Maanantaiaamua! :)

Niinpä, taas se on täällä X)

1.7.2013
riu
riu

Meillä ollu tiukka päivä tänään. Poika Heräs viideltä leikkimään Ja ei nukkunut uudestaan millään. on päikytki jääny puoleen tuntiin Onnea Keisarinnalle synttäreiden johdosta! ! jnia meillä on ollu miljoona puhelinta kaikki on ladannu koneen kautta et kandee kokeilla! ! Meillä oli ylläri päivällä ku huomattiin että pojulle on tullu eka hammas! n no ehkä on ainaki ku ikää on jo 9kk ja1pvä :) taitaa sillä selittyä tuo valvominen

1.7.2013
teeko
teeko

Jaa jos se on joku ihan perusluuri ni sit voipi olla ettei välttis lataa. Noi jotka ladataanki microUSBn kautta ni ne tietty latautuu ku laittaa tietsikkaan kiinni kut muut ei välttämättä jos sieltä puuttuu puhelimen päästä virtapiikki.

1.7.2013
misukka
misukka

Keisarinnalle synttärionnittelut! Jospa ne pikkuiset vähän antais sulle syntärilahjaa ja osaisivat olla vähemmän kiukkuisia loppupäivän.

Jnia, kyllä noihin älyluurien pitäis USBin kautta osata latautua. Kai teillä on joku kotivakuutus mihin saisitte sen luurin laitettua? Ja toivottavasti ei ole ihan kauhean iso omavastuu.

1.7.2013
misukka
misukka

Jnla mulla ainakin latas nokialainen koneenkin kautta :)

1.7.2013
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Huomenta!

Mulla on tänää synttärit (24v. wohoo!) ja pojat on sitä mieltä, että tänään on kiukkupäivä. Kuopuksella nyt on ollu kiukkupäiviä varmaa kohta viikon joka päivä enkä ees tiiä mikä sitä kiukuttaa ku heti herättyään huutaa, syönnin jälkeen huutaa, väsyneenä huutaa mut vaikeeta saada nukkumaan. Ainoo millon on vähän aikaa tyytyväinen on sylissä ja siinäki alkaa sit hetken kuluttua kiemurrella. Hampaita tekee et periaatteessa niistä vois johtuu, mut ku ne on tullu jo ikenestä läpi ni luulis ettei ne enää vaivaa. Noh, kattoo nyt. Tänää mennää mun pikkusiskon kanssa spinningiin, en oo ikinä käynny joten en tiiä millasta se on :D mies vahtii sillä aikaa näitä kiukkupusseja.

Ja jottei ulkoilu onnistu, tuolla taitaa tulla vettä tai ainaki jossain vaiheessa tulee ja tuplista pitäs kumit pumpata täyteen ilmaa ku varsinki esikon puolen takakumi alkaa olee aika tyhjä :D ja miehellä tietenkin se pumppu ni pitää venata siihen asti ku se tulee kotia :P

Mukavaa päivää kaikille! :)

1.7.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

huomenia

Mä kävin tiputtaa pojat kesäpäivystykseen. Taas kauhia karjuminen kuopuksella ku vieraaseen syliin tyrkkäsin. Voi raasupientä ku elämä kolhii häntä. Just tosiaan kotiutu sinne varahoitoon ja tää viikko meni ilman itkuja ni nyt vaihtu taas paikka. Pojat on samassa ryhmässä mut kuinkakohan mahtaa auttaa sopeutumisessa. Mut se on vaan tää viikko enää, sit ukko jää lomille ja pojatki jää kotiin. Elokuun puolivälissä sit alkaa taas hoito.

Ihana ninnupin poika :) Meilläki kuopus oli tänään jo menossa kengät jalassa ku mä vasta etsin itselleni paitaa päälle. Intona oli hoitoon menossa mut sit perillä iski jännitys.

Mua väsyttää ihan mahottomasti. Mut ehkä se johtuu siitä et viikonloppuna herättiin vasta likempänä puolta ysiä joka aamu ja tänään kännykkä karju herätystä jo 6.15. *haukotus*

Tarhan ovessa oli lappu et aamupala-aika oli siirtyny puoli tuntia eteenpäin. Eli ei sit vissiin tarviikaan olla 7.50 mennessä tiputtanu lapsia kyydistä.  Että jos sitä huomenissa paluu normaaliaikatauluun.

Täällä arska paistaa täydeltä terältä. Pientä utupilvee näkyy olevan...

1.7.2013
misukka
misukka

mää oon ollu kahesta asti hereillä, kun poitsu päätti että hänellä on nälkä,, nooh poitsu ja ukko kuorsaa ja mää pohdiskelen tekisinkö leipää vai en :D  tänään ois kauppa ja postireissu edessä ja kaippa jotain sapuskan tynkääkin tartteis tehä..

tääl arska porottaa jo ja taivas on sen verta tyhjä, että taitaapa koko päivän paistaa :)

1.7.2013
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Mie tässä yritän saaha silmiä auki, kohta herätän pojat ja alan touhuumaan. Vesisadetta luvannu koko päiväks, joten toivotaan että sen myötä ois pikkase rauhallisempi työpäivä. Ei muuten, mutta kun on niin kamalan paljon jo nyt tekemätöntä hommaa :D Illalla saunotaan ja siivotaan mökkiä, mittää muuta en ollu aatellu tehä. Ai, paitsi ruokaa tietenkii jostain aikaa :D

Ka entäpä mut? :D

1.7.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...