Kirjaprojekti viime metreillä:)

vitsit mie  oon taas innoissani! useamman  vuoden ajan likipitäen valmiina ollut kolmas runokirja  alkaa vihdoin ja viimein saada päivänvaloa:)) olin  jo luopunut toivosta,kun rahaa ei vaan julkaisuun säästynyt vuosista  huolimatta. sitten yllättäen  sainkin sponssia, jotta kirja joskus saatasiin pihallekkin. siitä yhestä sponssista innostuneena on muutama  muukin lähteny matkaan, ja enää kirja on 400 euron päässä,  sekä alkukirjotusta vailla valmis:) kansikuvakin on löytynytja alustava lupa  sen käyttöön saatu,vielä kun sen hinnan saapi sovittua niin prokkis alkaa vihdoin ja viimein saada  päätöstään. voi jessus, kyllä mie vaan niin iloitsen:D!

29.6.2013
Blanco
Blanco

Vau!!! Mahtavaa!! :)

2.7.2013
surkelo
surkelo

:) Omaelämänkertaa runomuodossa. Kiva.

2.7.2013
misukka
misukka

tämä  kirja käsittelee naisen matkaa luvattomasta rakastajasta vaimoksi  ja äidiksi:) eli luvassa paljon tunnemyrkyä, rakkautta, himoa, väsymystä ja vaippa-arkea.

1.7.2013
Blanco
Blanco

Vautsi. Hieno juttu :)

1.7.2013
misukka
misukka

jeps, toivon mukkaan saan kesän aikana kasattua loppusponssin kasaan jotta syksyksi oisi uusi kirja kädessä. silloin kyllä  korkkaan  shamppanjapullon!  on se  niin pitkään ollut tekeillä:D

29.6.2013
Blanco
Blanco

Tosi hieno homma! !! Onnea kovasti! !!

29.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

up!

29.6.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...