Argh, hermot menee!!!

Meinaan tohon kohta kolmevuotiaaseen...raastaa niin mun hermoja!!! Mitään ei uskota, mihinkään ei tulla kun pyydetään, esim syömään, no ihan sama mulle, olkoon nälissään, en tod ala aneleen pöytään, jos ei sillon tulla kun pyydetään niin ruoka häipyy...vaipanvaihtoon ei tule (joo vaipat on ja pysyy...) siinäkin ihan se ja sama olkoon p*skat housussa jos huvittaa, pukemaan ei tulla kun pyydetään (ja oikeesti ei ees osaa pukee ite...) siis joo kaiken voi kuitata sillä et äiti ei todellakaan tuu leikkiin jos ei oo tehny sitä ja tätä, mut ärsyttää toi jatkuva uhkailu ja kiristys kun muuten ei uskota. Ja joka paikasta mikä on kielletty niin pitää repiä se pois kun puhetta ei uskota!! Joten päivät on lähinnä sitä et revin ja raahaan sitä paikasta toiseen, kun joskus vaan on pakko pukee ja vaihtaa se vaippa kun on johonkin lähdettävä ja sillon se tehään kiukulla mut tehään kuitenkin! Ja niin hirvee tuholainen et kohta on kämppäkin varmaan remontissa!!

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

no jos meillä ei syö samaan aikaan kun muut niin sit ei syö ollenkaan ja jos ruokaa heittelee niin ei tarvii tulla lähellekään ruokapöytää...ärsyttää vaan kun jos ei syö niin raivoo entistä enemmän kun on nälkä...

22.7.2013
Lintu4
Lintu4

Jestas että tuli flashback 4 vuoden takaa... Olipas niin tutun kuuloista ettei tosikaan.

Tiiäkkö Lintu. Mä lohdutan itseäni noihin uhmien aikaan sillä että ne menee aikanaan ohi JA mikä tärkeintä. Se pahenee ennen kuin paranee! Eli jos teillä on nyt helvetti irti ni todennäköisesti ei mene kauaakaan kun sä yhtäkkiä ihmettelet et miten tää elämä onki yhtäkkiä muuttunut helpoksi. Sit sä tajuat et uhma on helpottanut.

Mulle näin on käynyt jo moneen kertaan....

22.7.2013
misukka
misukka

Vihaan tätä v*tun liberookin kun ei voi nousta nää etusivulle nää jutut kun jotain kommentoi, ei ihme et tääl ei jaksa porukka käydä kun sivut on niin p*skat!!!

22.7.2013
Lintu4
Lintu4

Tän ketjun kun alotin niin olin ihan epätoivonen, niin mitä mä nyt sit oon!!! tilanne sen kun pahenee ja pahenee...raivoomista joka helvetin asiasta!!!!tänään jätkä söi aamulla jugurtin ja seuraavan kerran sit iltapalan joka oli lounaaksi tarkotettu ruoka, johon ei siis koskenukaan lounaalla kun ei pöytäänkään tullu, sama ruoka tuli eteen päivälliseksi...ei kelvannut...no kyllä se nälkä sit loppujen lopuks tuli kun iltapalalla edelleen sama ruoka saapui nenän eteen...on tää ruuan laitto ainakin helppoo kun ei tarvii tehä montaa ruokaa päivässä!!! toinen asia on käsien pesu, et miten se voikin olla niin vaikeeta mennä peseen kädet kun tullaan ulkoo sisälle!!! enkä ees oleta et ton tarvis ite mennä yksin peseen vaan menen kyllä auttamaan, mut loppitulema on et joka v*tun kerta mä sen sinne raahaan ja väkisin ne pestään!! onpa kiva sanoo et päivän paras hetki on se kun se menee nukkumaan!!!

22.7.2013
Lintu4
Lintu4

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

30.6.2013
Aino9
Aino9
29 weeks pregnant

Kyllä kaikkien resurssien mukaan yritän huomioida isompaa, käydään kaksin kaupassa, aamuisin teen monesti kampauksia, kun siitä tykkää jne. Muttamutta. "Kiva" kuitenkin kuulla että muidenkin kullannuput osaa ;)

30.6.2013
Aino9
Aino9
29 weeks pregnant

No juu meillä kanssa 3kk ikänen vauva että osaks kiukuttelu johtuu myös siitä, mut vaikka kuinka yritän tehä sen kanssa kaksin vaikka mitä, joka on helppoo kun vauva nukkuu paljon, niin torpedoi nekin leikit...yhessä väritellään esim. niin kohta jo piirtää pöytään tai lattiaan, muovaillaan niin viskelee lattialle tai kiusallaan laittaa suuhunsa jne jne, vaik luulis et tykkäis kun äiti sen kanssa leikkii, mut ei, vaan sit kun kans syötän niin syliin pitäis päästä just sillon.

29.6.2013
Lintu4
Lintu4

o/ Täällä kans! Ja ihan oikeesti hermot menee monta kertaa päivässä! Mä yritän viimeiseen asti pyytää nätisti ja sitten vähemmän nätisti ja itkuhuuto siitä aina silti tulee, joskus molemmilta :D Mutta kyllä oon niin samaa mieltä, että kolmevuotiaan kanssa on paljon vaikeampaa kuin vauvan kanssa :D Tuon kanssa ei voi mennä kauppaan, eikä oikeastaan minnekään julkisiin paikkoihin, kun joka paikassa saa tapella, millon mistäkin. Yleensä siitä ettei pysy paikoillaan vaan karkailee. Kaikki tavarat on hänen ja väkisin saa ottaa tavarat pois käsistä, kun muuten se syö koko hammastahnatuubin, levittää vessapaperit ympäriinsä jne. Jos jotain kieltää, niin ilmekään ei värähdä, virnuilee tai nauraa päin naamaa tai päristää kieltä. Uhkailu on yleensä ainoa millä saa edes jotain tapahtumaan. Nyt on ruvettu laittaa leluja jäähylle, johon tottelemattomuus liittyy, koska tytön jäähylle laittaminen ei aina toimi.

Meillä toki myös huomionhakua, kun vauva syntyi kolme viikkoa sitten, mutta oli sitä ennenkin. Otin tytön pois hoidosta kun jäin äippälomalle ja odotan jo kovin kerhon alkamista syksyllä, että saa edes hetken olla rauhassa :D Yritän huomioida tyttöä kun vauva nukkuu, mutta aika rankkaa välillä on :/

29.6.2013
Aino9
Aino9
29 weeks pregnant

ninnup, parempi et puree äitiä ku sisarusta. Mä veikkaan et teillä on hiukka mustisteluakin ilmassa.

Meillä kuopus puree esikoista :/

28.6.2013
misukka
misukka

Meillä alkaa olemaan tuota näkyvissä kuopuksen kanssa. Korvat on aina silloin tällöin kadoksissa ja ei usko mitä sanotaan. Kaikessa vetkuttelee ja annas olla ku nappaan kainaloon et nyt mentiin ku sanoin niin, ni huutaa ku sikaa tapettais.

Sitä odotellessa, että ottaa vähän lisää mallia isoveikasta ja ikää ja tahtoa tulee lisää.

Hauskinta on tietty se, että kun ei oikein puhu ni ota sitten selvää kun känkkää, että mitä hän tahtois toisin.

Ja ikää oli se 2v2kk

Esikko oli kans melkoinen tänttärä mut tää toinen on pahempi vastaavassa iässä ja pahenee vaan.

28.6.2013
misukka
misukka

Pelastitte mun päivän. Ei olla ainoita joiden 3v on ihan mahdoton.

28.6.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Meijän lapset on ollu kaikki päättömiä menijöitä tässä samaisessa iässä, kahella edellisellä alkoi pikkasen järkeä muistuttavaa ilmaantua siinä suunnilleen nelivuotiaana, että tässä vielä ku tovin jaksaa... Meillä on tuo pienin 2,5v peruspositiivinen lapsi, mittää se ei vaan usko mitä sanotaan. Aika tavalla on tullu käytettyy käänteistä psykologiaa, siihen kun vielä semmonn uppoo :D Että tsemppiä vaan, siitä se jostakii aikaa vähän asettuu...

28.6.2013
riu
riu

No meil ei oo ollu tollasta et ois vaaran paikoissa vaan oikeesti tekee kiusaa ihan kokoajan, taulut lentelee seiniltä ja leluja heitellään, tänään kaato koko pyykin kuivaustelineen...ja kavereita kiusaa...jääkaappia on aukomassa koko ajan...jne jne ja vaikka kuinka yrittäis keksiä sen kanssa kivaa tekemistä niin torpedoi senkin...esim tänään leipo mummun kanssa pullaa, hienosti meni...jos mä oisin leiponu sen kanssa pullaa, taikinat ois ollu tod näk seinällä...

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

Ja hoidossa varmaan kiltti?? Meillä ei olla hoidossa mut mummujen kanssa oikein kiltti...ja ne tietty ihmettelee kun kerron tosta noita juttuja kuinka käyttäytyy...ja meillä ai kanssa nukuta päiväunia, ihan siitäkin syystä et tota ois ihan mahdoton saada rauhottuun sänkyyn niin et päivällä nukahtais vaik kuin väsyny ois! Ja tähän en voi kun lisätä että kaikki aina puhuu vauva-arjen rankkuudesta, kyllä se tää hetki rankempaa on, vauva-arki oli ruusuilla tanssimista tähän verrattuna!!

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

Onks teillä J75 lapsi hoidossa? Nukkuuko päikkäreitä?

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

Juuri näin J75! Tänään mä olin oikeesti jo niin poikki ton kiukutteluun et aloin itkeen (oikeesti siis, ei tarvinu ees teeskennellä) ja sanoin et äiti on vaan niin surullinen kun aina pitää tapella. Ja niin kauhee tyranni kun tuo onkin niin ressukka lähti omaan huoneeseen ja hetken päästä tuli oman uninallen kanssa mun luo ja anto nallen mulle, et jotain empatiakykyä kai silläkin on :D

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

Ja siis eniten ahdistaa just toi et sit vasta uskotaan kun uhkaillaan ja kiristetään jollain!

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

Kiitos J75 tuokin jo lohdutti hieman :) miten sitä vaan ei omaan lähipiiriin oo sattunu kenellekään muulle tollasta riiviötä!! Ja ihan lähikaveripiirissäkin on juuri samanikäsiä ja ne on ihan herranenkeleitä, minä sitten niitten kanssa kun ollaan leikkimässä niin revin poikaa koko ajan pois pahanteosta kun muut äidit tokasee että ei saa tehdä, lopeta niin johan lopettaa...ja joo kyllä mä tota oon jo jonkun aikaa joutunu kestääkin...1veenä se alko oikein kunnolla ja loppua ei vissiin oo näkyvissä...et ei se välttämättä ihan heti lopukaan...

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

Uhmaa on joo mut joku raja sillekin kiitos!!

27.6.2013
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...