päpäpäivää ja iltaa yksintein :D

Ei tässä usseempia lörppiä kuitenkaan saaha aikaan :D

29.6.2013
riu
riu

ah poika sammu!!! oi tätä Ihanuutta! !! Voi kyllä Misukka sillä 10 Tonnilla Jo kunnon pelin saa me maksettiin 8000 meidän paremmasta autosta Ja tosi hyvin on toiminut! Kyllä ninnup on ollu raskas päivä lasten kanssa! vähä jännittää tuo tulevaisuus meidän pojan kans kun tuntuu Perineen äidin kovan luonteen :( mut toisaalta. Sillä Luonteella ei kyllä jäädä jalkoihin tässä nyky maailmassa. ..

29.6.2013
teeko
teeko

vähän ollaan oltu väsyneitä tänään kun tuo poika nukkuu yötniin huonosti ja innostuttiin illalla yhdentoista aikaan ukon kans rupee kattoo leffaa! Oli se kyllä tän väsymyksen arvostakin! Hyvä Vika vares oli ja tänään ollaan nuokuttu sit :) ukko oli yöllä viel herännyt kipuihinsa :( leikkaus lähestyy mut viel 7vkob pitäis jaksaa odottaa. .. käytiin tänään koko perhe nopeesti tallilla kun ukko lainaa sielt vissiin jotkut auton vanteet sen vanhaan Bemariin ja kun tuo meidän tallin omistajan ukko on joku autotyyppi ni silt löytyy kaikkee aina. ... oli kyl kiva käydä kun tuo ukkokin oli mukana :) ärrälle juoksin loton uusimaan ja kupin kahvia otin kans et pysyis hereillä kotiin asti. . Meinasin nukahtaa kun esson eessä odotin ukon hakevan sen ruoat onneks siit ajaa enää 5min kotiin ja sit se uni tulikin. Onneks tuo ukko jakso leikkiä pojun kanssa sen puol tuntia ja sit ku mä heräsin sammu mies tohon lattialle. Mut ihanaa kun kerranki poistuttiin kotoa edes hetkeks kerranki!!

29.6.2013
teeko
teeko

Päivää ja iltaa!

Me nukuttiin tänään taa sihmeen pitkään puoli kahdeksan kävin vessassa ja siitä tunnin päästä vast akakarat juoksi pitkin kämppää. Mä en edes huomannu nukahtaneeni uudestaan siinä välissä. Mut ei ollu siitä tunnista mitään muistikuvaakaan.

Esikon kanssa käytiin instrussa valkkaamassa uudet silmälasit. Likipitäen kaikki sangat käytiin läpi ja osa kahdesti ennen kuin totesi et nää käy. Tuli hienot kullan väriset sangat. Aikas prameet kyl mut ei ollu silti pahan hintaset ku miettii et ne makso vaan 59e ja jotkut joita tarjottiin oli 159e. Ne huimat alennushinnat ei koskeneet juurikaan lasten laseja. Tai no olis ne 159e sangat ollu 52% alessa. 9e jäi siis itselle maksettavaa. :D

Lainahakemuksen laitoin pankille menemään. Kattellaan josko en tarjois meille kuitenkii vähän rahhaa jotta päästään uusimahan isännän autoa. Mut laitettiin pienempi lainatoive ku mitä alunperin suunniteltiin. Todettiin et kymppitontullakin löytyy kelvollisia menopelejä. Ei tartte ihan 15 kiloeuroo laittaa kiinni. Vaikka sillä löytyis kyl vähän vähempi ajettuja.

Ihana riun neiti :) Ei yhtään odota synttäreitään, ei :D

29.6.2013
misukka
misukka

hahah tyttö kävi laskemaan monta päivää sen synttäreihin on :DDDD Sen synttärit on joulukuussa... :DDD

29.6.2013
riu
riu

Miulla oli eilen tosi kiva ilta, oltiin äitin ja siskon kaa liikenteessä. Ensin syötiin pitkän kaavan mukkaan ja sitten käytiin muutama terassi ja loppuilta oltiin humpalla. Oli paljon pitkiä komeita miehiä liikenteessä :D Kaupungissa on semmonen koripalloturnaus, jossa on 57 joukkuetta. Miun suosikkiviikonloppu joka kesä :DDDD Tännää nukuin piiiitkään ja äsken käytiin lasten kaa uimassa, illalla taas uuvestaan. Ollaan nyt sisällä jäähyttelemässä ja meinasin jos pikkasen noita kotitöitä tekis pois... Melkein huvittaa, mutta pakko kai se on :D

29.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...