kaikkee tehdä. Joskus on oma koti sit ihan rempallaan, ku huitelee kylillä. :D

Ja lastenvalvoja palaa töihin viikon päästä, niin sillon soittelen sille.

9.7.2013
Sralla
Sralla

Srallaa vielä koetan kannustaa: mielestäni olet toipunut erostasi tosi hyvin. Eikös se ollut rankka silloin aikoinaan? Tätä hyvin toipumista perustelen vastauksellasi lasten harrastuksiin. Mainitsit olevasi mukana monissa talkoissa. Minulta ei taitaisi liietä voimia kovinkaan moneen tapahtumaan. Mutta hienoa, että sinä jaksat mm. sen.

9.7.2013
odottaja
odottaja

Lastenvalvojan puheille heti, kun tulee lomilta. Tiedätkö jo, milloin valvoja on taas töissä? Ja toinen juttu: onko poikasi kertonut sinulle, miksi hän ei halua mennä iskän luo? Sekin asia olisi hyvä saada selville.

9.7.2013
odottaja
odottaja

Peesaan täysin kaikkia edellisiä. Ne kiinteet tapaamisajankohdat olisi jo pitänyt sopia aikaa sitten. Nyt viimeistään vaadit ne. Tuo on exältäs törkeetä vallankäyttöä sinua kohtaan ku tuolleen pompottaa. Ja pompottaa niin kauan ku annat sen tehdä niin.

2.7.2013
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Minäkin kannatan selviä tapaamisjärjestelyitä. Olet mielestäni joustanut jo liikaakin.. jos mies tosiaan välittää lapsestaan niin kyllä luulisi hänen suostuvan ehdotukseesi.

Minulla ei muuta kokemusta tällaisesta ole, mutta olen vain omasta isästäni kuullut tarinoita, kun on lupautunut hakemaan päiväkodista ja ei olekaan mitään kuulunut.. lupautunut hakemaan sovitusta paikasta, jossa vaari minua saattamassa ja lopulta kolmen tunnin odottelun jälkeen takaisin kotiin.. lupautunut ties mihin eikä kuitenkaan paikalle saapunut.. ei ole syntymäpäiviä eikä mitään muistanut.. ja hänkin kuitenkin ilmaisi halun minua tavata.. Nyt vasta kun omaa lasta odotin, hän otti yhteyttä.. juu eipä kiinnostanut enää.

Sitä vain, että lapsi siinä kärsii jos ei ole jotakin järkevää järjestelyä. Parempi se on ilman isääkin, kuin sellaisen kanssa joka ei välitä.

1.7.2013
Ansku92
Ansku92

Kiitosta teille. :) Jotenki sitä ajatus selkiytyy ku kirjottaa, ja sitte kun ei ihan tyrmätäkkään, niin saa tukea siihen etten mie nyt ihan väärässä voi olla. Ainakaan totaalisesti. :D Varmasti monen mielestä olenki, mut en ainakaan kaikkien. :)

Ja teeko, toi superpallo vertaus on kyllä aika mainio. :D

1.7.2013
Sralla
Sralla

vedä vaan ne rajat. Sano et joko sanot esim. to mennessä aina et monelta hakee ja kun tuo pojan kotiin kertoo milloin seuraava kerta on. Jos Peruu se on isille menetetty viikon loppu ja hän hankkii hoitajan. Jos ei toimi hän voi käydä lastenvalvojalla. Et oo mikään super pallo jota voi pompottaa miten vaan ja sekin voi lähtiessään käsistä saada pahaa jälkeä aikaan! ;)

1.7.2013
teeko
teeko
2-year-old toddler

no samaa mieltä että joustonsa kullakin. se exä voi käyttää ihan siekailematta hyväkseenkin tuota tilannetta ja tehdä sulle kiusaa sillä. siltä se ainakin kuullostaa.

raja kaikella ja mä tekisin nyt kun se ei kerta tällä tavalla toimi, ni just niinku sä ehdotit. se on sitten isästä kiinni että onko halukas vai ei. jos ei ole niin sit ei ole, ei sun elämäsi tarvi ja pidäkään enää hänen ja uusioperheensä ehdoilla toimia vaikka haluatkin lapsen näkevän isäänsä.

1.7.2013
Mummy83
Mummy83

No sen mie olen oppinu etten pojalle koskaan kauheesti etukäteen mainosta et menee iskälleen, joten se ei edes tiedä, et meillä on kinaa näiden viikonloppujen suhteen. Sitte vasta ku on varmaa niin sanon et nyt on iskäviikonloppu.

Ja siis kun minustki tuntus et olis oikeus tietää millon ne viikonloput on... Ja luulis et niillekki olis helpompi ku tietäs millon ne on, ni vois aina sopia ne omat menot muille viikonlopuille...

1.7.2013
Sralla
Sralla

mä en ainakaa lähtis tohon ollenkaa et toiset sanelee millon sopii ja millon ei, mä ehkä pakottaisin tekee kirjallisen sopimuksen! koska kyllä sullaki on oikeus suunnitella sun elämää, ja työvuoroja, ja sun pitäis pystyy luottaa siihen, että ku on sovittu että lapsi menee isälleen ni se myös menee! eikä se oo sille lapsellekkaa kiva, että isä aina tekee oharit, ja oisko se ehkä osa syy siihen ettei sinne haluu mennäkkää, ku tietää ettei sinne pääse kovinkaan usein :(
Onpa teijän kaupungilla taas säästökohteet, ihan ku perheillä ei olis ongelmia kesäsin, huoh!

1.7.2013
tuvitus
tuvitus

no en mie usko että se isäsuhde vielä tuossa ajassa ois muodostunu, mutta miun mielestä se ei tarvii olla aina myöskään sie joka joustaa.

1.7.2013
riu
riu

Hyvältä kuulostaa, vaikka en käytännön järjestelystä tiedä, kuin mitä kirjoitat.

Täällä tulee parikin nikkiä mieleen, jotka ihan ammatikseen on näiden asioiden kanssa tekemisissä (Karuski ja Maarua).

1.7.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...