Hoitopöytä

Kuinka moni teistä käyttää hoitopöytää vauvalla? Ja missä iässä olette siitä luopuneet? Mua niin ärsyttää tuo rotisko kun se vie niiin kamalastin tilaa täällä huoneessa, mutta vielä siitä ei viitsi luopua kun vauva vasta 3kk vanha, niin on kuitenkin näppärä vielä... Selkä ei kestä sohvan/sängyn/tms. päällä vaipanvaihtoa... Olis niin ihanaa päästä laittamaan tätä huonetta muutenkin kivaan kuntoon, mutta kaikki odottaa levällään sitä päivää, kun hoitopöydän saa pois jaloista.. Poika alkaa tosin olla jo kohta liian pitkäkin tuohon pöydälle ja potkii ja pyörii siinä jo niin kovasti että pitää varmaan jokatapauksessa siitä kohta luopua, mutta miten sitä sitten toimitaan?  Eli siis missä te lapsenne vaipat vaihdatte näppärästi, jos ette käytä hoitopöytää? :D (tämä olisi nyt kysymykseni tiivistettynä:D )

1.7.2013
Tii03
Tii03

Meillä kuopuksen kanssa luovuttiin hoitopöydän käytöstä ihan vastikään ja ukolla ikää kohta 2v3kk. 2 vuotiaaksi asti siis vaihdettiin tuollasella ikean hoitopöydällä. Sit alko ukko hytkyy niin paljon et pöytä alko natisee liitoksistaan ja todettiin et siirrytäänpäs lattialle vaipan vaihtoon.

Vielä se taso on kylppärissä ku ei olla saatu aikaiseksi sirtää sitä pois.

2.7.2013
misukka
misukka

ansku: kyllä vaan :D Meijän lapset on ollu aikaisia liikkujia :)

1.7.2013
riu
riu

sohvalla, sängyllä tai vaikka lattialla on vaihettu vaippa, ja sitte 6 kk ikäsestä ku muksut on osannu seistä niin ollaan vaihettu vessassa niin että pikkuinen on seissy jakkaralla tai pöntön päällä :)

1.7.2013
riu
riu

Pinnikseen hommattiin tilanpuutten vuoks levy. Se jäi kyllä nopeasti pois käytöstä kun kylppärissä oli (käytännöllisempi) pesukoneen päällä sellanen pehmoalusta :) Se on vieläkin käytössä ja poika 1v 1kk.. Helppo kun lavuaarin vieressä ja peppupesulta on helppo istuttaa siihen kuivattavaks, sekä hampipesut sujuu kivasti siinä päällä istuskellessa :)

1.7.2013
Hennu86
Hennu86
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...